- 5 Şubat 2017
- 266
- 186
- 18
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.561
Insallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucagimiza alirizÇok şanslısın maşallah. Hamileliğinin tamamını sağlıkla geçirmeni ve bebeğini kucağına almanı dilerim
çok gerildi karnım ama henüz çatlama yok..kızlar çatlayan oldu mu aranızda
Teşekkür ederim E eylulannesi38 ama 10 gün olacak neredeyse diyet ile çok başarılı bir düşüş sağladığım söylenemez. Zaten iştahlıyım hamilelikte rejim çok zorAblamdada gebelik sekeri cikmisti 2 cocugundada diyetle dusmustu canim icini ferah tut diyete vucudun alisinca eminim dusecektir
Bendede şeker çıkmadı ama bazı günler ayaklarım çok sıcak bence bu sıcaklık sadece şekerden dolayı değil evet şekerin de belirtisi ama şeker olmayan hamilelerdede oluyorAyaklarda sicak basmasi bazi gunler oluyor idrara da cok cikiyorum ama bende seker cikmadi yuklememi yaptirmistim
benim malesef bazı günler değil hergün yanıyor. Alttan ısınmalı oldum :)Bendede şeker çıkmadı ama bazı günler ayaklarım çok sıcak bence bu sıcaklık sadece şekerden dolayı değil evet şekerin de belirtisi ama şeker olmayan hamilelerdede oluyor
Şekerin kaç çıktı?benim malesef bazı günler değil hergün yanıyor. Alttan ısınmalı oldum :)
Sabah aç 95 tok 190 çıktı maalesef ( Yükleme günü )Şekerin kaç çıktı?
Ben kabuk tarçının şeker düzenlemeye faydasını annemde çok gördüm bu yüzden ailede şeker genetik var diye 16. haftamdan sonra günde 1-2 kez sıcak suya 1 dal kabuk tarçın biraz limon la içtim dene istersen faydası olabilir ben hala kullanıyorum aşırı iştaha da iyi geliyor. Şeker yüksek olunca suyun fazla mı oluyorSabah aç 95 tok 190 çıktı maalesef ( Yükleme günü )
25+5 te 920 gr dı canım senin kaç26 haftalık bebişleriniz kaç kilo kızlar
cok oldu canım beşik indirimdeydi ozaman ikisinide almıştık ıkı ay oldu sanırımne güzel uygun almışsın wcikiki var sırt çantaları ben de bakıcam :) çok oluyor mu alalı civil ede bakayım
Canim ben hergün tarçınlı çay veya su içiyorum ama bu şeker dirençli galiba. Normal şeker hastalarının kadar çabuk düşmüyorBen kabuk tarçının şeker düzenlemeye faydasını annemde çok gördüm bu yüzden ailede şeker genetik var diye 16. haftamdan sonra günde 1-2 kez sıcak suya 1 dal kabuk tarçın biraz limon la içtim dene istersen faydası olabilir ben hala kullanıyorum aşırı iştaha da iyi geliyor. Şeker yüksek olunca suyun fazla mı oluyor
İnşallah düşer canımCanim ben hergün tarçınlı çay veya su içiyorum ama bu şeker dirençli galiba. Normal şeker hastalarının kadar çabuk düşmüyor
baya olmuş alalı inşallah bana da denk gelir güzel ve indirimli bir ürün :)cok oldu canım beşik indirimdeydi ozaman ikisinide almıştık ıkı ay oldu sanırım
İnş banada tesadüf denk geldı surekli bakmak gerek :)baya olmuş alalı inşallah bana da denk gelir güzel ve indirimli bir ürün :)
çatlak çok kötü ya tedaviside yok inşallah hiçbirimizde olmaz :/çok gerildi karnım ama henüz çatlama yok..
benim 27 mayısta 22+5 482 gramdı canım26 haftalık bebişleriniz kaç kilo kızlar
Ben biraz baktım internetten ama tam sağlıklı bi bilgiye ulaşamadım.Çalışan anneler devletin doğumdan sonra verdiği paralar için önceden başvuru filan gerekli mi bir bilginiz var mı acaba ?
Asgari ücretle çalışırken hamilelik ve doğum nedeniyle bu yıl 16 hafta izin kullanan sigortalı kadm 4099 lira iş göremezlik ödeneği alacak. Ödemeler PTT ve Ziraat Bankası aracılığıyla yapılıyor. Tüm ödemeleri alan anneye ilk çocukta en az toplam 4521 lira ödenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?