-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.801
İnşallah.Allahim tum isteyen evlat hasreti cekenlere hayirli evlatlar versin.Sadece kendime değil Rabbimden hepimize hayirli evlatlar vermesini dilerim.@denizz03 cim insallah bu grup ugurlu gelecek ve bu sefer tutacak
Şişli memorialde benim. Aslında kistin küçükmüş neden ameliyat oldun ki ? Rezerve zarar veriyor diyorlar o zaman sen de endo hastasının ?evet ilk denemeCanim ben daha once cikolata kistinden oldum ameliyat.3 bucuk santimdi.Sag yumurtalikta.Tupe baslamadan oldum ameliyati.Ankara Gurgan klinikte tedavim.Bundan once de Izmir smirna da yapildi.Sen nerde yaptiriyorsun.Kacinci denemen ilk mi.
Geçmiyor sanki günler cuma ya az kaldı hakkında hayırlısı benim 12.gunum pazara denk geldi birde yetmezmiş gibi pazartesi bekleyeceğim gerçi hiç umudum yok ve aynı zamanda sanırım ilaçların etkisi şuan böyle çok tuhaf bir psikolojiye girdim böyle hiçbir düşünmeden öyle boş boş oturasim geliyor hiç konuşmadan birşey düşünmeden sanki şuan beynim durmuş gibi
Ben uc yil once oldum ameliyati.Rezervlerime zarar gelmedi şükür.Ama ameliyattan sonra iki kez histeroskopi yapildi.Endoyla ilgili problem yok rahim temiz dediler.Iki farkli doktor yapti histeroskopiyi.Ikisi de sorun yok rahim temiz diyolar.Bana doktorum cikolata kisti sansi cok düşürür tüp bebekte şart ameliyat dedi.O yuzden oldum.Dedigim gibi rezervlerde sıkıntı olusmadi şükür.Şişli memorialde benim. Aslında kistin küçükmüş neden ameliyat oldun ki ? Rezerve zarar veriyor diyorlar o zaman sen de endo hastasının ?evet ilk deneme
Canım ya kıyamam kendini öyle demotive etme gülüm kötü düşünmemeye çalış kötüyü çağırma canım benim dua et daha önemlisi kafa dağıtacak şeylerle uğraş canım güzel aktiviteler yap tüp bebek dışında konuşabileceğin arkadaş dostlarınla buluş ne kadar çok kendinle kalırsan yalnız kalırsan o kadar kafana takarsın canım komedi filmleri izlemekte iyi geliyor ben habire kemal sunal adile naşit filmleri izliyordum :)Geçmiyor sanki günler cuma ya az kaldı hakkında hayırlısı benim 12.gunum pazara denk geldi birde yetmezmiş gibi pazartesi bekleyeceğim gerçi hiç umudum yok ve aynı zamanda sanırım ilaçların etkisi şuan böyle çok tuhaf bir psikolojiye girdim böyle hiçbir düşünmeden öyle boş boş oturasim geliyor hiç konuşmadan birşey düşünmeden sanki şuan beynim durmuş gibi
Canım doktorun kim orda melih aygün varmış hiç duydun mu bilgin varmıŞişli memorialde benim. Aslında kistin küçükmüş neden ameliyat oldun ki ? Rezerve zarar veriyor diyorlar o zaman sen de endo hastasının ?evet ilk deneme
Çok isterdim kızlar ama çalıştığım için cuma da iş yerinde denetim olduğu için izinde alamam pazartesiyi bekleyeceğim ama inşallah cuma günü sizlerden iyi haber alıp umut edeceğim
Evet canım çok haklısın en azından gündüz iş yerinde olunca zaten kafam dağılıyor ama eve geldiğimde bir türlü oyalayamiyorum kendimi haklısın aktivite bulmaya çalışayım evde severek yapıp kafamı dağıtacağım tavsiyelerin için teşekkürler Kemal Sunal hiç fena fikir değil :)Canım ya kıyamam kendini öyle demotive etme gülüm kötü düşünmemeye çalış kötüyü çağırma canım benim dua et daha önemlisi kafa dağıtacak şeylerle uğraş canım güzel aktiviteler yap tüp bebek dışında konuşabileceğin arkadaş dostlarınla buluş ne kadar çok kendinle kalırsan yalnız kalırsan o kadar kafana takarsın canım komedi filmleri izlemekte iyi geliyor ben habire kemal sunal adile naşit filmleri izliyordum :)
Aa cok sewindim canim Allahim kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah insallah hamileligin werdigi yorgunluktan yakiniriz bundan sonra 9. Gunun mu bugun senin kacinci gun embriyosuyduEvet nickini hatirladim cnm :) cok şükür pozitif sonucum simdilik yarin kan testini tekrarliycam bakalim :) aramızda 2 güncük var :) inllsallah seninde pozitiftir cnm ne güzel birlikte hamilelik geciririz :)
Hosbulduk canim :)Hoşgeldin canım :)
Pazartesi bizimle berabersin ozaman :)bu arada pazartesiyi bekleyen kaç kişiyiz kızlarÇok isterdim kızlar ama çalıştığım için cuma da iş yerinde denetim olduğu için izinde alamam pazartesiyi bekleyeceğim ama inşallah cuma günü sizlerden iyi haber alıp umut edeceğim
Benim belim transferin ilk gununden beri agriyor canim belim sikintili biraz ondan galiba su gibi akintilar guzel guzel bebisler getirsin insallah:)Aynı sekilde canım benimdee ilaç parca parça cıkıyordu, 2 gündür su gibi :) bugün azıcık belin agrıyo ama sanırım evde olmaktan .. başka belirti yok bende
Teşekkür ederim arkadaşımHayırlı olsun cok sevindim
Canım doktorun kim orda melih aygün varmış hiç duydun mu bilgin varmı
Benimde çok yakın bir akrabam ona gitmişti herşeyi o yapmış bir sürü sorunu vardı kadın hastalıkları ile ilgi hata doğumdan 15 gün sonra ameliyat oldu tel embriyo ile hamile kaldı ve sorunlu bir hamilelikti kızı doğdu çol şükür çok övdüler bide kardeşide peranontoloji yani riskli gebeliklerde ve çoğul gebelikler asıl uzmanlık alanıymış sıkıntılı hastalarını kardeşine gönderiyormuş bakalım bu sefer tutmasa onda deneyecem dondurulmuşlarımıcanım ben de memorialdayım. genelde tek doktor ilgilenmiyor. mesela beni hastanedeki bütün erkek doktorlar takip ve muayene etti. melih bey normalde sadece opu yapıyor hastalara bakmıyor ama bir arkadaşım kendi doktorunun yönlendirmesiyle gitti. sadece melih bey ilgilendi onunla. ilk denemesinde ikizlerine hamile kaldı çok şükür.
Ay kız gel benim doktoruma gidelim beraber sen kese de de dayancam ben bekliycem mi diyorsun simdi :) hehe . ay ins görürüm ya icimde kötü bir his var sankiyarin kan da ins degerim katlamis olur
Sagol cnm allah razi olsun allah hepimize saglikla kucaklayacagimiz hamilelikler nasip etsin . evet bugün 9. Günüm yarın nasipse 10. Günüm . o yorgunluklar bende basladi vallahi :) gündüz uykularina basladim :) sende ne var ne yok ?Aa cok sewindim canim Allahim kucagina almayi nasip etsin saglikla insallah insallah hamileligin werdigi yorgunluktan yakiniriz bundan sonra 9. Gunun mu bugun senin kacinci gun embriyosuydu