- 19 Ocak 2017
- 28
- 17
- 88
- 36
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.961
Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah sağlıkla tekrar hamileliği nasip etsin inşallahbebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
Çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
aynısını soracaktım bu haberleri bu ara çok okudum ve takmaya başladım Allah kimseye yaşatmasın bütün arkadaşlara kucagınıza almayı nasip etsin içinde bana da diye dua ediyorumÇok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.
keseyi bebeği kalp atışını duyduktan sonra yeni mi kaybettin cnm?
bir belirti falan bişi oldu mu
Anca girebildim canım siteye biraz geç oldu :) 4 aydır burada çalışıyorum. İlk girdiğimde yapmışlar sigortayı sonra kesmişler. Maaşı da adam gibi vermiyorlar. Harçlık gibi 100 lira 150 lira veriyorlar. Aradım 170 i. Daha ses çıkmadı. Gelseler sigortadan hemen alicam çıkışımı durmucam Burda. Onu bekliyorum iştekaç yıldır çalışıyosun cnm ? nasıl kafalarına göre çıkışını yaparlar çok kızdım bak şimdi onlara. akşam eşime de anlatttım direk 170 i arasın dedi.sen yapmışsın zaten
Canım doktorunun bilemiyorum belki o an cevap yazacak vakti olmamistir önemsiz görmüştür. Ama bana kalırsa bu önemsiz bir şey değil. Bu hafta kanama olması pek normal değil. istersen bi doktora görün. He doktor bakar eder en fazla diyeceği istirahat et olur ama belki başka şey der. Normalde 10.hafta düşük tehlikesi biter. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnslkah seni korkutmamişimdir . Bilirsin normalde rahatimdir ama kahverengide olsa bu normal değil.İsyerimede ailelere de hemen bildirdik 4 haftalikken;-) geçen de olduğu gibi iç camasirima kahverengi leke oluyor kızlar kötü bir durum yoktur dimi? Doktora mesaj olarak yazdım rahatsız etmemek için okuduğunu gördüğüm halde cevap yazmadi. Ben bu doktoru değiştirmeyim de napayım ?
Kizar bu haberleri hatta genel olarak doğumla alakalı negatif haberler i okumayın. Bunlar ileride doğum psikolojisinide etkiliyor ...bebeklerimiz içeride ve Allaha emanet... Ve inanın belli başlı bazı şeyleri yaptıktan sonra elden hiç bir şey gelmiyor. .evet bende ilk bebeğimi 13.haftada kalbi durmadığı için kaybettim...evet zordu evet vs vs... Ama şimdi tekrar hamileyim 11.hafta da sürekli ilk tecrübemi düşünsem paranoyak gibi olmam lazım. Ben negatif hiç bir şeyi okumuyorum ve dinlemiyorumm.aynısını soracaktım bu haberleri bu ara çok okudum ve takmaya başladım Allah kimseye yaşatmasın bütün arkadaşlara kucagınıza almayı nasip etsin içinde bana da diye dua ediyorum
Canım ne desem bilmiyorum... Allah sabır versin... Dua et namaz kıl kuran oku... Bende ilk bebeğimui kaybettim çok zordu şimdi 11 haftalık tekrar hamileyim... allah acılarını dindirsuin.tekrardan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinin kardeşini sana yollasınlar Rabbim inşallah.bebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
Tmm cnm gideyim doktoraCanım doktorunun bilemiyorum belki o an cevap yazacak vakti olmamistir önemsiz görmüştür. Ama bana kalırsa bu önemsiz bir şey değil. Bu hafta kanama olması pek normal değil. istersen bi doktora görün. He doktor bakar eder en fazla diyeceği istirahat et olur ama belki başka şey der. Normalde 10.hafta düşük tehlikesi biter. Hakkında hayırlısı olsun canım. İnslkah seni korkutmamişimdir . Bilirsin normalde rahatimdir ama kahverengide olsa bu normal değil.
Canım içini ferah tut ve aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış..sonuçta bebeğin senin bütün süreçlerinden etkileniyor. Anne karnı teslim olmamız gereken bir yer. İnsalakh göreceksin önemsiz bir şey çıkacak. Belki 2.adet zamanın filan geldi ya vücut onu hatirlamaya calisiyor dur rahmin belki bir kan artışı ya da bilinmez bir sebep.. kötü senaryoları yazma kafanda.. kan leke filan gelmesi direk kötü değil yaşaymayan yok neredeyse . Yeter ki Allah bir lokma ekmek nasip etsin. Benim ilk bebegimde gelinimizde hamileydi. Onun bir ay kanaması oldu ama pek sağlıcakla yigenimizi doğurdu.benim hiç kanamam olmadı ama bebeğini kucağıma alamadım .nasipten öte köy yok.Tmm cnm gideyim doktorahep korkuyorum zaten hep...
