- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.761
ben aldım ama daha erken bence son 1 ay başlayacagım şimdi 30. haftamdayımGöğüs ucu kremine 30. hafta gibi başlanması gerektiğini duymuştum çatlak ve yara olmaması için. Kullanmayı düşünen alan var mı acaba?
aşladın mı kullanmaya ? ben de aynısını aldım ama başlamadım erken diyeBen vücudum için lierac ve palmers kullanırken göğüslerimede sürdüm hep, ama yeni sadece göğüs ucu için
Lansinoh Lanolin Krem aldım.memnunum yumuşatıyor.
bugun bir isim duydum hoşuma gitti belki sen de seversinKız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
cok sıcak degıl bana hırkayla oturyorum serın bıleçooookkk terliyorum ve terledikçe kaşınıyorummmm
ben hoşuma giden isimleri yazayım belki birine faydası olurKız anneleriii kızlarınıza hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz ?? Asya ismi nasıl sizce anlamlı değil ama hoşuma gidiyor sizce nasl?
Ben kullanıyorum bir aydır çok kuruyordu kaşınıyordu doktorum kullanabilirsin dedi..lansinoh aldım memnunum iyi geldiGöğüs ucu kremine 30. hafta gibi başlanması gerektiğini duymuştum çatlak ve yara olmaması için. Kullanmayı düşünen alan var mı acaba?
Bende lansinoh aldım 1-2 hafta sonra kullanmaya başlayacağımBen kullanıyorum bir aydır çok kuruyordu kaşınıyordu doktorum kullanabilirsin dedi..lansinoh aldım memnunum iyi geldi
Bizim de erkek olucak canım bebiş uygar toprak koyucaz biz de ismini :)ben hoşuma giden isimleri yazayım belki birine faydası olur
Esila
liz
naz
ipek
yaz
inci
aklımageldikce de eklerim
benim oğlum olacak ben de erkek ismi bulamıyorum hem de hiççç bulamadımgerçekten çok zor
Bizim de erkek olucak canım bebiş uygar toprak koyucaz biz de ismini :)
Amin canım sağol Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :))adıyla yaşasın minnoşa masallah annesi
sıcaktan canım hepimiz öyleyız ben d ehiç olmazdı bugun başladı. gel gıt su içBenim de dun şişti ayaklarım biraz yoruldum ondan mi bebisden mi bilmiyorum sıcak basmaları var Allah yardim etsin son zamanların yaza denk gelmesi çok kötü
Maşallah canım bebişin e bende perşembe gidecem o zaman burdan yazarim inşallah seninle aramızda 1 gün varKizlar bugun doktora gittim bebegimin basi yukarida kilosu 1125 gram boyu 36 cm sizinkiler nasil
Biz oğlumuza Tarık Mert koymayı düşünüyoruz. Bunun dışında Turap, Eymen, Yasir, Hüzeyfe, Talha, Taha, Akif beğendiğimiz isimlerden bazıları.ben hoşuma giden isimleri yazayım belki birine faydası olur
Esila
liz
naz
ipek
yaz
inci
aklımageldikce de eklerim
benim oğlum olacak ben de erkek ismi bulamıyorum hem de hiççç bulamadımgerçekten çok zor
Ben de hareketsiz olmasından muzdaribim malesef. Doktor kontrolünüz yakın zamandaysa sorun bence. Geçen kontrolden önce iki gün doğru düzgün oynamıyordu bizimki. Doktor suyuna vs her şeyine daha bi dikkatli baktı. Belki de sadece zıpır bi bebektir küçük hanımArkadaşlar bebisi çok hareketli olan var mı ? Bütün gün durmadı desem yeridir. Sıcak bi yandan hareketleri bi yandan 3 gündür neredeyse günde 3-4 saat uyuyabiliyorum ancak
Ben de hareketsiz olmasından muzdaribim malesef. Doktor kontrolünüz yakın zamandaysa sorun bence. Geçen kontrolden önce iki gün doğru düzgün oynamıyordu bizimki. Doktor suyuna vs her şeyine daha bi dikkatli baktı. Belki de sadece zıpır bi bebektir küçük hanım
Adiyla yaşasinlar insallah bence Eymen çok güzelmiş hemde anlamida güzelBiz oğlumuza Tarık Mert koymayı düşünüyoruz. Bunun dışında Turap, Eymen, Yasir, Hüzeyfe, Talha, Taha, Akif beğendiğimiz isimlerden bazıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?