2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Yahu kimsecikler bu tüp bebek tedavisi sürecinde çalışmıyor mu? Benım bikaç günden fazla izin almam imkansız..Kaldı ki evde insan daha çok pimpiriklenmez mi?
ilk denememde 7. günden itibaren çalıştım düşük oldu ama kimyasal dediler tam bilemiyorum tabi.2. ve 3. de ilk 12 gün çalışmadım ama gelinimiz 5. gün almanyaya gitti uçakla ve işe gitti hergün şu an hamile. ben transferden bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum şu anki işimde genellile oturuyorum bilgisayar başı

floransa17 floransa17 canım sana şuan bizler üzülme kendini yıpratma desekte etkili olmucak biliyoruz ama rabbimin vardır bir bildiği diyorum.ve inanıyorum ki en kısa zamanda sende muradına ediceksin.Sabret bu sabrinizin uğraşlarınızın sonunda rabbim bebeginle müjdelendiricektir.Asla isyan etme şuan olması diye üzülebilirsin ama bilemezsinki onda binbir hayırlar gizlidir.

Haftaya işe başlıyorum ve bu süreçte düşündükçe isyan etme noktasına geldiğimi fark ettim bütün gün bunu düşünür oldum bu beni rahatsız ediyor o yüzden zaman geçsin bakalım adet olmazsam zaten hamileyimdir belki böyle daha heyecanlı olur eşim o konuda sakin o daha tevekküllü eğer çıkmazsa sanki daha çok hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum belkide kaçıyorum belirtide olmayınca umudum azalıyor ondan bakalım nasip kısmet

canım ilaçlarını birakicakmisin nasıl yani kan testi yapmazsan yani

hayırlısı olsun canım. bende regli olmayı bekliyorum, ekim ayında transfer olucak. başka bi ilaç verdi mi sana doktor? bana tahmini adetin 14. günü transfer olur demişti bakalım nolcak
Saol canım inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize Tedavim başladığından beri folbiol ve Omepa Q10 kullanmamı söylemişti doktorum onlara devam ediyorum

Haftaya işe başlıyorum ve bu süreçte düşündükçe isyan etme noktasına geldiğimi fark ettim bütün gün bunu düşünür oldum bu beni rahatsız ediyor o yüzden zaman geçsin bakalım adet olmazsam zaten hamileyimdir belki böyle daha heyecanlı olur eşim o konuda sakin o daha tevekküllü eğer çıkmazsa sanki daha çok hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünüyorum belkide kaçıyorum belirtide olmayınca umudum azalıyor ondan bakalım nasip kısmet
Anladım canım. Ama çocuğun var çok şükür. Ve inşallah şimdi bebeğinde karnındadir.
Haklısın evde olmak hep kafayı oraya takmaya gerektiriyor. İnsan ister istemez hep düşünüyor.
Eşler bu süreçte aslında merak içinde agizdan çıkacak bi sözümüze bakiyorlar.

Onlar da baba olmayı istiyorlr.

Esin sana yansıtmiyör olabilir
Ya da gercekten daha sabirlidir.

Ama hiç bi se ye canını sıkma

Allah ol der olur

Canim aklıma geldi dokör sana folik asit ya da vitamin verdi mi

X