2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ya elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
Benim de elimde lh testi vardı, ilk lh testini yaptıktan sonraki gün yaptım. ilk yaptığımdan daha silik çıkmıştı. Ben de korktum. Ama sorun yokmuş. Aklına olumsuz şeyler getirme.

floransa17 floransa17 topiğimizin anası hepimizin uğur böceği. Üzgünsün, ve haklısın da. Biz de üzüldük gerçekten. Ama bu ay hazır değilmiş bebişin diyelim. Çok şükür dondurulmuşun var. İnşallah en kısa sürede tedavin yeniden başlayacak ve o velet o göbüşe girecekk!!

Ağlarken güldürdünüz beni kizlar :)
Topigin bile anasi olmak güzel his şu anda :))
Kendimi hazırladığımi saniyodum ama gerçekten üzücü bi durummuş
daha evvel deneyip olmayan sizlerin ne hissettiğini simdi cok daha iyi anlıyorum
Yillardir olmamasiyla bu kadar yaklasmisken olmamasi baska birseymis.
Gercekten de rahmimin bu ay hazir olmadığını bi sekilde hissettim cok aciliydi transfer sonrasi
Yani yumurta toplama islemi basli basina bir ameliyat gibi 5 gun sonrasina bir rahim nasi embriyoyu kabul edebilirki
Neyse yarin test yaptiracaklardan umutluyum :)

Öyle düşünme canım. İçtiğini şu miktarına göre değişmiştir
Benim de elimde lh testi vardı, ilk lh testini yaptıktan sonraki gün yaptım. ilk yaptığımdan daha silik çıkmıştı. Ben de korktum. Ama sorun yokmuş. Aklına olumsuz şeyler getirme.
Ay umarım öyledir ya çok korkuyorum.
Çok dolandım bugün ortalıkta

Evet kizlar yatmayin muhtemelen bendeki sorun o
Doktor normal hayatina dön dedigi halde ben yattım
Siz yatmayin
Ağlıyorum ama kabulleniyorum elimden baska birsey gelmiyor
Bir tane dondurulmuşum var allahtan o var
Şu an tek tesellim
Kuzum hersey Allahtan Allahin verdigide vermedigi de imtihandir bize sabr ve dua gerekiyo Allah buyuk belki boylesi hayirlidir bilemeyiz. biliyorum cok zor kabul etmesi iama kendini cok yipratma onemli olan senin sagligin dualarim seninle rabbim en kisa zamanda bir evlet sevinci yasatir insallah

Ağlarken güldürdünüz beni kizlar :)
Topigin bile anasi olmak güzel his şu anda :))
Kendimi hazırladığımi saniyodum ama gerçekten üzücü bi durummuş
daha evvel deneyip olmayan sizlerin ne hissettiğini simdi cok daha iyi anlıyorum
Yillardir olmamasiyla bu kadar yaklasmisken olmamasi baska birseymis.
Gercekten de rahmimin bu ay hazir olmadığını bi sekilde hissettim cok aciliydi transfer sonrasi
Yani yumurta toplama islemi basli basina bir ameliyat gibi 5 gun sonrasina bir rahim nasi embriyoyu kabul edebilirki
Neyse yarin test yaptiracaklardan umutluyum :)
Evet yıllardır olmamasından sa. En çok yaklaştığını hisettiginde negatif sonuç almak daha koyuyor insana doğru diyorsun. Vakti zamanı gelmemiş demek ki. İlk öğrendiğinde şok oluyor insan nasil negatif. O kadar igne ilaç para boşa mu diyorsun. Sonra Allah a siginiyorsun kabullenuyorsun ve kendini dinlediklerini sonra bir umut bir daha denemek istiyorsun. Maddi durumun ve psikolojin el veriyorsa çok uzatam canım. Dene tekrar

Kızlar biraz önce tuvalete girdiğimde peçete de çok az ve çok açık renk kahverengilik gördüm bugün transferimin 9.gunu ve doktoru aradım başım da agrimisti zaten dedim kese oluştuğu için de olabilir ya da adet dedi ve ikinci olasılık çok daha yüksek ağlıyorum şuan çok kötüyüm :KK43:

İnşallah canım yaa. Baya korktum. Anneme diyorum kalk kalk biraz dua oku :)) ne diye idrar testi yaparsın ki bi daha Allahım yaa

Yapmayin şu idrar testini artik
Hayatimizi karartan bu idrar testleri hep, bugün beni hastanelere sürükleyen o idrar testiydi..
Yeni bi topik mi açsam " idrar testlerine karşıyız " diye :)

Kızlar biraz önce tuvalete girdiğimde peçete de çok az ve çok açık renk kahverengilik gördüm bugün transferimin 9.gunu ve doktoru aradım başım da agrimisti zaten dedim kese oluştuğu için de olabilir ya da adet dedi ve ikinci olasılık çok daha yüksek ağlıyorum şuan çok kötüyüm :KK43:
Regli olduğunu sanmıyorum canım çünkü normalde kullandığımız estrofen ve progestan tarzı ılaçlar adet ti engeliyor zaten canım üzme kendini

Eşim de beni teselli etmekten kendi üzülemedi bile

Kizlar buu göbeğimdeki bantları sökebilir miyim artik ?

Bu arada eve geldim, temizlik yaptim bi güzel, camasir bulaşık ne varsa giriştim, egildim kalktim. Agir kaldirdim :)
bi de köpüklü sabunlu sıcacık bi duş alicam şimdi:) siz hamileleri kıskandırmak gibi olmasın ama :))

Valla 6. His Sanirim:
Pazartesi den beri kendimi alıştırıyordum bu fikre..sizde de böyle olmusmuydu, olmuycani hisseden var mi onceki transferlerinde?

Son düzenleme:
Kızlar 14 günüm 2 gündür hafif koyu renk akıntım oluyor bu akşamda progestanı yaparken göbek altında ve kasıklarda resmen horon tepiyorlar :)

X