• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Benim rahimimde kalp seklinde ve gecen sene dusugum oldu, su an 13. Haftadayim, doktor bana net bir aciklama yapmiyor, sorunsuzda gecebilirmis hamileligim. Ama bebek buyudukca yer acisindan nasil olucak bilmiyorum. Size ne dedi doktor?
Şuan ki doktorum rahmimin durumuyla ilgili birşey söylemiyor.Ona takılma diyor.Ama ben galiba başka bir doktora rahim ağzı ölçümü yaptırtıcam Allah nasip ederse

nasıl sigortanı keserler cnm öle bir durumda tazminatını alman lazım.rapor almışsın niye çağırıyorki seni?sigortanı kestiyse rapor işe yaramaz ki o zaman:KK43: ne vicdansız bu adamlar ya :KK43:yanıma yeni eleman aldılar 2 gündür çalışıyor ben çok iş yapmıyorum, iyi oldu böyle ama bizim patrona kimse dayanamıyor bu da gider diye korkuyorum :KK43:
Valla her gün arıyorlar canım başka adam yok gel diye :( şikayet ettim SGK ya. Ordan gelsinler cikicam zaten direk durmucam hiç bıktım çünkü

Valla her gün arıyorlar canım başka adam yok gel diye :KK43: şikayet ettim SGK ya. Ordan gelsinler cikicam zaten direk durmucam hiç bıktım çünkü
kaç yıldır çalışıyosun cnm ? nasıl kafalarına göre çıkışını yaparlar çok kızdım bak şimdi onlara. akşam eşime de anlatttım direk 170 i arasın dedi.sen yapmışsın zaten ;)

Rabbim sizlerin de gönlüne göre versin :)
amin canım ben de merak ediyorum ilk bebiş aslında kız erkek çok da önemli değil sağlıklı olsun da ama ne güzel söylemiş ben de özele gidiyorum ama bizim doktor söylemiyormuş 16 haftaya kadar bi arkadaşım var oda ona gidiyor 16 hafta söylemiş ultroson kağıdına ok çıkarmış pipi yazıp :) arkadaş o ne diyince ona da çok güldüm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

amin canım ben de merak ediyorum ilk bebiş aslında kız erkek çok da önemli değil sağlıklı olsun da ama ne güzel söylemiş ben de özele gidiyorum ama bizim doktor söylemiyormuş 16 haftaya kadar bi arkadaşım var oda ona gidiyor 16 hafta söylemiş ultroson kağıdına ok çıkarmış pipi yazıp :) arkadaş o ne diyince ona da çok güldüm Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Aynen kız erkek çok önemli değil ben bide 1.5 yıl bekledim sonradan değişse de üzülmem hiç sağlıklı olsun da ama bu doktor a giden çok tanıdığım var hiç yanılmadı

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...

Gecmis olsun. Sabır diliyorum. Umarim en dogru zamanda bebegine kavusursun gonlune gore...

Aynen kız erkek çok önemli değil ben bide 1.5 yıl bekledim sonradan değişse de üzülmem hiç sağlıklı olsun da ama bu doktor a giden çok tanıdığım var hiç yanılmadı
Allah kucağına almayı nasip etsin canım insan 4 ay uğraşınca bile bunalıma giriyo nasip etmiş rabbim inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder tamamına erdirsin inşallah ben de sorucam bakalım ne diyecek bana 12 haftam doluyo bu ayın 7 si randavu aldım 2 li test için belki söyler benzetirse görürse :)

Kızlar ben suan 10+1 deyim. Benim karnımda ilk zamanlardan beri şişkinlik vardı, kilo almadığım halde sanki 3-4 aylık gibi duruyordu. Bu hafta yavaş yavaş o şişkinlik azaldı. Normal diye okumuştum(adet olunmadığı için vücut şişkinlik yapıyormuş başta diye) ama sizinkiler nasıl?
Gobegimin tam altında ama şişkinlik var:)

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...
Çok geçmiş olsun ben de yaşadım biliyorum zor ama fazla yıpratma kendini herşeyin hayırlısı olsun en kısa zamanda sağlıkla hamile kalırsın inşallah:)

Kızlar ben suan 10+1 deyim. Benim karnımda ilk zamanlardan beri şişkinlik vardı, kilo almadığım halde sanki 3-4 aylık gibi duruyordu. Bu hafta yavaş yavaş o şişkinlik azaldı. Normal diye okumuştum(adet olunmadığı için vücut şişkinlik yapıyormuş başta diye) ama sizinkiler nasıl?
Gobegimin tam altında ama şişkinlik var:)
Canım selam bende bugün 10+4 deyim. Aynı belirtiler bende de var sıskınlık bi tık aZaldı gibi artık 3 ayın bitmesine cok a kaldı ve vucudumuz alısıyor. Karnın alt tarafında sislik aynen var cunku bebegımız tam olarak orada suan ❤❤ hatta ben bu bir iki gundur orada minik pıtpıtlar hissediyorum

Benim göbek dört beş aylık gibi oldu kızlar ılk baslarda gaz oluyor ya da kabız şişkinliği hala bebek kasık bölgesinde bende yukarda sanıyordum ama kasıgım ordan baktı doktor ıkı hafta sonra cinsiyet net öğreneceğiz inş :anneadayı::KK200:

Back