2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Selam kızlar bugün adetimin ikinci günü doktora gittim estrofem verdi. 5 gün sabah 5 günden sonra sabah akşam kullanıcam ve 11 ekimde kontrol o gün belli olur nezaman transfer yapıcağımız dedi doktorum

hayırlısı olsun canım. bende regli olmayı bekliyorum, ekim ayında transfer olucak. başka bi ilaç verdi mi sana doktor? bana tahmini adetin 14. günü transfer olur demişti bakalım nolcak

inş. canım benimde 11 de 4 olması pek mutlu etmedi aslında birinci kalite deyip durdular 4 tane kaldı nedense .. hakkımızda hayırlısı olsun. senin kaçıncı günün bugün?
BEN DÜN OPU OLDUM.DAHA ÖNCE 3 KEZ TÜP BEBEK DENEMEM OLDU VE HEPSİNDE 10 VE ÜZERİ YUMURTA TOPLANDI AMA 3. GÜNE HEP 1 EMBRİYOM GİTTİ HİÇ DONDURAMADIM.O YÜZDEN 4 EMBRİYO BENİM İÇİN ÇOK İYİ

Kizlar opudan sonra haftada 2 gun ogleye kadar tasimali gunluk 1 saat git 1 saat gel kursum baslicakdi esimde gitme transferden sonra yorulursun bebek duser filan diyo is icin sertifika almayi planliyordum esimde bebek olsun buyusun sonra diyo napiyim sizce

hayırlısı olsun canım. bende regli olmayı bekliyorum, ekim ayında transfer olucak. başka bi ilaç verdi mi sana doktor? bana tahmini adetin 14. günü transfer olur demişti bakalım nolcak
Canım rahim kalınlığı 7-8 mm olunca transfer oluyor sanırım

Kizlar opudan sonra haftada 2 gun ogleye kadar tasimali gunluk 1 saat git 1 saat gel kursum baslicakdi esimde gitme transferden sonra yorulursun bebek duser filan diyo is icin sertifika almayi planliyordum esimde bebek olsun buyusun sonra diyo napiyim sizce
ilk 3 gün ben sadece zorunlu ihtiyaçlar için evde ayaktaydım. ama 5.6. günden sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.bu şekilde işe gidip çocuğu doğan arkadaşlarım var

ben olsam riske atmazdım genede çünkü ortada büyük emek var

ilk 3 gün ben sadece zorunlu ihtiyaçlar için evde ayaktaydım. ama 5.6. günden sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.bu şekilde işe gidip çocuğu doğan arkadaşlarım var
Bende ogle dusunuyorum canimda bende kansizlik var dusuk riski olabilir demisti doktorum esim cok pinpirikli onu duydu ya korkuyo bsy olur diye ikna etmeye calisiyorum beraber gittigimizde doktorada sorcam bakalim

ben olsam riske atmazdım genede çünkü ortada büyük emek var
Esimde boyle diyo kararsiz kaldim henuz calismiyorum evdeyim cocuk esirgeme kurumuna is basvurusu yapmistik o sertifikayi istemislerdi suresi cok uzun 8 ay ben aliyim elimde dursun bebek olursa buyuyunce calismak istersem gider basvuru yaparim diyorum esimde riske atma tek olsun biraz buyusun sonra git al calis diyo ogle aradayim anlican

Esimde boyle diyo kararsiz kaldim henuz calismiyorum evdeyim cocuk esirgeme kurumuna is basvurusu yapmistik o sertifikayi istemislerdi suresi cok uzun 8 ay ben aliyim elimde dursun bebek olursa buyuyunce calismak istersem gider basvuru yaparim diyorum esimde riske atma tek olsun biraz buyusun sonra git al calis diyo ogle aradayim anlican
eşin haklı

Bence doktoruna da sorduktan sonra git kursuna. Eşini de daha kolay ikna edersin dr bir sorun yok derse.

X