- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
-
- Konu Sahibi floransa17
- #3.341
Amin canım 7 tane daha Blast embrıyon var şükürCanım hayırlısı böyleymiş demek ki ama çok üzüldüm . inş rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin . peki dondurulmuşların varmıydı başka cnm ?
Ooooo daha ne canım.Amin canım 7 tane daha Blast embrıyon var şükür
Amin canım hakkımızda hayırlısı buymuş senın dr nededı dondurulmus varmıArse82 cim ne hissettiğini cok iyi anliyorum
Allah yardımcımız olsun bu süreçte
Hayirlisi buymuş demekten baska birsey gelmiyor elimizden
Canım ben 2010 da 2 kere yaptırdım 2 sıde tuttu biri düştü sonra ikiz tuttu biri düştü oğlum şuan 7 yaşında çok şükür bu 3.denemeydıKaçıncı denemendi canım bilmiyorum.. ama ben de bir kez o negatif sonucu aldım insan üzülüyor. .. üzülme diyemem. Ama bak 2 ay sonra ben tekrar denedim. Ve umutla merakla bekliyorum...Allah o gücü veriyor ...
İnşallah maddi manevi kendini uygun hissedersiniz. Ve denersin.
Dondurulmuş varsa zaten süper olur.
BebeGin sana geleceği zamanı bekliyor.
Allah da seni siniyor.
Sabir
Evet CNm buda dondurulmustu dr konustum bakalım hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyorum canım dualarım senınleOoooo daha ne canım.
Süper.
O kadar igneyi ilacı kullanmayacaksin.
Opu için narkoz almayacksin ve tam tamına 7 tane embriyo var.
Bu herkese nasip olmayan bir şey canım.
Gelecek ay hemen tekrar dene
Evet CNm buda dondurulmustu dr konustum bakalım hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyorum canım dualarım senınle
Hayirlisiyla inşallah. KucağıM dolar sağlıklı akilli hayırlısı bi evlat ile. Tabi seninde.Evet CNm buda dondurulmustu dr konustum bakalım hayırlısı hayırlı haberlerını beklıyorum canım dualarım senınle
Senin kucağına Allah evlat vermiş ne güzel. İnşallah bi daha olur.Canım ben 2010 da 2 kere yaptırdım 2 sıde tuttu biri düştü sonra ikiz tuttu biri düştü oğlum şuan 7 yaşında çok şükür bu 3.denemeydı
Senin kucağına Allah evlat vermiş ne güzel. İnşallah bi daha olur.
En zoru da hiç evlat sahibi olmamak
İnşallah olmayanlara Hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip olsun.
Sen bundan sonra hayattaki evladına sariLip var olan 7 embriyo deneyeceksin çok sanslisin
Kıymetini bil canım.
OluyorKızlar dr 2 3 gun içinde adet olursun dedı okadar çabuk oluyormuyuz
Benim ilk deneme de de dondurulmus yoktu. 2 ay sonra sil baştan o kadar ilacı kullandım. narkoz aldım. Denedim 2. Yi. Ve yine dondurulmuş yok. Bu da olmaz ise yine sıl baştan. Vücuduma acıyorum. Valla. O kadar iğne ilaç . Ağır ilaçlar sonradan acısı çıkmasın diye dua ediyorumEvet benim hiç dondurulmuş yok eğer negatif sonuç alırsam hersey sil baştan...
oyyy maşallah süper bir rakam çok sevindim canım ya rabim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canımmmKizlaarr 9.günüm test sonucu679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Allah'ım bu harika bir haber maşallah diyelim bize hemen belirti ve yaptıklarını toplu olarak yazmayı unutma :)Kizlaarr 9.günüm test sonucu679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
Canım tahmini çoklu gebelik bence.insaAllah sağlıkla kucağına alırsın. Benim 9 haftalık bir üçüz kaybım olmuştu onda böyle yüksek çıkmıştı. Hayırlısıselam kızlar aranıza yeni katıldım
Allahın izni ile inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bende tüp bebek yaptırdım bu ay 2 tane 5 gün blast dondurulmuş embiriyo transferim oldu ve transferimin 13. günü değerim 3231 çıktı
Amin canım hakkımızda hayırlısı buymuş senın dr nededı dondurulmus varmı
ayyy maşallah ne güzel haberler geliyor çook sevindimİlk değerim 118 di cnm evet 48 saat sonra verdiğimde 462 olmuş . ben aslında en fazla 240-250 fln olmuştur diye tahmin ediyordum. Rabbimden hayırlısı artık sanırım ikiz diye tahmin ediyorum
Canım 9 haftalık üçüz kaybım oldu yazmıştım yanlış anlaşılmasın 13.günden sonra ki pozitif ilk sonuçta yüksekti. İnsaAllah seninkiler sağlıkla doğar.selam kızlar aranıza yeni katıldım
Allahın izni ile inşallah hepimiz yavrularımızı kucağımıza alırız bende tüp bebek yaptırdım bu ay 2 tane 5 gün blast dondurulmuş embiriyo transferim oldu ve transferimin 13. günü değerim 3231 çıktı
selam kızlar aranıza yeni katıldım
Hayırlısı olsun arkadaşım..Dondurulmuş embriyoların varmış ne güzel İnşallah en kısa sürede seninde hamiş haberini alırız :)Malesef kızlar hamile degılim hayırlısı boyleymiş