- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.381
Amin canim benim cok saol duamdasin her zaman umudunu kaybetme Rabbim sanada yasatsin insallah biran ewwel bu duyguyuCanimmmm hayırlı ugurlu olsun çok sevindim. İnşallah kan değerin çok yüksek çıkar ve guzel bir hamilelik geçirirsin. Bana dua etmeyi unutma...
İnşallah canım inşallah kocaman aminNe guzel konusuyorsun canim sen insallah canim insallah Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Masallah canimm seninkide hayirli olsun ayniymis gunlerimiz Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallahKizlaarr 9.günüm test sonucu679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Amin canım benim hepimize nasip etsin inşallah ..Masallah canimm seninkide hayirli olsun ayniymis gunlerimiz Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Canim çıkmış gözün aydınKizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Dur dur sakin olkızlar ya heyecandan kasıklarıma adet olacakmışım gibi ağrı saplanıyor ve midem bulanıyor saatlerde geçmiyor akşam olsun ya
Rabbim bu tevekkülünün mükafatını verecektir inşallah rabbim hayırlısını versinBen sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Yok canim normal test insallah artarak dewam ederMaşallah evt
Canim çıkmış gözün aydın
Erken gebelik testi mi canim
Gözün aydın maşallah kaçıncı gün embriyosu canım blast mı tazetransfer miKizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Aaaa normal gebelik testi miYok canim normal test insallah artarak dewam eder
Maşallah maşallah.Yok canim normal test insallah artarak dewam eder
Markasiz canim yurt disindayim ben hastaneden werdiler iki tane ama erken degil aciklamasinda normal yaziyorAaaa normal gebelik testi mi
Erken gebelik testi sandım
Markası ne
Aaa ne güzel uygulama .. Ölçme kalitesi iyi sanırım. .maşallah pek net çıkmış . Gözün aydın canım.Markasiz canim yurt disindayim ben hastaneden werdiler iki tane ama erken degil aciklamasinda normal yaziyor
Yerleşme ile ilgilidir canim. İçini ferah tut inşallah. ..Kızlar dün 8.günümdü transferde gebelik testi yapmıştık ikinci çizgi çıkmıştı gece kahverengi akıntı geldi birde adet ağrısı gibi ağrım var kan verdim 4 te çıkacak dua edermisiniz bana : (((
Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Kizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Tesekkur ederim canim tek embriyoydu Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallahtebrikler canım gelmiş kuzun veya kuzuların
allah sağlıkla tamamına erdirsin