2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bend tratransferin 7. Gunu calismaya baslayacagim
ilk denememde 7. günden itibaren çalıştım düşük oldu ama kimyasal dediler tam bilemiyorum tabi.2. ve 3. de ilk 12 gün çalışmadım ama gelinimiz 5. gün almanyaya gitti uçakla ve işe gitti hergün şu an hamile. ben transferden bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum şu anki işimde genellile oturuyorum bilgisayar başı

canım hemşirem dedi ama benim hemsiler hastanedeki kan alan bolumdeki değil asistan hemşire bence öyle olmasa demezdi
Canim 300 üzerinde ve tek embriyo görünürse kesede ancak söyle birsey olabilir sen kan testini verirken iki embriyon tutunur kanda yüksek cikar ama bir tanesi kese oluşup devam eder diğeri gider. Böyle olabilir çünki kolay kolay çıkmayan bir değer 300 üzeri hem tek embriyo hemde test gününde ..

Bilmem devam etmelimiyim acaba hiç düşünmedim zaten adet günümde geliyor olmadı devam ederim umut herdaim var biz nefes aldıkça değil mi:)

canım kan testi mutlaka yapmalısın çünkü ilaclarimiz var ve onları hamilelik varsa bir sure daha kullanıcaz idrar testi benim şuan bile silik.çıkıyorken sen kan testi yapmadan ben hamile değilim diyemezsin ya varsa bebegin kullandığımız ilaçlardan zaten adet olamıyoruz onları birakmann lazim sen testi yapmadan ilaçları da bırakınca adet olduğunu sanıp başka şeylerde başına gelebilir.tamam bende o gün ke simde değil dim acayip korkum vardı ama mecburdum yani ve sonuç çıkınca bana kesinlikle aksatmak yok ilaçlara devam dediler

Canim 300 üzerinde ve tek embriyo görünürse kesede ancak söyle birsey olabilir sen kan testini verirken iki embriyon tutunur kanda yüksek cikar ama bir tanesi kese oluşup devam eder diğeri gider. Böyle olabilir çünki kolay kolay çıkmayan bir değer 300 üzeri hem tek embriyo hemde test gününde ..

canım bilmiyorum bakalım hayırlısı 9 ekimde giricem kısmetse tek mi ikizmi bana öyle dedikleri için dedim hayirlisi

:KK43: ne dense de üzülüyor insan. Ama ikinci de hep yatma çünkü rahime kan gitmesi gerekiyormuş. Inşallah bebeğin en kısa zamanda gelir

Evet kizlar yatmayin muhtemelen bendeki sorun o
Doktor normal hayatina dön dedigi halde ben yattım
Siz yatmayin
Ağlıyorum ama kabulleniyorum elimden baska birsey gelmiyor
Bir tane dondurulmuşum var allahtan o var
Şu an tek tesellim

Siz yatmayin
Şu an tek tesellim

İnşallah oda seninle olucak canım dualarım seninle rabbim gönlüne gore inşallah nasib etsin

Siz yatmayin
Şu an tek tesellim
Dondurulmuş embriyo daha sıkı tutunur diyorlar canım rahim dinleniyor .

Selam kizlar benimde dun oldu transferim 2tane 3.gun dondurulmus koyuldu.Rabbim cumlemize nasib etsin ins.suan kabiz olan varmi ya??ben transfer oncesi ilaclardan dilayi kabiz oldum ve suan hic wc hissim yok sukur.belli belli kabizim yani.duphalac verdi doktorum onuda icmeye korktum bugun.getiriyo tamam ama genede ikinmam gerek basta.sizlerin durumu nasil?hep yatiyomusunuz napiuosunuz?akil verin bna

Siz yatmayin
Şu an tek tesellim
Canim cok üzüldüm rabbim ins en kisa zamanda hayirli hamilelikler nasip etsin sana bak bu topigi actin hepimize ugur oldun bu topikteki herkes de sana duaci olacak . ne güzel dondurulmus embriyonda var ins o bebegin tutunur sna

Bilmem devam etmelimiyim acaba hiç düşünmedim zaten adet günümde geliyor olmadı devam ederim umut herdaim var biz nefes aldıkça değil mi:)
Canim idrar testlerine güven olur mu hic . mutlaka kan yaptirmalisin . kimisinde hic idrar da cikmiyor kac senedir bebek istiyorum neler gördüm neler . hem belki bebek vardir ve daha baska ilaclar da kullanman gerekiyordur . yani merkezinde zaten ücretsizdir de . benim tüp te de dondurulmuslarla olan bu sefer ki teravimde de 2 sefer gebelik testi ücretsiz cunku zaten merkezin istedigi mecbur yapilmasi gereken bisey

Selam kizlar benimde dun oldu transferim 2tane 3.gun dondurulmus koyuldu.Rabbim cumlemize nasib etsin ins.suan kabiz olan varmi ya??ben transfer oncesi ilaclardan dilayi kabiz oldum ve suan hic wc hissim yok sukur.belli belli kabizim yani.duphalac verdi doktorum onuda icmeye korktum bugun.getiriyo tamam ama genede ikinmam gerek basta.sizlerin durumu nasil?hep yatiyomusunuz napiuosunuz?akil verin bna

canım hayırlı olsun inşallah.o şurubu iç canım bol bol su ve lifli yiyecekler yemeye çalış ayrıca arada gezin hep yatmakta kabız yapıyor ama ilk zamanlar daha çok oluyor insanı rahatsız ediyor

Canim idrar testlerine güven olur mu hic . mutlaka kan yaptirmalisin . kimisinde hic idrar da cikmiyor kac senedir bebek istiyorum neler gördüm neler . hem belki bebek vardir ve daha baska ilaclar da kullanman gerekiyordur . yani merkezinde zaten ücretsizdir de . benim tüp te de dondurulmuslarla olan bu sefer ki teravimde de 2 sefer gebelik testi ücretsiz cunku zaten merkezin istedigi mecbur yapilmasi gereken bisey
Canım derdim gebelik testinin ücretli olması değilde nedense kendimi çok yıpranmış hissediyorum

X