- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #4.201
Tesekkur ederim oncelikle . Bana anestezi doktoru belden olani önerdi cunku komple bebege geciyormus bide komple olanlar daha zor oluyor uyanirken cok aglayan biliyorum benim cok şükür guzel gecti hic korkulacak bisey yok millet abartıyor bence biraz bide bünye meselesi tabiHayirli olsun canim insallah en kisa zamanda bebeginide getirirsiniz eve.bizimki sezeryan olacak ama genelmi spinalmi daha karar veremedim:)
hayırlı olsun canım bebegıne de kısa surede kavuşursun inş :) bende spinal olucam galiba zor olmamıştır umarım
cok şükür sen atlattin simdi sira bebeğinde hemen büyüsün inş evinize gelsinTesekkur ederim canim darisi basina
Herkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin
canım geçmiş olsun aynı zaman da hayırlı olsun bebişin bian önce eve gelsin inşallah analı babalı büyüsün millet zaten herşeyi abartıyo beni de korkuttular karnın düşmüş diyip erken doğacak gibi diye dün doktora gittim normal her şeyin dedi her kez bi alemSagol canim emin ol hic zor degil kolay bence
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bir an önce bebeğin evine gelir. Bende spinal olacağım 6 Eylül'de. Merak ettiğim ameliyat esnasında hissetme durumun nedir mide bulantısı vs yaşadın mı öncesinde sakinleştirici yaptılar mı bide kaç saat sonra yürüdün ağrı sızı durumu nedirHerkese merhaba,
Biz 17.08.2017 cuma gunu spinal sezaryen ile dogum yaptik ve bebegime kavustum suan kuvezde 2 kilo 20 gram 47 cm dogdu
Ben eve geldim bugun cok şükür iyim spinal sezeryan dusunenler sorularinizi yanitlayabilirim:) darisi basiniza allah yavrularinizi size bagislasin
En kısa zamanda kavuşursunuz inşallah hayırlı olsunHerkese merhaba,
Amin canim insallahcok şükür sen atlattin simdi sira bebeğinde hemen büyüsün inş evinize gelsin
Sagol canim tesekkur ederimAllah analı babalı büyütsün. En kısa zamanda evinize de gelsin inşallah bebeğiniz. Geçmiş olsun.
Kimsenin doğum hikayesini dinlememek lazim herkesin ki farkli amin canimmcanım geçmiş olsun aynı zaman da hayırlı olsun bebişin bian önce eve gelsin inşallah analı babalı büyüsün millet zaten herşeyi abartıyo beni de korkuttular karnın düşmüş diyip erken doğacak gibi diye dün doktora gittim normal her şeyin dedi her kez bi alem
Oncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bir an önce bebeğin evine gelir. Bende spinal olacağım 6 Eylül'de. Merak ettiğim ameliyat esnasında hissetme durumun nedir mide bulantısı vs yaşadın mı öncesinde sakinleştirici yaptılar mı bide kaç saat sonra yürüdün ağrı sızı durumu nedir
Hayırlı olsun:) Bebek çıktıgında kordonu hemen mi kestiler yoksa kansızlık problemi çekmesin diye biraz beklediler mi?kac dikis atildi?Şu anda agrınız sızınız varmi?süt hemen geldimi?Oncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺
Benimde sabahlari sag sol alt karnimin her yani agriyo,tuvalete en başindan beri sık gidiyorum,doktora sordum normal dedi.Ne zaman kanama olursa,saçma sapan şekilde aşırı akıntı olursa su gelmesi diyoruz ya ondan,belinden başlayıp karna yayılan düzenli şiddetli sancı olursa ,bebek karnının ön kısmında toplanır kasılırsa o zaman hemen geliceksin dediSabahları karnının içi acıyan kaşık ağrısı olan var mı ara ara sabah tuvalete kalkmak işkence hele de sıkıştıysam bebeğim aşağı indi karnım aşağı düştü sürekli tuvalete uyanıyorum
ben de gittim 11 ağustos da herşey normal dedi ama sabah çok kötü oluyo bi ara yoktu sürekli idrara çıkma şimdi az bile olsa çok sıkışmışım hissi veriyo kendimi zor yetiştiriyorum lavaboyaBenimde sabahlari sag sol alt karnimin her yani agriyo,tuvalete en başindan beri sık gidiyorum,doktora sordum normal dedi.Ne zaman kanama olursa,saçma sapan şekilde aşırı akıntı olursa su gelmesi diyoruz ya ondan,belinden başlayıp karna yayılan düzenli şiddetli sancı olursa ,bebek karnının ön kısmında toplanır kasılırsa o zaman hemen geliceksin dedi
Tebrik ederim,sağlıklı günlerde büyüsün bebişinOncelikle tesekkur ederim canim amin, ameliyat esnasinda hic bisey hissetmiyosun sadece bi sallanti cekistirme oluyo mide bulantisi vs olmadi ama cok susamistim yuzume islak pecete koydurdum. Sakinlestirici bebek cikinca yaptilar bi ara fena oldum yalan yok ama dikerken darlik geldi ellerimde bağlı çünkü. 12 de ciktim gunduz aksam 6 da sondam cikarildi yurudum korkulacak hic bisey yok☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?