- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.241
Nasıl geldi bildiğin akıntı gibi mi pıhtı gibi mi bnmde var 5. Aydan beri ucunda pıhtı pıhtı birikiyor da tam emin olamıyorumBenim sutüm geldi. Yani süt rengi gibi degil ama sarı sarı. Allahım cok degisik hissediyorum
Sıkmadım da camasirima gecmisti bende ped koydum ordan gordum :)Kolostrum o bebeğinin bağışıklığını güçlendirecek benimde 31. haftamda olmuştu meraktan sıkma sakın doğumu tetikliyor
Akıntı gibi gelmis sonra da kurumus :)Nasıl geldi bildiğin akıntı gibi mi pıhtı gibi mi bnmde var 5. Aydan beri ucunda pıhtı pıhtı birikiyor da tam emin olamıyorum
Ayy ben de heyecanlandım Allah yardımcın olsun sağ salim kavuş bebeğineKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Süt icin humana still tea var onu öneriyorlar,emzirenler rezene anason cayida iciyor bebek gaz sancisi cekmesin diyeValla kordonu erken gormedim canim kac dikis atildigini da bilmiyorum en ust yapistirma estetik yani hic belli olmuuor sutum 3. Gun geldi ama cok az yani
Tam 37. Haftada misin? Allah kolaylik versin,hemencik cok kolay bir dogum olsun insallah,gelişmeleri yaz burdanKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Allah saglikla kavustursun :) heyecanla ve dua ile bekliyoruz seniKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Dualarımız seninle canım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin allahımKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
canım normal doğum 3.800 3.900 kadar yapabilirsin demişti doktor ama çatın gerçekten darsa sezeryan daha iyi senin için hakkında hayırlısı sağlıkla kavuşalım yavrularımıza canın acıdı mı canım nasıl geçti muayneKızlar bugün kontrolüm vardı doktorum çatı muayenesi yaptı çatım çok darmış normal doğum zormuş sezeryan için 2 hafta sonrasına gün verdi. Bebiş de 3200 olmuş şuan bile bu kiloda doğması zor dedi.Kendimi normale çok hazırlamıştım şimdi sezeryan düşüncesine alışamadım. Genel olucam anesteziyide çok mu zor oluyor acaba sezeryan?
canım sağlıkla al kucağına yavrunu allah sağlıkla kurtarsın ikinizde bi avaz da inşallah kolay doğum nasip olsun sana da bize de :)Kizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Kizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin.Kizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Neden genel anestezi olacak ki? Genel anestezi de sen de çocuk da daha uzun sürede toparlanırsıniz. Bildiğim kadarıyla en iyisi spinal.Kızlar bugün kontrolüm vardı doktorum çatı muayenesi yaptı çatım çok darmış normal doğum zormuş sezeryan için 2 hafta sonrasına gün verdi. Bebiş de 3200 olmuş şuan bile bu kiloda doğması zor dedi.Kendimi normale çok hazırlamıştım şimdi sezeryan düşüncesine alışamadım. Genel olucam anesteziyide çok mu zor oluyor acaba sezeryan?
hadi bakalim hayirlisiyla insallah agrisiz sızısızKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
Oyy cok heyecanlıKizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
allah yardimcin olsun canim sagsalim kavusursunuz ins :)Kizlar bana dua edin suyum geldi hastaneye gidiyorum bebegime sag salim kavusayim
canım normal doğum 3.800 3.900 kadar yapabilirsin demişti doktor ama çatın gerçekten darsa sezeryan daha iyi senin için hakkında hayırlısı sağlıkla kavuşalım yavrularımıza canın acıdı mı canım nasıl geçti muayne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?