- 5 Ekim 2016
- 919
- 1.158
- 44
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.421
canım çook sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah inşallah sağ salim sağlık huzur ile kucağına alır ve büyütürsün bebeğini canımSonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim
Amin inşallah allah hepimize nasip ettin 5.Kaçıncı gün transferiydi canım 5. Gün mu. 3. Gün mu
Amin canım çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınacanım çook sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallah inşallah sağ salim sağlık huzur ile kucağına alır ve büyütürsün bebeğini canım
Saol canim benim hepimiz renklendirelimEvet sanki burda hamile kalanlar hep havuç suyu içmişler
Tebrikler bu arada cuma gününe beklenmedik renk kattin
Transfer olduktan sonra basladim canim transfer gunu yani gunluk bir bardaktan fazla olmasin diyor ibrahim saracogluCanım hayrlı olsun bebişin sağlıkla kucağına almayı Nasib etsin Rabbim bişey sorucam havuç suyunu ne zaman içmeye başladın yani yumurta takibi mi transfer boyunca mı
Transferi Allah Nasib ederse yapıcam inş canım benimTransfer olduktan sonra basladim canim transfer gunu yani gunluk bir bardaktan fazla olmasin diyor ibrahim saracoglu
Tebrik ederim cnm rabbim daim etsin sağlıkla da kucakla bebeğini inş :)Sonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim
Bende belirti olmayanlar gurubundayım sonuç belli ama hayırlısı diyelimKimi hiç Belirti yasamiyör ...
Kimi çok şiddetli yaşıyor.
Hayirlisi
Hayırlı uğurlu olsun inşallahSonucum çıktı 21 eylülde transfer yapılmıştı beta 103.13 cıktı allah tüm hamile arkadaşlara sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin negatif sonuç alan arkadaşlar sakın pes etmeyin benim 5 tane kaybım var hep içimde bir korku var umudumuzu kaybetmeyelim
Kimine hic belirti olmuyormuş.Bende belirti olmayanlar gurubundayım sonuç belli ama hayırlısı diyelim
Salı canım inşallah versemde bitse şu bekleme uykum falan kalmadıKimine hic belirti olmuyormuş.
O belli olmaz canım. ..
Mecbur beklicez
Test günün ne zamandı canim
Inşallah güzel haberi alırsınSalı canım inşallah versemde bitse şu bekleme uykum falan kalmadı
İnsallah canim bir awucta badem yeTransferi Allah Nasib ederse yapıcam inş canım benim
Ben daha transfer olmadım . Salı günü transferim. Crinone hele başladım çok ağrı yapıyor bugünde kasiklarimdan bacaklarıma kadar Ağrım var
5. Gun embriyosuydu canim benimkiHamilelik haberi alan arkadaşlar kaçıncı gün embriyosu olduğunuda paylaşırsa çok güzel olur bize bilgi olur
Amin canım sağol dua et banadaInşallah güzel haberi alırsın