- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 34
- Konu Sahibi floransa17
- #3.161
Öyle düşünme canım. İçtiğini şu miktarına göre değişmiştirYa elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle düşünme canım. İçtiğini şu miktarına göre değişmiştirYa elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
Benim de elimde lh testi vardı, ilk lh testini yaptıktan sonraki gün yaptım. ilk yaptığımdan daha silik çıkmıştı. Ben de korktum. Ama sorun yokmuş. Aklına olumsuz şeyler getirme.Ya elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
floransa17 topiğimizin anası hepimizin uğur böceği. Üzgünsün, ve haklısın da. Biz de üzüldük gerçekten. Ama bu ay hazır değilmiş bebişin diyelim. Çok şükür dondurulmuşun var. İnşallah en kısa sürede tedavin yeniden başlayacak ve o velet o göbüşe girecekk!!
Öyle düşünme canım. İçtiğini şu miktarına göre değişmiştir
Ay umarım öyledir ya çok korkuyorum.Benim de elimde lh testi vardı, ilk lh testini yaptıktan sonraki gün yaptım. ilk yaptığımdan daha silik çıkmıştı. Ben de korktum. Ama sorun yokmuş. Aklına olumsuz şeyler getirme.
Kuzum hersey Allahtan Allahin verdigide vermedigi de imtihandir bize sabr ve dua gerekiyo Allah buyuk belki boylesi hayirlidir bilemeyiz. biliyorum cok zor kabul etmesi iama kendini cok yipratma onemli olan senin sagligin dualarim seninle rabbim en kisa zamanda bir evlet sevinci yasatir insallahEvet kizlar yatmayin muhtemelen bendeki sorun o
Doktor normal hayatina dön dedigi halde ben yattım
Siz yatmayin
Ağlıyorum ama kabulleniyorum elimden baska birsey gelmiyor
Bir tane dondurulmuşum var allahtan o var
Şu an tek tesellim
Evet yıllardır olmamasından sa. En çok yaklaştığını hisettiginde negatif sonuç almak daha koyuyor insana doğru diyorsun. Vakti zamanı gelmemiş demek ki. İlk öğrendiğinde şok oluyor insan nasil negatif. O kadar igne ilaç para boşa mu diyorsun. Sonra Allah a siginiyorsun kabullenuyorsun ve kendini dinlediklerini sonra bir umut bir daha denemek istiyorsun. Maddi durumun ve psikolojin el veriyorsa çok uzatam canım. Dene tekrarAğlarken güldürdünüz beni kizlar :)
Topigin bile anasi olmak güzel his şu anda :))
Kendimi hazırladığımi saniyodum ama gerçekten üzücü bi durummuş
daha evvel deneyip olmayan sizlerin ne hissettiğini simdi cok daha iyi anlıyorum
Yillardir olmamasiyla bu kadar yaklasmisken olmamasi baska birseymis.
Gercekten de rahmimin bu ay hazir olmadığını bi sekilde hissettim cok aciliydi transfer sonrasi
Yani yumurta toplama islemi basli basina bir ameliyat gibi 5 gun sonrasina bir rahim nasi embriyoyu kabul edebilirki
Neyse yarin test yaptiracaklardan umutluyum :)
Metanet ile karsilayacaktir eminim. Tabi uzulecektir. Ama sen onun için çok değerlisin eminim.Simdi eşim geldi
En zoru ona soyleme ani
Hadi bakalim
Ayyy ne mutlu cniim tebrikler.ilk tup bebeginmiydi yas kac?bende pkoyum
Ya elimde bir gebelik testi kalmıştı. Demin hele bi yapayım dedim. Dünden silik çıktı. Değer düşüyor mu acaba
Canım sana da geçmiş olsun Allah yardimcimiz olsun bende geliyorum arkandan çok büyük ihtimal Allah'ım sen yardım et bizeSimdi eşim geldi
En zoru ona soyleme ani
Hadi bakalim
İnşallah canım yaa. Baya korktum. Anneme diyorum kalk kalk biraz dua oku :)) ne diye idrar testi yaparsın ki bi daha Allahım yaayavrum aklına boyle şeyler getirme lütfennn.Allahın izniyle yükselmiş olur İnşallah.güzel düşünelim güzel olsun insallah
İnşallah canım yaa. Baya korktum. Anneme diyorum kalk kalk biraz dua oku :)) ne diye idrar testi yaparsın ki bi daha Allahım yaa
Regli olduğunu sanmıyorum canım çünkü normalde kullandığımız estrofen ve progestan tarzı ılaçlar adet ti engeliyor zaten canım üzme kendiniKızlar biraz önce tuvalete girdiğimde peçete de çok az ve çok açık renk kahverengilik gördüm bugün transferimin 9.gunu ve doktoru aradım başım da agrimisti zaten dedim kese oluştuğu için de olabilir ya da adet dedi ve ikinci olasılık çok daha yüksek ağlıyorum şuan çok kötüyüm
İdrar testine Hayır kampanyası falanYapmayin şu idrar testini artik
Hayatimizi karartan bu idrar testleri hep, bugün beni hastanelere sürükleyen o idrar testiydi..
Yeni bi topik mi açsam " idrar testlerine karşıyız " diye :)
Ahhh ahhh sakal bırakacamYapmayin şu idrar testini artik
Hayatimizi karartan bu idrar testleri hep, bugün beni hastanelere sürükleyen o idrar testiydi..
Yeni bi topik mi açsam " idrar testlerine karşıyız " diye :)
İnşallah öyledir canım inşallahRegli olduğunu sanmıyorum canım çünkü normalde kullandığımız estrofen ve progestan tarzı ılaçlar adet ti engeliyor zaten canım üzme kendini