2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Benim 12.gün 124 çıktı. Ben de merak ediyorum ikiz mi diye. Ama kese görünmeden anlaşılmıyomus
Sen hangi merkezde yaptırmıştın? Benim üniversite hastanesinde oldu. Sonuçtam sonra doktor beni kucaklayacak sandım. Sekreter pazartesi de kan verip bize bilgi ver 10 gün sonra muhtemelen doktorla görüşeceksiniz dedi. Özelde durum nasıl acaba

Çok teşekkür ederim taze annee :)) valla bilmiyorum. Benim 2 embriyoydu. Ben de meraktayım acaba 2 embriyo için düşük mü bu değer diye
Ayy canım benim seni tanımıyorum ama mesaji okuyunca tuhaf oldum ve duygulandim ilk defa anne dedi birisi çok güzel bir duygu . Inşallah hepimiz için çok güzel günler olur hepimiz anne oluruzzzzz:anneadayı: bence değerin güzel iki yada bir hiç farketmez

@gnowee tesekkurler bugun hergunden daha çok morale ihtiyacım var :)
söylediklerinde haklisin :KK66: teşekkür ederim

canım 40 yaş topiğine yazan bir bayan olarak senin daha şanlı olduğunu söylemek isterim kendini üzme
hayırlısı ne ise onu yaşa ve hep mücadelen olsun sağlığın maddiyatin elverdiği sürece
kaldıki daha kan testi ile sonuç almadın
bende 40 yaşında bu süreci yaşıyorum hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin inşallah

canım 13 toplandı , 11 döllendi.. 11'i üçüncü güne kadar gitti ancak 5. gün için beklettiler. 5. güne de 4 tane kalmış dondurduk. sende güzel haberler verirsin inş. canım hakkında hayırlısı olsun

maşallah canım inşallah benimde 4 tane kalır hayırlısı ile

X