• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Kulak ve boğazda iltihap varsa antibiyotik mecbur. Sirkeli su da iyi gelebilir dene istersen. Bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı sirke koyup gargara yapıyorsunuz günde üç kez. Benim boğaz ağrımı ve diş eti iltihabımı da geçirdi çok şükür. Belki iyi gelir. Hem yutmuyorsun hem de doğal. Allah şifalar versin.
inşallah canım benim deneyeceğim listeril gargara yapıyordum ben de çok yüksek dozu 1000 lik verdi antibiyotik kullanmadım dün gittim doktora da

Kızlar herkese geçmiş olsun.bende aşırı derecede vajinal kaşıntı var kaşımaktan fena oldum.salı kontrolüm var o zamana kadar dayanmaya çalışıyorum doktora bi danışcam.aynı sorunu yaşayan varmı? Yada basit tedavi yöntemi bilen?

Bir haftaya gecti cnm , ancak sprey yerine pkyanus dogal deniz sulari var onlari deniyebilirsin hem ilacsa degil
açmıyo canım okyanus suyu falan ilk ondan aldım evde kendim karbonat tuzlu su denedim burun yıkamak için nazorinse diye bi şişeli ondan aldım yok yok yani burun bandı her şeyi denedim tek sprey açıyo burnu antibiyotik yazdı doktor parol fAlan onları kullanmıyorum ama siprey sıkıyorum duramıyorum çünkü

Kızlar herkese geçmiş olsun.bende aşırı derecede vajinal kaşıntı var kaşımaktan fena oldum.salı kontrolüm var o zamana kadar dayanmaya çalışıyorum doktora bi danışcam.aynı sorunu yaşayan varmı? Yada basit tedavi yöntemi bilen?
Kaşıntı enfeksiyon ya da mantar gibi durumlarda oluyor benim bildiğim kadarıyla ama. İnternette hamilelikte vajinal kaşıntı filan yazınca bir şeyler bulursunuz mutlaka. Sonrasında da doğal yöntemlere bakabilirsiniz

doğal yöntemlerde sirkeli suyla ıslattıgınız bezle silin her lavaboya gittiğinizde diyodu bi yerde okumuştum ama hatırlamıyorum enfeksiyona ya da mantara bağlı oluyo

gel git su iç çok çiş yapman lazım ben böyle atıyorum hatta benım bir yontemım var. altıma yapacak kadar su ıcıyorum ve dayanamayacak dereceye gelene kadar kendımı sıkıp tuvalete gıtmıyorum . sonra dolu dolu çişimi yapıyorum ve her defasına işe yarıyor tek seferde gecııyor ben de

Aynen bende öyleyim işin kötü tarafı bnm 8. Haftadan beri ağrılarım var sürekli ağrıyo gitgidede artiyo ağrı kesici icmemek için kendimi zor tutuyorum. Hic ağrı kesici kullanan oldu mu aranızda
Ben malesef, 4. ayda serumla parol yemişliğim bile var, bir sürü parol içtim, sayısını hatırlamıyorum, üşüttüğüm oldu, faranjit, sinüzüt olduğum oldu mecbur katarin içtim, kadın doğumcu yazdı. düzelmessen antibiyotikde verecem dedi, ama düzeldim.

Bu grip beni öldürecek ya çok kötü durdum durdum haziran ayın da grip oldum :KK43: dün doktora gittim antibiyotik verdi zira burnum ve kulağım tıkalı duyamıyorum bile :KK43: 1000 mg içmeye korktum içmedim şimdi de dayanıyorum sırf sprey sıkmayım diye
bende kışın hastalandım, nezle grip faranjit sinüzüt hepsi vardı, parolu serumla verdiler,bide katarin yazdı doktor, geçmezse antibiyotikte kullanacaksın dedi, hastalığının ilerlemesi daha kötü olur, internette yazılanları dinliyorsun, beni dinlemiyorsun dedi, 3 gün katarin kullandım, kendime geldim.Çevremdeki herkes inanamadı, sen hamilesin, doktor nasıl katarin yazar, hemen değiştir o doktoru demişlerdi:(

bende kışın hastalandım, nezle grip faranjit sinüzüt hepsi vardı, parolu serumla verdiler,bide katarin yazdı doktor, geçmezse antibiyotikte kullanacaksın dedi, hastalığının ilerlemesi daha kötü olur, internette yazılanları dinliyorsun, beni dinlemiyorsun dedi, 3 gün katarin kullandım, kendime geldim.Çevremdeki herkes inanamadı, sen hamilesin, doktor nasıl katarin yazar, hemen değiştir o doktoru demişlerdi:KK43:
Doktorun çok haklıymış hastalıktan olan virüs bebeğe ilaçtan daha çok zarar veriyor iyiki kullanmışsın

Arkadaşlar bebek çantası alan var mı ? Çok model var kararsız kaldım :( sırt çantası tarzı düşünüyorum daha kolay olur diye ama, e bebek te baktım 180 TL civarı fiyatlar. Fazla mi acaba

Arkadaşlar bebek çantası alan var mı ? Çok model var kararsız kaldım :KK43: sırt çantası tarzı düşünüyorum daha kolay olur diye ama, e bebek te baktım 180 TL civarı fiyatlar. Fazla mi acaba
Ben aldım canım 160 tl ye ebebek ten stylo marka sırt çantası şeklinde büyüklüğü güzel kullanımı da rahat olur diye düşünüyorum termo bölümü ıslak mendil bölümü vs var

bende kışın hastalandım, nezle grip faranjit sinüzüt hepsi vardı, parolu serumla verdiler,bide katarin yazdı doktor, geçmezse antibiyotikte kullanacaksın dedi, hastalığının ilerlemesi daha kötü olur, internette yazılanları dinliyorsun, beni dinlemiyorsun dedi, 3 gün katarin kullandım, kendime geldim.Çevremdeki herkes inanamadı, sen hamilesin, doktor nasıl katarin yazar, hemen değiştir o doktoru demişlerdi:KK43:
insan kötü oluyo hala aynıyım geçmedi hastalık

Arkadaşlar bebek çantası alan var mı ? Çok model var kararsız kaldım :KK43: sırt çantası tarzı düşünüyorum daha kolay olur diye ama, e bebek te baktım 180 TL civarı fiyatlar. Fazla mi acaba
biz normal sirt cantasi alcaz eşim icin. hummel 70~80 e vardi morhipoda.kendime klasik deri sirt cantasi aldim.

face de deri bi çanta beğendim 100 tl arti kargo bebek ve anne içn kullanışlı duruyo face kullaniyorsan aggu bebe diye bi site. Inceleyebilirsin

Back