2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Bence doktoruna da sorduktan sonra git kursuna. Eşini de daha kolay ikna edersin dr bir sorun yok derse.
Aynen bidaki kontrolda esimle gitcez o zaman sorayim bugun kontrole gittim doktor geldi hazirlandim hemsire kostur kostur geldi doktoru cagirdi bi tup bebek tedavisi goren hastasi bi kac gun sonra sezaryan olcakmis ama sancisi gelmis acil normal doguma almislar doktor hemen gitti ben bile heyecanlandim sormayi unuttum :)

Kizlar opudan sonra haftada 2 gun ogleye kadar tasimali gunluk 1 saat git 1 saat gel kursum baslicakdi esimde gitme transferden sonra yorulursun bebek duser filan diyo is icin sertifika almayi planliyordum esimde bebek olsun buyusun sonra diyo napiyim sizce

Gitme canim transferden sonra 3-4 gun zaten evden çıkmak istemiyceksin
Esini dinle bence

BEN DÜN OPU OLDUM.DAHA ÖNCE 3 KEZ TÜP BEBEK DENEMEM OLDU VE HEPSİNDE 10 VE ÜZERİ YUMURTA TOPLANDI AMA 3. GÜNE HEP 1 EMBRİYOM GİTTİ HİÇ DONDURAMADIM.O YÜZDEN 4 EMBRİYO BENİM İÇİN ÇOK İYİ

inş. bu sefer yüzün güler canım . benim ilk tüp bebek denemem aslında pek bilgim yok 11 den 4 olunca şaşırdım aslında.ama buna da şükür. inş. hepsi sağlıklıdır bende bebeğime kavuşurum. darısı sana canım bu sefer daha çok ve sağlıklı embriyoların olur inş. cumartesi güzel haberlerini bekliyorum

Esini dinle bence
Tamam canim esimi gorsen sen nasil korkuyo heyecanli bsy olur diye
Esini dinle bence
Tamam canim bende korkuyorum Allah korusun bsy olursa o zaman esime ne derim ben sana demistim dicek omur boyu vicdan azabi olacak zorunlu isim olsa mechurum da benimki zorunlu degil keyfi sadece calisma hayatim bir senede ertelenir sanirim olsun bakalim suan oncelik bebis

inş. bu sefer yüzün güler canım . benim ilk tüp bebek denemem aslında pek bilgim yok 11 den 4 olunca şaşırdım aslında.ama buna da şükür. inş. hepsi sağlıklıdır bende bebeğime kavuşurum. darısı sana canım bu sefer daha çok ve sağlıklı embriyoların olur inş. cumartesi güzel haberlerini bekliyorum
teşekkür ediyorum moralini bozma 5. güne giden 4 embriyo çok iyi bence en azından dondurup tekrara deneyebilirsin benim gibi her seferinde sıfırdan başlamazsın hayırlısı

benim 3. denemeden oğlum oldu 4. denemeyle ikinciyi istiyorum inşallah sonu hayırlı olur

Kizlar opudan sonra haftada 2 gun ogleye kadar tasimali gunluk 1 saat git 1 saat gel kursum baslicakdi esimde gitme transferden sonra yorulursun bebek duser filan diyo is icin sertifika almayi planliyordum esimde bebek olsun buyusun sonra diyo napiyim sizce
transferden sonra ki durumunu şuan netleştiremesin canım ağrıların olurmu o süreçte yoksa hiç ağrısızmı geçirirsin orasını bilemesin her transfer de aynısı olmuyor ağrı sızı bakımından canım bunu çok iyi düşünüp bence eşinizle aslı ortak bir karar vermen lazım bence çünkü gülüm zor bir karar allah korusun allah yaşatmasın negatif olur sonra kendini suçlarmısın keşke gitmeseydim dermisin yada eşin böyle bir şey dermi sen sadece kendini en iyi tanıyabilirsin ve eşini en iyi sen tanıyabilirsin canım bu kararı en doğru sen verebilirsin ben kendimi biliyorum ben gitmezdim çünkü kendi kendimi yerdim oraya gittim dikkat etmedim keşke gitmeseydim derdim kendime ama dediğim gibi canım kendini sen tanırsın ve eşinide ortak bir karar almalısınız

transferden sonra ki durumunu şuan netleştiremesin canım ağrıların olurmu o süreçte yoksa hiç ağrısızmı geçirirsin orasını bilemesin her transfer de aynısı olmuyor ağrı sızı bakımından canım bunu çok iyi düşünüp bence eşinizle aslı ortak bir karar vermen lazım bence çünkü gülüm zor bir karar allah korusun allah yaşatmasın negatif olur sonra kendini suçlarmısın keşke gitmeseydim dermisin yada eşin böyle bir şey dermi sen sadece kendini en iyi tanıyabilirsin ve eşini en iyi sen tanıyabilirsin canım bu kararı en doğru sen verebilirsin ben kendimi biliyorum ben gitmezdim çünkü kendi kendimi yerdim oraya gittim dikkat etmedim keşke gitmeseydim derdim kendime ama dediğim gibi canım kendini sen tanırsın ve eşinide ortak bir karar almalısınız

ilk 3 gün ben sadece zorunlu ihtiyaçlar için evde ayaktaydım. ama 5.6. günden sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.bu şekilde işe gidip çocuğu doğan arkadaşlarım var
bende ilk 4-5 gün ağrılardan doğru düzgün mecbur olmadıkça kalkmadım ama 7 gün iş başı yaptım çalışmaya başladım rabime güvendim ona sığındım ama işim hem rahat hemide 20-25 dakikalık yolda onda da servisle gidip geliyorum zaten ama uzak olasaydı yada toplu taşıma olsaydı riske girmezdim

X