• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Arkadaşlar bebek çantası alan var mı ? Çok model var kararsız kaldım :KK43: sırt çantası tarzı düşünüyorum daha kolay olur diye ama, e bebek te baktım 180 TL civarı fiyatlar. Fazla mi acaba
civilde indirim vardı canım bende ordan aldım hem sırt hem elde tasınabılıyor kullanıslık ındırımdeyken 50 tlydı simdilik yeter diye düşünüyorum stylo Bye Bye dı adı sanırım

civilde indirim vardı canım bende ordan aldım hem sırt hem elde tasınabılıyor kullanıslık ındırımdeyken 50 tlydı simdilik yeter diye düşünüyorum stylo Bye Bye dı adı sanırım
ne güzel uygun almışsın wcikiki var sırt çantaları ben de bakıcam :) çok oluyor mu alalı civil ede bakayım

Her gün aynı olmuyor benim de oynamalar. İki üç sabah üst üste yoğun tekmelerle uyandım sabah 7 de. Bugün de doğru düzgün sesi çıkmıyor. Olabiliyor demek ki böyle. Progestanla nasıl gidiyor hayat, çok zorluyor mu? Bir de onu kullanınca bebeğin daha çok oynadığını filan hissettin mi hiç? Geçen gün rahim bölgemde ben kanamış tabi ben kanı görünce soluğu acilde aldım. O gece progestan içtim. Ertesi gün aşırı oynuyordu. Bildiğin halay çekme modundaydı. Sende de öyle çok oynama oluyor mu diye merak ettim o zaman.

Aksine bende az hissettiğimden acaba progestanın sonucumu dedim ama dr hiç biretki yapmayacağını söyledi.Benimki daha çok rahatsız olduğu zamanlarda, uzun süre otuırur durursam harektleniyor.

Kızlar Merhabalar
Geçen hafta kontrol vardı. Zaten aşırı hareketli kızım için gitmek istiyordum çünkü haddinden fazla hareketli olduğunu düşünüyordum. Neyse şekerim yüksek olduğu için kızçem rahatsızmış. O yüzden o kadar hareketliymiş. keyiften değil yani :(
1 Haftalık bir diyet verdiler. Şeker ölçüm cihazı ile günlerdir ölçüyorum ama çok düşürebildiğimde söylenemez. Hamilelik ve diyet pek başarılı olmuyor.
Benim gibi yüksek şeker ile hamilelik geçiren var mı ?? Deneyimlerini ve yorumlarını benle paylaşır mısınız ??
İnsilüne başlamak istemiyorum...
Herkese sağlıklı hamilelikler

Kızlar Merhabalar
Geçen hafta kontrol vardı. Zaten aşırı hareketli kızım için gitmek istiyordum çünkü haddinden fazla hareketli olduğunu düşünüyordum. Neyse şekerim yüksek olduğu için kızçem rahatsızmış. O yüzden o kadar hareketliymiş. keyiften değil yani :KK43:
1 Haftalık bir diyet verdiler. Şeker ölçüm cihazı ile günlerdir ölçüyorum ama çok düşürebildiğimde söylenemez. Hamilelik ve diyet pek başarılı olmuyor.
Benim gibi yüksek şeker ile hamilelik geçiren var mı ?? Deneyimlerini ve yorumlarını benle paylaşır mısınız ??
Canım bişey soracam, ben 24. haftadayım, daha şeker yüklemesi yapılmadı ama birden kilom hızla artışa geçti, iştahım çok açıldı, buzdolabının yanından ayrılmaz oldum, özellikle tatlı şeyleri canım çeker oldu:dondurma:acaba bunlar bende şeker olduğunun belirtisi mi?

Canım bişey soracam, ben 24. haftadayım, daha şeker yüklemesi yapılmadı ama birden kilom hızla artışa geçti, iştahım çok açıldı, buzdolabının yanından ayrılmaz oldum, özellikle tatlı şeyleri canım çeker oldu:dondurma:acaba bunlar bende şeker olduğunun belirtisi mi?
Sanmıyorum canım... Ayaklarda sıcak basması ve aşırı sık idrara çıkma halleri daha çok şeker belirtileridir. Ama vakti gelince yükleme yaptır kesinlikle. Umarım sende de çıkmaz...

öyle canım ya çok zor cabuk geçer inşallah burnum açılınca uyku çöktü hazır rahatlamışken uyuycam sanırım 7 de tıkanıklıktan uyandım

Canım yatarken breathe right var burna yapıştırılıyor. O işe yarar mı acaba. Ben grip değilim ama yatınca burnum çok tıkanıyor lavantalısını kullanıyorum baya işe yaeıyor

Kızlar Merhabalar
Geçen hafta kontrol vardı. Zaten aşırı hareketli kızım için gitmek istiyordum çünkü haddinden fazla hareketli olduğunu düşünüyordum. Neyse şekerim yüksek olduğu için kızçem rahatsızmış. O yüzden o kadar hareketliymiş. keyiften değil yani :KK43:

Gecmis olsun canim kac cikti ki sekerin.sureklimi cok hareketliydi yoksa bazi gunlermi merak ettim.

Canım yatarken breathe right var burna yapıştırılıyor. O işe yarar mı acaba. Ben grip değilim ama yatınca burnum çok tıkanıyor lavantalısını kullanıyorum baya işe yaeıyor

Evinizde buhar makinesi varsa oda cok guzel aciyor burnu.15 tatil zamani cok kotu griptim burun tikanikligim felanda vardi ilac kullanmadim buhar makinesi ve limonlu sicak su ictim bol bol ohle atlatmistim

Gecmis olsun canim kac cikti ki sekerin.sureklimi cok hareketliydi yoksa bazi gunlermi merak ettim.
Sağol canım teşekkür ederim. Sürekli hareketliydi. Hatta ne zaman uyuyor diye düşünüyordum :)Hareketleri de şiddetliydi. Öyle sabah 3-5 değil yani :)
Sabah aç 95 tok 190 çıktı maalesef ( Yükleme günü )
Tansiyonda yükseliyor şeker yüksek olunca 14 den aşağı düşmüyor :(

canım onu da denedim yok tuzlu karbonatlı su burun yıkama aleti okyanus suyu hiç biri kar etmedi dikkat edin kendinize çok kötü valla geçmek bilmedi

Sağol canım teşekkür ederim. Sürekli hareketliydi. Hatta ne zaman uyuyor diye düşünüyordum :)Hareketleri de şiddetliydi. Öyle sabah 3-5 değil yani :)
Sabah aç 95 tok 190 çıktı maalesef ( Yükleme günü )
Tansiyonda yükseliyor şeker yüksek olunca 14 den aşağı düşmüyor :KK43:

Ablamdada gebelik sekeri cikmisti 2 cocugundada diyetle dusmustu canim icini ferah tut diyete vucudun alisinca eminim dusecektir

Back