- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #1.901
ilk defa duydum bilekliği doktor mu tavsiye etti benim de geçmedi hala sabahları bu yüzden yataktan çıkmak istemiyorum
yok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zorben de 2 gundur kullaniyorum yari yariya azaldi gibi ama ondan mi folik asiti bitirdim ondan mi cozemedim.ama cok pahali deil alip denenebilir.kalin lastik sac tokasi gibi bsy
Hemen hemen ayni haftalardayız çoğunuzla kıyafet konusu ne yaptınız eski kıyafetlerim bana dar gelmeye başladı hamile kıyafeti de alsam büyük olacak gibi
Ben de aynı şekilde düzeldi diyorum tekrar başlıyor. Midemi sevmediğim birine verip kurtulasım varAzalan bulantılarım 2 gündüz çoğaldı yine. Of çok sinir bozucu bir şey yaaaatam iyi oluyorum diyorum yine hiçbir şey yiyemiyorum hep lavabodayım
inşallah geçer herkezde aynı sorun var sanırım yapacak birşey yok 3 ay atlatılınca geçicek yazıyo her yerde inşallah geçer bileklik dedi arkadaş onu da deneyebilirsin ben de onu merak ettim ne yaptıysam benim de geçmedi çünkü yataktan çıktığım gibi lavabodayım miğde de birşey de yok sarı acı su çıkartana kadar öğürtüyo oda boğazını yakıyo gözlerin yaşarıyo istediğini dene ben bulamadım çözümyok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zor
Bende düşünüyorum belden ayarlanabiliyormuş sanırım ilerdeki aylar için2 hafta olcak hamile pantolonu aldim biraz buyuk geliyor ama cok rahat
nasıl sigortanı keserler cnm öle bir durumda tazminatını alman lazım.rapor almışsın niye çağırıyorki seni?sigortanı kestiyse rapor işe yaramaz ki o zamanBenim iş yerimde çok sıkıntılı canım ben de tek çalışıyorum. Dün rapor aldım akşamdan beri arayıp çağırıyorlar sinir oldum. Maaşımı da alamıyorum bir de üstüne sigortami da kesmişler. Ona rağmen köle gibi kullanmaya çalışıyorlar
Yediklerimde dokunuyor hafif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Bi hamile kalayım baklavalar, kavurmalar yiyeceğim diyordum ama ekmek yerken bile korkuyorumBen de aynı şekilde düzeldi diyorum tekrar başlıyor. Midemi sevmediğim birine verip kurtulasım var(
Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemenYediklerimde dokunuyor hafif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Bi hamile kalayım baklavalar, kavurmalar yiyeceğim diyordum ama ekmek yerken bile korkuyorum
Benimde rahmim kalp şeklinde dr um erken doğum riskin var ama illa olacak diyemeyiz dedi.Bu ilk gebeliğim. 20.haftadan sonra önlem alıcaz dedi.Ben rahim filmi çekilmedim canım.İlk hamileleiğimden önce doktor rahmin kalp şeklinde demişti.Sonra bir düşüğüm oldu.Başka bir doktor kalp şeklinde perde var ama rahminin durumu çok kötü değil bu bu kadar erken bi düşüğe neden olmaz dedi. Kürtajımı yapan doktor perde olduğunu düşünmüyor.Şuan 14.haftamdayım çok şükür.
Benim rahimimde kalp seklinde ve gecen sene dusugum oldu, su an 13. Haftadayim, doktor bana net bir aciklama yapmiyor, sorunsuzda gecebilirmis hamileligim. Ama bebek buyudukca yer acisindan nasil olucak bilmiyorum. Size ne dedi doktor?Ben rahim filmi çekilmedim canım.İlk hamileleiğimden önce doktor rahmin kalp şeklinde demişti.Sonra bir düşüğüm oldu.Başka bir doktor kalp şeklinde perde var ama rahminin durumu çok kötü değil bu bu kadar erken bi düşüğe neden olmaz dedi. Kürtajımı yapan doktor perde olduğunu düşünmüyor.Şuan 14.haftamdayım çok şükür.
ben decavit kullanıyorum arkadaş elevit kullan çok iyi diyordu.ben devam edim ozaman
Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..
Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...
Sağol canım, amin inşallah..Çok çok üzüldüm. inşAllah en kısa sürede tekrar sağlıkla sıhhatle dönersin aramıza.
Okulda çocuklar topitop şekerler var ya ondan yiyordu ay nasıl canım çekti eve gelirken aldım yedim ben de. sonra dokundu ama olsun çok mutlu oldum :)Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemenben de karar verdim altın künye, kolye, yüzük filan gibi şeylere aşeriyorum
gecmis olsun cnm tekrar olur insKızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..
Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...
bulanti icin naneli yada mentollu sekerlerden aldim gecici olarak iyi geliyor bayanlargecmis olsun cnm tekrar olur ins
çözümü yok maalesef böyle çekicezinşallah geçer herkezde aynı sorun var sanırım yapacak birşey yok 3 ay atlatılınca geçicek yazıyo her yerde inşallah geçer bileklik dedi arkadaş onu da deneyebilirsin ben de onu merak ettim ne yaptıysam benim de geçmedi çünkü yataktan çıktığım gibi lavabodayım miğde de birşey de yok sarı acı su çıkartana kadar öğürtüyo oda boğazını yakıyo gözlerin yaşarıyo istediğini dene ben bulamadım çözüm
İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatıp,bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.Benimde rahmim kalp şeklinde dr um erken doğum riskin var ama illa olacak diyemeyiz dedi.Bu ilk gebeliğim. 20.haftadan sonra önlem alıcaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?