evet cnm tam adet zamanım 4-5 lerinde gelmeliydi adet olsaydım. dün akşamdan beri hiç bişi gelmedi cnm eğer gelirse hemen gitcem gelmezse de sabah erkenden doğumevine gidicem.bir kerede orda muayene olayım doktorumu seçene kadar.çok sağol cnm Allah razı olsun.Canım içini ferah tut ve aklına kötü şeyleri getirmemeye çalış..sonuçta bebeğin senin bütün süreçlerinden etkileniyor. Anne karnı teslim olmamız gereken bir yer. İnsalakh göreceksin önemsiz bir şey çıkacak. Belki 2.adet zamanın filan geldi ya vücut onu hatirlamaya calisiyor dur rahmin belki bir kan artışı ya da bilinmez bir sebep.. kötü senaryoları yazma kafanda.. kan leke filan gelmesi direk kötü değil yaşaymayan yok neredeyse . Yeter ki Allah bir lokma ekmek nasip etsin. Ben ilk bebegimde gelinimizde hamileydi. Onun bir ay kanaması oldu ama pek sağlıcakla yigenimizi doğurdu.benim hiç kanamam olmadı ama bebeğini kucağıma alamadım .asipten öte köy yok.
Sen içini ferah tut:)))
çok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsınbebeğimi kaybettim hanımlar maalesef
kalp atışını duymuştuk tabı leke şeklinde kanamam oluştu doktora gıdıncede kalp atışının durduğunu öğrendikÇok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.
keseyi bebeği kalp atışını duyduktan sonra yeni mi kaybettin cnm?
bir belirti falan bişi oldu mu
cok teşekkürler oylesıne buyuk bır bosluktayımkı nasıl bır ruh halıdır tarıf edemiyorumCanım ne desem bilmiyorum... Allah sabır versin... Dua et namaz kıl kuran oku... Bende ilk bebeğimui kaybettim çok zordu şimdi 11 haftalık tekrar hamileyim... allah acılarını dindirsuin.tekrardan en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğinin kardeşini sana yollasınlar Rabbim inşallah.
öyle tabi canım bakınırken denk geliyo görüyorum ister istemez burdan okuyorum görmemezlikten gelicem canım çok haklısın Allah a emanet rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinKizar bu haberleri hatta genel olarak doğumla alakalı negatif haberler i okumayın. Bunlar ileride doğum psikolojisinide etkiliyor ...bebeklerimiz içeride ve Allaha emanet... Ve inanın belli başlı bazı şeyleri yaptıktan sonra elden hiç bir şey gelmiyor. .evet bende ilk bebeğimi 13.haftada kalbi durmadığı için kaybettim...evet zordu evet vs vs... Ama şimdi tekrar hamileyim 11.hafta da sürekli ilk tecrübemi düşünsem paranoyak gibi olmam lazım. Ben negatif hiç bir şeyi okumuyorum ve dinlemiyorumm.
Bebekelrimiz orada ve iyiler inşallah:)))
8403BHC
doktorum benı tesellı etmek ıcın bugun gelen dorduncu dusuk hastasısın tek müdahale etmedıgım hastada sensın dedı bu ma uzulsemmı sevınsemmı bılemedım ınsanlar artık okadar sağlıksız kı gebelıkler de aynı oranda sağlıksız sızlere tavsıyem yedıgınız ıctıgınız herseye dıkkat edın emegınıze yazık olmasınaynısını soracaktım bu haberleri bu ara çok okudum ve takmaya başladım Allah kimseye yaşatmasın bütün arkadaşlara kucagınıza almayı nasip etsin içinde bana da diye dua ediyorum
cok teşekkürlerçok üzüldüm tatlım çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
çok canım gerçekten burda gördüğüm arkadaşların sonrasında yazılarına rastladım cevremde arkadaşların da oldu insan etkileniyo ister istemez ama nasip canım Allah sana dayanma gücü versin inşallah yakın zaman da sağlıkla kalırsın evladını kucağına alırsındoktorum benı tesellı etmek ıcın bugun gelen dorduncu dusuk hastasısın tek müdahale etmedıgım hastada sensın dedı bu ma uzulsemmı sevınsemmı bılemedım ınsanlar artık okadar sağlıksız kı gebelıkler de aynı oranda sağlıksız sızlere tavsıyem yedıgınız ıctıgınız herseye dıkkat edın emegınıze yazık olmasın
Canım Allah sağlık sıhhat versin sana da eşine de elbet tekrar olur . Bende ilk gebeliğimde dış gebelik geçirdim ve çok eziyetli ve acılı zamanlar geçirdim . Şükür kürtaj olmadan atlatmışsın . Bundan sonda sağlıklı bir bebek nasip etsin rabim sana .doktorum benı tesellı etmek ıcın bugun gelen dorduncu dusuk hastasısın tek müdahale etmedıgım hastada sensın dedı bu ma uzulsemmı sevınsemmı bılemedım ınsanlar artık okadar sağlıksız kı gebelıkler de aynı oranda sağlıksız sızlere tavsıyem yedıgınız ıctıgınız herseye dıkkat edın emegınıze yazık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?