• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Merhaba hanımlar nasıl gidiyor hamilelık biz dün 12.haftaya girdik allahın izniyle 2.bebiş oldugu icin erken hissettim sanırım dün aksam bi tekme hissettim en son doktora 8.haftamda kalp atısları için gitmiştim 1 ay sonra gel demişti ama cok dolu oldugu icin randevuyu haftaya bulabildim 13.haftmda gitmiş olacagım yani ikili test yaptrcm vakti gelmiş oluyor mide bulantılarım devam ediyor 2 hafta daha sürer diye tahmin ediyorum ilk kızımda 16 hafta sürmüştü bende durumlar böyle

Bu arada cinsiyetini ögrenenler oldumu içinizde kızlar haftaları ileri olanlar vardı sanrm en büyük 15 haftalık icimizde 13/14/15 haftalara doktorlar bseyler cıtlatmıstır

Selam kızlar bugün 13+5 deyim. Kontrole gittik. DeCavit ve Santafer Ford verdi. Folk Asit biriktirdi. Ve cinsiyeti kız dedi % 80 ihtimalle. Bu arada Çin takvimi geçerliliği yalan oldu bende :)
Sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.
Herkese sağlıklı gebelikler dilerim...

2 li tarama testıne gırdım bugun. bebegım 12+4 haftalık. ense kalnlıgı, burun kemiği bebegın byu herşey yolunda kan sonucu 2 hafta sonra cıkacak denıldı.

bebegın yuzu artık netleşmiş. keyıflıyfı.

çok güzel bi haber. biz en son elleri ayakları oynarken gördük anlatılamayacak bir duygu. inşallah benimde testlerim iyi çıkar.

2 li tarama testıne gırdım bugun. bebegım 12+4 haftalık. ense kalnlıgı, burun kemiği bebegın byu herşey yolunda kan sonucu 2 hafta sonra cıkacak denıldı.

bebegın yuzu artık netleşmiş. keyıflıyfı.
Ayy canım maşallah maşallah. Çok sevindim. Bende yarın 10 haftalık oluyorum inşallah. Şu son 3 haftada bir geçse içim ferahlayacak. Çok sevindim senin adına. Darısı bize artık:)

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar merhaba,
ben bu ay sonuna doğru kontrole gideceğim fakat 2 li ya da 3 lü test yaptırmak istemiyorum. Hiç kafa bulandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. Siz neler yaptınız

Bugün bebişimi gördüm çok şükür:) elleri ayakları durmuyor kıpır kıpır :KK46::KK200: herşey yolunda cok şükür sadece kese dışında biraz kanama var dedi doktor tedbir amaçlı iğne yaptı :nazar:iki hafta sonra ikili test için gideceğim Allah'ın izniyle :anneadayı:herkese güzel haberler diliyorum :KK49:

Back