2017 Eylül Anneleri

Evet orada inşallah:) şu ilk trimestri bi ataltsaydik hayırlısıyla. Pit pitlar için erken değil mi?

bulanti icin naneli yada mentollu sekerlerden aldim gecici olarak iyi geliyor bayanlar
şimdiye kadar buldugum en iyi çözüm tuzlu çekirdek .... bir de gercekten de az yemek durup az az daha yemek sanki hafıfletyor gıbı tabı ben bugun 1 haftadır anca yapablıyrum once agzıma su alamıyordum

benımde karnım cıktı ustelık hıc kılom yok ona ragmen

rahım agzı ölçümü ne ?
Servikal yetmezlik şüphesine karşı rahim ağzı ölçülüyor. Daha önce 14-22 haftalar arasında erken doğum yapmış, büyük bebek kürtajı geçirmiş, rahimden ameliyat olmuş kişiler şüphe altında. Önlem olarak vajinadan girilerek ölçüm yapılıyor uzunluk 3cm altında olan gebelere dikiş atılıyor.

Aleyküm selam, mide bulantılarının geçmesine sevindim.. Artık çok yoğun olmaz inşallah.

Kızlar selam benim halsizliklerim yavas yavas geçio ama yemeklerden tiksinme devam ediyor. Beslenmeme dikkat edemiyorum bulantıların gecmesinş bekliyorum. Haftaya bebeğimle randevum var heyecanlıyız 11 +4 olacagız insallah bir sorun yoktur . Sizde durumlar nasıl? Bu arada bebek haberni hangi haftada yakınlarınıza ve işyerlerinize bildirdiniz acaba ? Ben hala bildirmedim de endıse ediyorum

Bende söyleyemiyorum bişey olur falan diye 10+3 benmde

Merhaba beni de ekler misiniz yaprak04_11 eylül_(2)

İsyerimede ailelere de hemen bildirdik 4 haftalikken;-) geçen de olduğu gibi iç camasirima kahverengi leke oluyor kızlar kötü bir durum yoktur dimi? Doktora mesaj olarak yazdım rahatsız etmemek için okuduğunu gördüğüm halde cevap yazmadi. Ben bu doktoru değiştirmeyim de napayım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…