• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

ilk defa duydum bilekliği doktor mu tavsiye etti benim de geçmedi hala sabahları bu yüzden yataktan çıkmak istemiyorum :KK43:
ben de 2 gundur kullaniyorum yari yariya azaldi gibi ama ondan mi folik asiti bitirdim ondan mi cozemedim.ama cok pahali deil alip denenebilir.kalin lastik sac tokasi gibi bsy
yok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zor :KK17::KK61:

yok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zor :KK17::KK61:
inşallah geçer herkezde aynı sorun var sanırım yapacak birşey yok 3 ay atlatılınca geçicek yazıyo her yerde inşallah geçer bileklik dedi arkadaş onu da deneyebilirsin ben de onu merak ettim ne yaptıysam benim de geçmedi çünkü yataktan çıktığım gibi lavabodayım miğde de birşey de yok sarı acı su çıkartana kadar öğürtüyo oda boğazını yakıyo gözlerin yaşarıyo istediğini dene ben bulamadım çözüm :(

Benim iş yerimde çok sıkıntılı canım ben de tek çalışıyorum. Dün rapor aldım akşamdan beri arayıp çağırıyorlar sinir oldum. Maaşımı da alamıyorum bir de üstüne sigortami da kesmişler. Ona rağmen köle gibi kullanmaya çalışıyorlar :KK43:
nasıl sigortanı keserler cnm öle bir durumda tazminatını alman lazım.rapor almışsın niye çağırıyorki seni?sigortanı kestiyse rapor işe yaramaz ki o zaman:( ne vicdansız bu adamlar ya :(yanıma yeni eleman aldılar 2 gündür çalışıyor ben çok iş yapmıyorum, iyi oldu böyle ama bizim patrona kimse dayanamıyor bu da gider diye korkuyorum :(

Yediklerimde dokunuyor hafif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Bi hamile kalayım baklavalar, kavurmalar yiyeceğim diyordum ama ekmek yerken bile korkuyorum :halay:
Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemen :KK49: ben de karar verdim altın künye, kolye, yüzük filan gibi şeylere aşeriyorum :KK73::KK71:

Ben rahim filmi çekilmedim canım.İlk hamileleiğimden önce doktor rahmin kalp şeklinde demişti.Sonra bir düşüğüm oldu.Başka bir doktor kalp şeklinde perde var ama rahminin durumu çok kötü değil bu bu kadar erken bi düşüğe neden olmaz dedi. Kürtajımı yapan doktor perde olduğunu düşünmüyor.Şuan 14.haftamdayım çok şükür.
Benimde rahmim kalp şeklinde dr um erken doğum riskin var ama illa olacak diyemeyiz dedi.Bu ilk gebeliğim. 20.haftadan sonra önlem alıcaz dedi.

Ben rahim filmi çekilmedim canım.İlk hamileleiğimden önce doktor rahmin kalp şeklinde demişti.Sonra bir düşüğüm oldu.Başka bir doktor kalp şeklinde perde var ama rahminin durumu çok kötü değil bu bu kadar erken bi düşüğe neden olmaz dedi. Kürtajımı yapan doktor perde olduğunu düşünmüyor.Şuan 14.haftamdayım çok şükür.
Benim rahimimde kalp seklinde ve gecen sene dusugum oldu, su an 13. Haftadayim, doktor bana net bir aciklama yapmiyor, sorunsuzda gecebilirmis hamileligim. Ama bebek buyudukca yer acisindan nasil olucak bilmiyorum. Size ne dedi doktor?

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...

Çok çok üzüldüm. inşAllah en kısa sürede tekrar sağlıkla sıhhatle dönersin aramıza.

Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemen :KK49: ben de karar verdim altın künye, kolye, yüzük filan gibi şeylere aşeriyorum :KK73::KK71:
Okulda çocuklar topitop şekerler var ya ondan yiyordu ay nasıl canım çekti eve gelirken aldım yedim ben de. sonra dokundu ama olsun çok mutlu oldum :)

Sevgiler...
gecmis olsun cnm tekrar olur ins

inşallah geçer herkezde aynı sorun var sanırım yapacak birşey yok 3 ay atlatılınca geçicek yazıyo her yerde inşallah geçer bileklik dedi arkadaş onu da deneyebilirsin ben de onu merak ettim ne yaptıysam benim de geçmedi çünkü yataktan çıktığım gibi lavabodayım miğde de birşey de yok sarı acı su çıkartana kadar öğürtüyo oda boğazını yakıyo gözlerin yaşarıyo istediğini dene ben bulamadım çözüm :KK43:
çözümü yok maalesef böyle çekicez :(

Back