• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

hametan nedir doktorun mu verdi canım benim hiç geçmiyor ya çalışıyorum bide terleme oluyor böyle lekeli kalacak gibi duruyo :KK43:

Merak etme benimde öyle lekeler olmuştu ama geçti. Sürekli pudra dök göğüs aralarına terden kasinmayi engeller. Benim öyle öyle geçti

Kizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi

Kizlar bebegimin suyu azamis 1860 gram kilosu haftaya bidaha cagirdi erken dogum olacak mis cok uzgunum kendimi cok ktu hissediyorum calisamaz raporu verdi
Allah'ın izniyle iyi olur merak etme bu zamanlarda doğan bebiş çok oluyor inşallah siz de iyi olursunuz:nazar: üzülmekte haklısın ama kendini de bebişi de strese sokmamaya çalış :dua: iyi olacak herşey inşallah :dua::nazar:

geçmiş olsun canım üzülme bol bol dinlen cok su ıcmeye bak duzelır belkı hem büyüdü artık annesi kilosuda ıyıymıs doğsada birazcık küvezde kalır sıkıntı olmaz inş

Geçmiş olsun. Arkadaşımın da benzer bir durumu olmuştu. Bol bol su içip dinlen canım. Arkadaşım 38. Haftada doğum yaptı. Germe kendini de bebişi de.

Selamlar herkese kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızımız 1956gram olmuş :anneadayı::emir_bebek: baş aşağı dönmüş kuzu :emir_bebek: 3 hafta sonra göreyim tekrar dedi sizlerde durumlar nasıl? :KK54:

Selamlar herkese kontrolümüz vardı herşey yolunda çok şükür kızımız 1956gram olmuş :anneadayı::emir_bebek: baş aşağı dönmüş kuzu :emir_bebek: 3 hafta sonra göreyim tekrar dedi sizlerde durumlar nasıl? :KK54:

MaşAllah bebise :emir_bebek: bizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli :emir_bebek::emir_bebek: azcık yaramaz kızım.

Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor son 1 haftadır sürekli. Sizinde oluyor mu?

MaşAllah bebise :emir_bebek: bizimde kontrol yarın. Ama dönmedi daha sanırım, kafasıyla mideme vuruyor sürekli :emir_bebek::emir_bebek: azcık yaramaz kızım.

Kızlar adet sancısı gibi sancım oluyor son 1 haftadır sürekli. Sizinde oluyor mu?
Benim olmuyor ama senin haftan ileride baya ondandir herhalde yarın nst ye girersin sanirim orada doktor bakar durumuna güzel haberler al inşallah :anneadayı:

pazartesi gittik bizde sadece nstye girdim normal dedi doktorum haftaya hem muayene hem nst var kızım nstyı hıc sevmedı kıpır kıpır ama kalktıktan sonra uzun sure bas donmesı oldu bende ılk defa o kadar sırt ustu yattım

bazen yatakta dönerken kasıklarıma ağrı giriyor adet sancısı gıbı belımde de ara ara ağrım oluyo magnezyum içmeyi unutursam oluyo genelde

Bizim bebiste daha donmedi.karin bolgemde ve belimde oluyor benim pazartesi nsttedede sanci cikti.ama bu haftalarda sanirim bu agrilar normal

Back