2017 Eylül Anneleri

Ablamdada gebelik sekeri cikmisti 2 cocugundada diyetle dusmustu canim icini ferah tut diyete vucudun alisinca eminim dusecektir
Teşekkür ederim E eylulannesi38 ama 10 gün olacak neredeyse diyet ile çok başarılı bir düşüş sağladığım söylenemez. Zaten iştahlıyım hamilelikte rejim çok zor
Elimden geleni yapıyorum kızım için :)

Sabah aç 95 tok 190 çıktı maalesef ( Yükleme günü )
Ben kabuk tarçının şeker düzenlemeye faydasını annemde çok gördüm bu yüzden ailede şeker genetik var diye 16. haftamdan sonra günde 1-2 kez sıcak suya 1 dal kabuk tarçın biraz limon la içtim dene istersen faydası olabilir ben hala kullanıyorum aşırı iştaha da iyi geliyor. Şeker yüksek olunca suyun fazla mı oluyor

Canim ben hergün tarçınlı çay veya su içiyorum ama bu şeker dirençli galiba. Normal şeker hastalarının kadar çabuk düşmüyor

Çalışan anneler devletin doğumdan sonra verdiği paralar için önceden başvuru filan gerekli mi bir bilginiz var mı acaba ?

Asgari ücretle çalışırken hamilelik ve doğum nedeniyle bu yıl 16 hafta izin kullanan sigortalı kadm 4099 lira iş göremezlik ödeneği alacak. Ödemeler PTT ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılıyor. Tüm ödemeleri alan anneye ilk çocukta en az toplam 4521 lira ödenecek.

Ben biraz baktım internetten ama tam sağlıklı bi bilgiye ulaşamadım.
http://www.hurriyet.com.tr/amp/dogu...rdimi-parasi-basvurusu-nasil-yapilir-40048767 Tecrübeli işvereni veya kurum amiri olan varsa sorabiliriz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…