• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Domuz jelatinin ne zararı var acaba? Bi sorayim dr.a bunu da.

Ne zararı olduğunu bilmiyorum ama zararı olduğunu biliyorum neticede domuzdan elde edilen bişey bunun nesi iyi olabilirki o firmanın bizzat kendisi açıklamış bunu zaten bi çok doktor o yüzden vermiyor bi çok kişi bu yüzden kullanmıyor ama bazı doktorlar önemsemiyor. Bende decavit alıcam inşaAllah ablam gibi

Ne zararı olduğunu bilmiyorum ama zararı olduğunu biliyorum neticede domuzdan elde edilen bişey bunun nesi iyi olabilirki o firmanın bizzat kendisi açıklamış bunu zaten bi çok doktor o yüzden vermiyor bi çok kişi bu yüzden kullanmıyor ama bazı doktorlar önemsemiyor. Bende decavit alıcam inşaAllah ablam gibi

Zararı yokmuş sağlıksal olarak. Geri kalanı da beni pek ilgilendirmiyor. Sevgiler.

• Beğen
Reactions: iiz
Kızlar ben grip oldum. 2. oldu bu :hasta: grip olan var mı ? Ya da bi önerisi olan var mı ? Bol şu tüketiyorum. Bütün gün uyuyorum. Ve taze sıkılmış meyve suyu içiyorum hep :KK61:ama hapşırıklar beter. Kasiklarim ağrıyor hapsirmaktan :KK61::KK61::KK61::KK46:
Aynıyız canım, kasıklarım öyle kötü ki. Bugün randevu aldım doktoruma bir görüneyim dedim

Selamünaleyküm kızlar. 14. haftamdayım ben ama bu hafta vücut sıcaklığım daha fazla sanki benzer şeyler yaşayan var mı?
Rufeyde merhaba, seninle septum topiğinde konuşmuşuz. MaşaAllah 14.haftaya gelmişsin. Rahim ağzı ölçümü yaptırdın mı acaba. Ben onu düşünüyorum şimdi sürekli.

Rufeyde merhaba, seninle septum topiğinde konuşmuşuz. MaşaAllah 14.haftaya gelmişsin. Rahim ağzı ölçümü yaptırdın mı acaba. Ben onu düşünüyorum şimdi sürekli.
Evet canım konuşmuştuk.Teşekkür ederim.Seninde gebeliğin hayırlı olsun.12.haftada doktoruma sordum şıuan normal dedi.Bu doktor bende septum olduğunu da düşünmüyor.Ama bence var ve sanırım ince birşey.İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.

ben decavit kullanıyorum arkadaş elevit kullan çok iyi diyordu.ben devam edim ozaman

Evet canım konuşmuştuk.Teşekkür ederim.Seninde gebeliğin hayırlı olsun.12.haftada doktoruma sordum şıuan normal dedi.Bu doktor bende septum olduğunu da düşünmüyor.Ama bence var ve sanırım ince birşey.İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız.
İnce septumlarda bebek onu itip yırtıyormuş halk arasından öyle duydum. İnşaAllah varsa da öyle olur bebeğin yer açar kendine. Olsa ultrasonda çıkardı şimdiye kadar bebek bir tarafta olurdu. Vajinal ölçüm mü yaptı peki . Karından ölçüm hatalı oluyormuş.
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde miyadında kucağına almanı nasip etsin

kızlarr dün mide bulantısı bilekliği aldım gece bile onla uyuyorum şuan biraz azalttı sanki her gün istifra ediyordum dün etmedim mesela çok bulantım da olmadı:KK73:

İnce septumlarda bebek onu itip yırtıyormuş halk arasından öyle duydum. İnşaAllah varsa da öyle olur bebeğin yer açar kendine. Olsa ultrasonda çıkardı şimdiye kadar bebek bir tarafta olurdu. Vajinal ölçüm mü yaptı peki . Karından ölçüm hatalı oluyormuş.
Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde miyadında kucağına almanı nasip etsin
karından yaptı canım söylediğin iyi oldu çok teşekkür ederim.

kızlarr dün mide bulantısı bilekliği aldım gece bile onla uyuyorum şuan biraz azalttı sanki her gün istifra ediyordum dün etmedim mesela çok bulantım da olmadı:KK73:
ilk defa duydum bilekliği doktor mu tavsiye etti benim de geçmedi hala sabahları bu yüzden yataktan çıkmak istemiyorum :(

Eklentiler

• IMG_0294.PNG
    IMG_0294.PNG
    96,6 KB · Görüntüleme: 45
Hemen hemen ayni haftalardayız çoğunuzla kıyafet konusu ne yaptınız eski kıyafetlerim bana dar gelmeye başladı hamile kıyafeti de alsam büyük olacak gibi

Evet cnm geçerli.bende tek çalışıyorum ofiste.çok yoruluyorum, ara ara raporumu kullanıcam sonuna kadar.
günde 8 saatten fazla çalışamaz şeklinde madde bile var yasada ama dinleyen işveren nerde?
Benim iş yerimde çok sıkıntılı canım ben de tek çalışıyorum. Dün rapor aldım akşamdan beri arayıp çağırıyorlar sinir oldum. Maaşımı da alamıyorum bir de üstüne sigortami da kesmişler. Ona rağmen köle gibi kullanmaya çalışıyorlar :(

R rufeyde Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 kızlar septum dediğiniz rahimdeki duvar mı? Kalp rahim deniyor onun gibi bişeymi ?
Ben rahim filmi çekilmedim canım.İlk hamileleiğimden önce doktor rahmin kalp şeklinde demişti.Sonra bir düşüğüm oldu.Başka bir doktor kalp şeklinde perde var ama rahminin durumu çok kötü değil bu bu kadar erken bi düşüğe neden olmaz dedi. Kürtajımı yapan doktor perde olduğunu düşünmüyor.Şuan 14.haftamdayım çok şükür.

Back