2017 Eylül Anneleri

canım ben 22 haftalık oldum, çok kuvvetli hissediyordum dün nerdeyse hiç yoktu bu sabah hafif vardı ama eskisi kadar güçlü değil en azından içim rahatladı.

Kızlar sabahın 6 si gözümü bir açtım resmen sıçradım sporcu gibi uyandım ayağım bir çekti acıyla nasıl bağırdım hala acıyo yeri kalsiyum magnezgum kullanıyorum hap olarak vitamin de kullanıyorum yoğurt sütte tüketiyorum niye oluyo boyle çok acı ya

bizim oğluşumuz çok kıpırdak hiç durmuyor maşallah,bizde korktuk hareketli bebeklerde kordon falan dolanıyor deiler. doktor iyi olur hareketli bebek dedi .buarada bizde bebek arabası ve yatak konusunda araştırma yapıyoruz. sanırım anne yanı beşik alcaz araba konusunda baby2go'nun arabaları hakkında bilgisi olan varmı? süt pompası avent düşündümm umarım kullanışlı olur.

Cnm bwn kizima o marka araba aldim bundan 7yil once cok saglam simdi ogluma kullanicam inş. Simdi modelleri degismis ama saglamdir herhalde

Benim de öyle canım bel ağrısından ölüyorum resmen kemiklerimi hissediyorum eşime ovduruyorum biraz çok ağrıyo diyince yapiyo sagolsun normal mi ki diye sormak istedim bugün ayrıntılı ultrason a giricem aksam 8 de orda da sorayim dedim hatta rahat yatamıyorum bile ağrıdan
Kendimi yorduğum zamanlarda sanki belim çatlicak gibi oluyor.Sol bacağıma da kramp giriyor yürüyemiyorum bile.çok yorulmamaya eğilip kalkmamaya çalışıyorum.

magnezyumunu ne zaman içiyorsun? ben güzdüz içtiğimde kramp ve ağrıları hafifletiyor.

Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece

Kendin alıp kullanabilirsin canım yine de doktora sor kimi veriyo kimi vermiyo ben de ekstra kan ilacı almiyorum demir vitamin hapının içinde var diye tahlil de yapmadi doktor
Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…