-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.981
Sen hangi merkezde yaptırmıştın? Benim üniversite hastanesinde oldu. Sonuçtam sonra doktor beni kucaklayacak sandım. Sekreter pazartesi de kan verip bize bilgi ver 10 gün sonra muhtemelen doktorla görüşeceksiniz dedi. Özelde durum nasıl acabaBenim 12.gün 124 çıktı. Ben de merak ediyorum ikiz mi diye. Ama kese görünmeden anlaşılmıyomus
yumurta sayımız aynı inşallah benimde embriyolarım 5. günü görürcanım 13 toplandı , 11 döllendi.. 11'i üçüncü güne kadar gitti ancak 5. gün için beklettiler. 5. güne de 4 tane kalmış dondurduk. sende güzel haberler verirsin inş. canım hakkında hayırlısı olsun
Ayy canım benim seni tanımıyorum ama mesaji okuyunca tuhaf oldum ve duygulandim ilk defa anne dedi birisi çok güzel bir duygu . Inşallah hepimiz için çok güzel günler olur hepimiz anne oluruzzzzzÇok teşekkür ederim taze annee :)) valla bilmiyorum. Benim 2 embriyoydu. Ben de meraktayım acaba 2 embriyo için düşük mü bu değer diye
@gnowee tesekkurler bugun hergunden daha çok morale ihtiyacım var :)
söylediklerinde haklisinteşekkür ederim
Ay hadi gözün aydın canımm :)))Kan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Kan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
hep böyle güzel sonuçlar alalım Allahım tamamına erdirsin inşallahKan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Kan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
Ehehheee valla öyle olmuşsözleştinizmi ne yaptınız yahu kızlar hep 4 ekim :)
canım 13 toplandı , 11 döllendi.. 11'i üçüncü güne kadar gitti ancak 5. gün için beklettiler. 5. güne de 4 tane kalmış dondurduk. sende güzel haberler verirsin inş. canım hakkında hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim taze annee :)) valla bilmiyorum. Benim 2 embriyoydu. Ben de meraktayım acaba 2 embriyo için düşük mü bu değer diye
yumurta sayımız aynı inşallah benimde embriyolarım 5. günü görür
Cook mutlu oldum canım darısı bAşıma inşallah günde bir kez darısı esranin başına de karnına dokun ne olur :)Kan sonucum çıktı. 119 tililili tililili :halay
maşallah canım inşallah benimde 4 tane kalır hayırlısı ile
Anneveoglusu canim opudan onceki progesteronun ne cikti? 7.2 yaziyo bende dusukmu ya
canım tedavin hayırlı olsun bende aynı merkezde tedavi oluyorum benim drum Remzi bey@turkanaksu84 merhaba; Bahçecide Tüp bebek yaptırdığınızı yazmışsınız.. Bende bu Cumartesi gidieceğim görüşmeye, doktorum Güvenç bey olacak.. Ne diyorsunuz? Siz ne durumdasınız?
Verilmedi canim. 7 ay once filan 16.99 du moralim bozulduprogesteronu yükseltmek için herhangi bir ilaç verilmişmiydi canım sana?