2017 Eylül Anneleri

ilk defa duydum bilekliği doktor mu tavsiye etti benim de geçmedi hala sabahları bu yüzden yataktan çıkmak istemiyorum
ben de 2 gundur kullaniyorum yari yariya azaldi gibi ama ondan mi folik asiti bitirdim ondan mi cozemedim.ama cok pahali deil alip denenebilir.kalin lastik sac tokasi gibi bsy
yok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zor

yok yok ben vazgeçtim bugunde kötüyüm hiç bir işe yaramıyor ne yediysem çıktı napıcam bilmiyorum off çok zor
inşallah geçer herkezde aynı sorun var sanırım yapacak birşey yok 3 ay atlatılınca geçicek yazıyo her yerde inşallah geçer bileklik dedi arkadaş onu da deneyebilirsin ben de onu merak ettim ne yaptıysam benim de geçmedi çünkü yataktan çıktığım gibi lavabodayım miğde de birşey de yok sarı acı su çıkartana kadar öğürtüyo oda boğazını yakıyo gözlerin yaşarıyo istediğini dene ben bulamadım çözüm

nasıl sigortanı keserler cnm öle bir durumda tazminatını alman lazım.rapor almışsın niye çağırıyorki seni?sigortanı kestiyse rapor işe yaramaz ki o zaman ne vicdansız bu adamlar ya yanıma yeni eleman aldılar 2 gündür çalışıyor ben çok iş yapmıyorum, iyi oldu böyle ama bizim patrona kimse dayanamıyor bu da gider diye korkuyorum

Yediklerimde dokunuyor hafif şeylerle idare etmeye çalışıyorum. Bi hamile kalayım baklavalar, kavurmalar yiyeceğim diyordum ama ekmek yerken bile korkuyorum
Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemen ben de karar verdim altın künye, kolye, yüzük filan gibi şeylere aşeriyorum

Benimde rahmim kalp şeklinde dr um erken doğum riskin var ama illa olacak diyemeyiz dedi.Bu ilk gebeliğim. 20.haftadan sonra önlem alıcaz dedi.

Benim rahimimde kalp seklinde ve gecen sene dusugum oldu, su an 13. Haftadayim, doktor bana net bir aciklama yapmiyor, sorunsuzda gecebilirmis hamileligim. Ama bebek buyudukca yer acisindan nasil olucak bilmiyorum. Size ne dedi doktor?

Kızlar, benim bugün kanamam oldu, doktora gittim kalp atışı duyamadılar.. Muhtemelen düşük yapacaksınız birkaç güne kadar dediler.. Haftaya da kontrole cagırdılar, tekrar muayene edip gerekirse kürtaj yapacaklar.
Kısmet değilmiş.. Bir dahaki sefere inşallah..

Size hayırlı saglıklı hamilelikler dilerim, saglıcakla tamamına erdirin inşallah.
Sevgiler...

Çok çok üzüldüm. inşAllah en kısa sürede tekrar sağlıkla sıhhatle dönersin aramıza.

Ben de aynı durumdayım malesef. Arada iyi hissedince yiyorum hemen ben de karar verdim altın künye, kolye, yüzük filan gibi şeylere aşeriyorum
Okulda çocuklar topitop şekerler var ya ondan yiyordu ay nasıl canım çekti eve gelirken aldım yedim ben de. sonra dokundu ama olsun çok mutlu oldum :)

gecmis olsun cnm tekrar olur ins

çözümü yok maalesef böyle çekicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…