2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

ceymi ceymi biraz bel agrım ve sol kasığımda arada batma olmasi dışında hiçbir belirtim olmadı canım ben tutmadı diye düşünüyordum hep ama hala inanamıyorum çünkü 1 dış gebelik 2 düşük 2 kimyasal gebelik geçirdim hep bi korku var içimde

Bugün belirsiz son günüm iyi gecirmeye çalisicam
Yarin ne halde olucami bilemiyorum
Yaşım genc daha sansim var diyemiycem icin neyle teselli olurum bilemiyorum..
Yarin bir de evlilik yıldönümümüz, test tam gününe denk geldi.. ya kutluycaz ya da depresyonun dibine vurucam :dua:
Tabi ki kutlayacaksın canım burda senini içinde bayrakları asacağı zz gönlünü ferah tut

canım sana yazarken tel çaldı 12 yumurtanın 10 tanesi olgundu bunlardan 8 i döllendi dedi 3. ve 5. gün sizi arayacağım dedi. kalitesi şuan belli olmaz 3. günü bir fikir verir bize biraz dedi.ayy inşallah 3e ve 5e kayıp yaşamadan gelir kuzularım

inan şuan çok mutluyum sanki gebe kalmış kadar mutluyum. rabbim seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin
Aynı duyguları yaşamamıştık canım İnan Beni 3.gün arayıp 2 si iyi kalite de döllendi döndürüyoruz dediklerinde ağlayarak kapamıştım telefonu ve 2 dk sonra eşimi aramışlardı ne oldu açıklamamız bitmedi gibisinden yavrularım diye ağlıyordum

Tebrikler canim :) var var
Sana da sorayım idrar biriktirdin mi yoksa her idrarda bakiliyo mu?

Test yapan biri cevap versin artik :)
Evde idrar testim var ama yapmiycam yok yok yapmiycam :)
Canim tabiki içinden nası geçiyosa öyle yap ama benim içimden seninde pozitif geçiyo bugün 8.günün yapabilirsin dediğim gibi herzaman diyorum kan testinden önce idrar testinden yanayım. .

turkanaksu84 turkanaksu84 merhaba; Bahçecide Tüp bebek yaptırdığınızı yazmışsınız.. Bende bu Cumartesi gidieceğim görüşmeye, doktorum Güvenç bey olacak.. Ne diyorsunuz? Siz ne durumdasınız?
Merhaba canım evet son 2 tüp bebek işlemin orda yapıldı bu 2.ci denemem orda ilk denemem bazı şeylerden dolayı tutmadı 2.cisi bu seferde transfer edildi bekleme sürecin deyim yarın 15.ci gün akşam kan testi yaptıracam benim doktorum mustafa bahçeci kendisi çok ama çok yoğun malum bide klinik sahibi olunca 2 denemem de bir muayne 2 transfer de gördüm 2 yumurta toplamam da da yoktu malesef kübra hanım diğer takipleri yaptı.Güvenç beyin çok hastası var duyduğum kadarı ile çok iyi ve ilgili bir doktormuş hastalarına karşı ama birebir hiç görmedim benim bu denememden sonra tutmaz ise canım 2 tane dondurulmuşum kaldı yaşadığım bazı şeylerden dolayı tekrar aynı klinikte devam etmeyi düşünmüyorum inşallah tutarda başka hiç bir şey yapmaya gerek kalmaz canım senin kaçıncı denemen eğer 2 ve daha fazla ise araştırmaları için muhakak ısrarcı olmanı tavsiye ederim canım

Bu sayfanın ugurunu bozmak istemem ama bugün 7. Günüm gebelik testi yaptım negatif. Olsa silikte olsa çıkardı bence. 5. Gün embriyosuydu ve iki taneydi...
Canim niye yaptin yapmasaydin keske daha cok erken idrara gec yaniyor biliyosun umudumuzu kaybetmek yok test gunu idrarda negatifi gorup kanda pozitif olanlar war

X