- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.361
Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Canim benim tesekkur ederim Rabbim hepimize nasip etsin az önce olumsuz bir mesaj okuyunca yazDigi degerden çekiniyor uyanıyor insan Aman emin olun ilk transferim de negstif alınca çok yıkılmıştım bunun için çok pismanim keşke dik durabilseydim Rabbim in nasibini bekleseydim negatif sonuç alan arkadaşlar sakin üzulmeyin Belli mi olur bir sonra ki sefer daha güzel olur .. belirtiye gelince de suan da da bişey hissetmiyorum ki yani karında batma oluyo du arada oda çok az. Doktoruma sonucu attım ikiz olabilir mi dedim o değerden belli olmuyor belki tek ama ama fazla hormon salgilanmsitir dedi .. kese göremeye gidince belli olucak inşallah ..Allah'ım bu harika bir haber maşallah diyelim bize hemen belirti ve yaptıklarını toplu olarak yazmayı unutma :)
Oo maşallh cnm en kısa zamanda aramıza bekliyoruz o zaman seni :) çok ara vermeAmin canım 7 tane daha Blast embrıyon var şükür
Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş
Sağol cnm bnm allah razı olsun darısı hepimizin başına inşayyy maşallah ne güzel haberler geliyor çook sevindim
Canım maşallh sana ne güzel inancın ve teslimiyetin tam ve rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inş sana en hayırlı zamanda. Dualarımda olacaksın ...Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
evet canım hakkımızda hayırlısı kızsak üzülsek isyanda etsek boş rabim nasip etmişse oluyor ve doğuyor ötesi yok dilerim allahtan bir dahaki denemende olur inşallah yapmak istersen rabim sabır versin canım güç versin toparlanıp inşallah nsaibinde hayırlısı ile olur inşallahBen sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Canım maşallh sana ne güzel inancın ve teslimiyetin tam ve rabbim bu güzel kalbinin hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecek inş sana en hayırlı zamanda. Dualarımda olacaksın ...Ben sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.
Maşallah maşallah Çok sevindim cnm benim allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahKizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Tebrikkkk Ederimmm canım gözün aydın inşallah değerlerin mükemmel olurrrKizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Ayy war demi ya 3 yildir ilk defa gordum iki cizgiyi Allahim sukurler olsun test gunum ptesi ama daha o gune kadar belli olmaz demiMaşallah maşallah Çok sevindim cnm benim allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Saol canim insallah Rabbim hepimize nasip etsin insallahTebrikkkk Ederimmm canım gözün aydın inşallah değerlerin mükemmel olurrr
Kız daha 9. Gününden nasıl net çıkmış maşallah var tabi cnm inş çokta güzel değerin katlayarak artarAyy war demi ya 3 yildir ilk defa gordum iki cizgiyi Allahim sukurler olsun test gunum ptesi ama daha o gune kadar belli olmaz demi
Kizlar ellerim titriyor idrar testi yaptim transfer gunuyle 9. Gunum bugum Allahim ilk defa goruyorum cift cizgiyi bi bakin ilk iki dakika
Ne guzel konusuyorsun canim sen insallah canim insallah Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallahKız daha 9. Gününden nasıl net çıkmış maşallah var tabi cnm inş çokta güzel değerin katlayarak artar
Ne kadar güzel yazmışsın canım. Allah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sana rabbimBen sonucumu aldim kizlar negatif.Yapcak birsey yok.Rabbim eyler neylerse guzel eyler.Her zaman hayirlisiyla nasip et diye dua ettim.Hayirli olmiycaksa olmasin dedim.Evlatla sinayacaksan verme Rabbim dedim.Eminim ki Rabbim hakkimda hayirlisini verdi.Yola devam eden arkadaslara guc kuvvet versin Rabbim.Allahim yer ve yardimciniz olsun.