2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canimmmm hayırlı ugurlu olsun çok sevindim. İnşallah kan değerin çok yüksek çıkar ve guzel bir hamilelik geçirirsin. Bana dua etmeyi unutma...
Amin canim benim cok saol duamdasin her zaman umudunu kaybetme Rabbim sanada yasatsin insallah biran ewwel bu duyguyu

Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Masallah canimm seninkide hayirli olsun ayniymis gunlerimiz Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Rabbim bu tevekkülünün mükafatını verecektir inşallah rabbim hayırlısını versin

Kızlar bugün güzel haberi alanları tebrik ediyorum sağlıkla hayırlısıyla sürecini devam eder inşallah tedavisi olumsuz sonuclanan arakadaşlar kendinizi harap etmeyin hayırlısıyla gününü zamanını bekliyor Allahın izni ile sizlerinde yüzü gülecek

Markasiz canim yurt disindayim ben hastaneden werdiler iki tane ama erken degil aciklamasinda normal yaziyor
Aaa ne güzel uygulama .. Ölçme kalitesi iyi sanırım. .maşallah pek net çıkmış . Gözün aydın canım.

Allah daim etsin.

Sağlıkla kucagına al inşallah.

ne mutlu sana nasıl bir olgunluk hayran kaldım sana arkadaşım
allah o güzel sabrının karşılığını en güzel şekilde nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…