- 27 Ekim 2016
- 55
- 57
- 8
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
- #1.861
ömer dündara gidiyorum ben. siz?Siz hangi doktora gidiyorsunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ömer dündara gidiyorum ben. siz?Siz hangi doktora gidiyorsunuz.
Ben 13+5 im ve bugün doktor % 80 kız dedi :)Bu arada cinsiyetini ögrenenler oldumu içinizde kızlar haftaları ileri olanlar vardı sanrm en büyük 15 haftalık icimizde 13/14/15 haftalara doktorlar bseyler cıtlatmıstır
ömer dündara gidiyorum ben. siz?
2 li tarama testıne gırdım bugun. bebegım 12+4 haftalık. ense kalnlıgı, burun kemiği bebegın byu herşey yolunda kan sonucu 2 hafta sonra cıkacak denıldı.
bebegın yuzu artık netleşmiş. keyıflıyfı.
Ayy canım maşallah maşallah. Çok sevindim. Bende yarın 10 haftalık oluyorum inşallah. Şu son 3 haftada bir geçse içim ferahlayacak. Çok sevindim senin adına. Darısı bize artık:)2 li tarama testıne gırdım bugun. bebegım 12+4 haftalık. ense kalnlıgı, burun kemiği bebegın byu herşey yolunda kan sonucu 2 hafta sonra cıkacak denıldı.
bebegın yuzu artık netleşmiş. keyıflıyfı.
hangi hastanede ki o? ben hiç tanımıyorumömer dündara gidiyorum ben. siz?
kızlar bende ıkılı teste gıdıcem haftaya sız kac tam olarak kac haftalık gıttınız?
ben 12+3 te gittimkızlar bende ıkılı teste gıdıcem haftaya sız kac tam olarak kac haftalık gıttınız?
kızlar bende ıkılı teste gıdıcem haftaya sız kac tam olarak kac haftalık gıttınız?
darısı başınaAyy canım maşallah maşallah. Çok sevindim. Bende yarın 10 haftalık oluyorum inşallah. Şu son 3 haftada bir geçse içim ferahlayacak. Çok sevindim senin adına. Darısı bize artık:)
ben bugn gıttım 12+4 bır kac gun önce gıdecektım ama cok rahatsızdım zor gıttım o yuzden 12. haftanın basıda gıtmekte fayda varkızlar bende ıkılı teste gıdıcem haftaya sız kac tam olarak kac haftalık gıttınız?