2017 Eylül Anneleri

Çok geçmiş olsun bende ilk zamanlar grip olmuştum zencefil bal limon la geçirdim

İdrar yolu enfeksiyonu için ne kadar süreli ilaç kullanılıyor bende şüpheleniyorum tahlil yaptıracağım ya ilaç kullanmam gerekirse diye endişelendim ama doktor ne derse o tabiki
ben 4. ayda kullandim tek doz suda eriyen ilac verdi dr. 5. ayda tekrar verdi dr 3 doz ictim aynisindan. enfeksiyonun belli seviyesi normalmis seviyeyi asinca erken doguma sebebiyet veriyormus

İdrar yolu enfeksiyonu için ne kadar süreli ilaç kullanılıyor bende şüpheleniyorum tahlil yaptıracağım ya ilaç kullanmam gerekirse diye endişelendim ama doktor ne derse o tabiki
ben 4. ayda kullandim tek doz suda eriyen ilac verdi dr. 5. ayda tekrar verdi dr 3 doz ictim aynisindan. enfeksiyonun belli seviyesi normalmis seviyeyi asinca erken doguma sebebiyet veriyormus

kaç günde geçti canım grip insan korkuyo antibiyotik kullanmaya ama burun sipreyine zor dayanıyorum çok daralırsam sıkıyorum b katagorisinde siprey de agumentin antibiyotik de onu hiç içmedim

Çok geçmiş olsun bende ilk zamanlar grip olmuştum zencefil bal limon la geçirdim
teşekkür ederim canım ben de limonlu ballı su içtim hep ilk gün nane limon içtim bir bardak ertesi gün zencefil bal limon içtim korktum sonra içmedim bal limonlu içtim hep sıcak su kaç günde geçer ki 4 gündür çekiyorum

Ben zencefilden korkmuştum bitkisel yasak diye doktorum önerdi bişey olmaz dedi ilk aylar olmasına rağmen bişey olmadı 10 gün fln çektim bende ilaç almayınca mecbur daha çok çekiliyor sadece ateş durumun önemli ateşlenirsen hemen acile git

ateşim yok canım çok şükür burun tıkanıklığı mahfetti beni burun yıkama için bir set varmış onu verdi oda açmadı burnumu herhalde siprey kullanıcam dayanamıyorum çünkü bebeğe de kıyamıyorum Allah ım korusun onu inşallah geçmez ona dayanamıyorum çünkü tıkanıklığa

Serum fizyolojik kullandın mı

simdiden sığmıyorsa ilerde napcaz bakalim bazen benim de oyle
Bugün kontrole gittim canım doktor yukarı çıktıkça midene baskı yapıyor göğüs kafesini daralıyor normal drdı gavıscon surup verdi Ogluşum 980 gr olmuş boyuda yaklaşık 30cm dedi ne kadar çabuk büyüyorlar:)
simdiden sığmıyorsa ilerde napcaz bakalim bazen benim de oyle

geçmiş olsun canım bende boğazım ağrıdığında ıhlamur içiyordum günde iki kere zararı olmuyor ıyı gelıyodu benim alerjim var bazen tıkanıyor grip gibi kendı spreyım kortizonlu onu kullanamıyorum malesef iliadin vardı çok zor durumda kalırsam bı kere sıkıyordum ama genzime kacmasına izin vermiyordum kaçsada yutmuyorum böyle önlem alabilirsin için rahat etmiyorsa

iliadin canım sıktığım siprey duramıyorum tıkalı burunla b katagorisindeymiş o kullanan var baya baktım da olmadı ben de çekip tüküreyim 7 den beri tıkanıklıktan ayaktayım yeni sıktım bu kadar durabildim

bilirim canım çok zor bişey olacağını sanmıyorum ne kadar az sıkarsan kar rahat nefes alamamak daha kotu sıkar hemen silersin bıraz acsın yetıyor zaten

bilirim canım çok zor bişey olacağını sanmıyorum ne kadar az sıkarsan kar rahat nefes alamamak daha kotu sıkar hemen silersin bıraz acsın yetıyor zaten
öyle canım ya çok zor cabuk geçer inşallah burnum açılınca uyku çöktü hazır rahatlamışken uyuycam sanırım 7 de tıkanıklıktan uyandım

kaç günde geçti canım grip insan korkuyo antibiyotik kullanmaya ama burun sipreyine zor dayanıyorum çok daralırsam sıkıyorum b katagorisinde siprey de agumentin antibiyotik de onu hiç içmedim
Kulak ve boğazda iltihap varsa antibiyotik mecbur. Sirkeli su da iyi gelebilir dene istersen. Bir çay bardağı suya bir tatlı kaşığı sirke koyup gargara yapıyorsunuz günde üç kez. Benim boğaz ağrımı ve diş eti iltihabımı da geçirdi çok şükür. Belki iyi gelir. Hem yutmuyorsun hem de doğal. Allah şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…