2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

merhaba arkadaslae bende 31 yaşındayım. 2.denemem ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı. 2.denemeye basladım dondurulmusla doğal sılkusda deneyelim dedi doktorum. ankara novaartta gidiyoprum. her sey yolunda giderse yuksek ıhtımal haftaya transferım olur.lüfen benim içinde dua edin. insallah herkes yavrularına kavusur sağlığıyla sıhhatıyle. birde dr dedıkı hıc bır ılac kullanmayacagız ne cronel jel ne dıgerlerı tamaman doğal olacak. bu sekılde deneyımı olan arkadaslar varmı aranızda. nasıl oluyor surec. transfer sonrası ne yapayım

G gulumse-hayata canım dr sana ne zamana adet olursun dedi.
nasılsın arkadaşım

iyiyim canım saol sen nasılsın? doktor bana şu kadar zamanda regli olursun diye birşey demedi hiç canım. 2 gündür regli ağrım var bugün yarın olur gibiyim. sana bişey söyledi mi?

bu arada bugün bende merak içinde sizleri takip ediyor olacağım Rabbimin izniyle inş. bugün herkes pozitif sonuç alacak ve bizlere umut olucaksınız arkadaşlarım. güzel haberlerinizi bekliyorum

İlki kaçtı senin. 48 saat sonra mı verdin bugün kanı? Baya iyi maşşallahhhh:)
İlk değerim 118 di cnm evet 48 saat sonra verdiğimde 462 olmuş . ben aslında en fazla 240-250 fln olmuştur diye tahmin ediyordum. Rabbimden hayırlısı artık sanırım ikiz diye tahmin ediyorum

canım bana 10 gün içinde adet olman gerek dedi. merakla adet olmayı bekliyorum
ilişki bir hafta yasak dedi. anti verdi içmem için birde bol bol su içmemi istedi
adet olunca temizlenme ile miyon alınacak benimde oda olsun bitsin istiyorum bende hayırlısı ile
birde merak var embriyolar ne durumda aklımda onlar

inşallah bol bol gebelik haberi aldığımız bir gün olur bize de moral olur

Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin

maşallah canım maşallah 41 kere maşallah nasıl sevindim bilemezsin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah.

Kizlaarr 9.günüm test sonucu 679.2 çokkk şükür Rabbim bu sefer nasip etti insalah katlanarak güzel devam eder Rabbim buradaki bekleyen herkese nasip etsin
oleyyy bir hamiş daha yaşasın ay canim rabbim saglikli sekilde kucani almayida nasip etsin ya inan cok sevindim bencede ikiz olacak hemide bir kız bir oglan demisti dersin bugun insallah herkes hamiş haberleri alcak inaniyorum tüm dualarım sizlerle

aynen bende canım biran evvel regli olsamda ilaçlara başlasam rahim uygunsa benim transfer olucak.. 1 hafta bana da ilişki yasak dedi. çoğu gitti azı kaldı öle düşün miyon da alındıktan sonra bekleme sürecinde olucaksın sonra transfer ne güzel herşeyin önlemini alarak tedavini ilerletiyorlar.

sorma o embriyoları merak etme olayı bizde de vardı hala var aklım yavrularımda valla:))
sana yarın haber verilir 3. güne kaçı gitti diye inş. hepsi bölünmeye devam ediyordur.

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim bugün daha çok güzel haberler gelir insalalh hepimize anne olmayı nasip eder Rabbim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…