2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım ben 2010 da 2 kere yaptırdım 2 sıde tuttu biri düştü sonra ikiz tuttu biri düştü oğlum şuan 7 yaşında çok şükür bu 3.denemeydı

Ooooo daha ne canım.
Süper.
O kadar igneyi ilacı kullanmayacaksin.
Opu için narkoz almayacksin ve tam tamına 7 tane embriyo var.
Bu herkese nasip olmayan bir şey canım.
Gelecek ay hemen tekrar dene
Evet CNm buda dondurulmustu dr konustum bakalım hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyorum canım dualarım senınle

Evet CNm buda dondurulmustu dr konustum bakalım hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyorum canım dualarım senınle

Canim üzülme hakkında hayırlısı olsun. İnşallah en kisa zamanda tekrar denersiniz. Bak ne güzel bir evladın var sarıl ona sımsıkı.. en güzel teselli o.

Canım ben 2010 da 2 kere yaptırdım 2 sıde tuttu biri düştü sonra ikiz tuttu biri düştü oğlum şuan 7 yaşında çok şükür bu 3.denemeydı
Senin kucağına Allah evlat vermiş ne güzel. İnşallah bi daha olur.

En zoru da hiç evlat sahibi olmamak

İnşallah olmayanlara Hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip olsun.

Sen bundan sonra hayattaki evladına sariLip var olan 7 embriyo deneyeceksin çok sanslisin

Kıymetini bil canım.

Evet benim hiç dondurulmuş yok eğer negatif sonuç alırsam hersey sil baştan...

Evet benim hiç dondurulmuş yok eğer negatif sonuç alırsam hersey sil baştan...
Benim ilk deneme de de dondurulmus yoktu. 2 ay sonra sil baştan o kadar ilacı kullandım. narkoz aldım. Denedim 2. Yi. Ve yine dondurulmuş yok. Bu da olmaz ise yine sıl baştan. Vücuduma acıyorum. Valla. O kadar iğne ilaç . Ağır ilaçlar sonradan acısı çıkmasın diye dua ediyorum

Canım tahmini çoklu gebelik bence.insaAllah sağlıkla kucağına alırsın. Benim 9 haftalık bir üçüz kaybım olmuştu onda böyle yüksek çıkmıştı. Hayırlısı

Amin canım hakkımızda hayırlısı buymuş senın dr nededı dondurulmus varmı

Evet dondurumusum bi denemelik var
Çözüldüğünde kalitesi iyiyse koyulacak
2-3 ay dinlenicem gibi görünüyor
Psikolojimin ne kadar bozulduğunu hissetti biraz bekleyelim dedi
Kromozom bozukluğu veya rahimde polip vs bi bozukluk olabilir dedi sebebi hersey olabilirmiş bilemiyoruz dedi benim kadar üzüldü doktorum

Canım 9 haftalık üçüz kaybım oldu yazmıştım yanlış anlaşılmasın 13.günden sonra ki pozitif ilk sonuçta yüksekti. İnsaAllah seninkiler sağlıkla doğar.

maşallah çok tebrik ederim inanılmaz yüskek çıkmış inşallah ikiz dir canım ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…