- 21 Mart 2015
- 144
- 63
- 98
- 38
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.301
canım ben 22 haftalık oldum, çok kuvvetli hissediyordum dün nerdeyse hiç yoktu bu sabah hafif vardı ama eskisi kadar güçlü değil en azından içim rahatladı.canım bende 20 hafta 5 gunluk hamıleyım bende bugune kadar baya hıssedıyodum ama son 3gundur hareketllerde azalma oldu yanı cok az seyırme olarak hıssedıyorum ve acıkcası bende cok korkmustum . netten baktım ama bu haftalarda hareketsız oluyormus bebek genelde uyuyor yazıyordu ondan dolayı bende rahatladım bıraz . demek sadece bana olmuyormus sız kac haftalıksınız
Ac midene dokunmuyormu bendemi oyle icsem acaba ya
Ben meyve yedikten sonra alıyorum midemi çok bulandırıyor çünküSlm guzel anneler bu kan ilaci ve vitamini gunun hangi saatinde iciyorsunuz
Cnm bwn kizima o marka araba aldim bundan 7yil once cok saglam simdi ogluma kullanicam inş. Simdi modelleri degismis ama saglamdir herhaldebizim oğluşumuz çok kıpırdak hiç durmuyor maşallah,bizde korktuk hareketli bebeklerde kordon falan dolanıyor deiler. doktor iyi olur hareketli bebek dedi .buarada bizde bebek arabası ve yatak konusunda araştırma yapıyoruz. sanırım anne yanı beşik alcaz araba konusunda baby2go'nun arabaları hakkında bilgisi olan varmı? süt pompası avent düşündümm umarım kullanışlı olur.
Benim öyle bir şikayetim Olmadı hiç ama sürekli oluyorsa bi doktoruna sorarsın canım. Her gün bi yerimiz ağrıyor artık :)Ya arkadaslar benim dış genital bolgemde ağri ve yanma var sizdede varmı yorulunca cogaliyor
Kendimi yorduğum zamanlarda sanki belim çatlicak gibi oluyor.Sol bacağıma da kramp giriyor yürüyemiyorum bile.çok yorulmamaya eğilip kalkmamaya çalışıyorum.Bel ağrısı olan var mi bazen çok ağrıyo belim kemiklerimin iç içe geçtiğini hissediyorum
Kendimi yorduğum zamanlarda sanki belim çatlicak gibi oluyor.Sol bacağıma da kramp giriyor yürüyemiyorum bile.çok yorulmamaya eğilip kalkmamaya çalışıyorum.
magnezyumunu ne zaman içiyorsun? ben güzdüz içtiğimde kramp ve ağrıları hafifletiyor.Benim de öyle canım bel ağrısından ölüyorum resmen kemiklerimi hissediyorum eşime ovduruyorum biraz çok ağrıyo diyince yapiyo sagolsun normal mi ki diye sormak istedim bugün ayrıntılı ultrason a giricem aksam 8 de orda da sorayim dedim hatta rahat yatamıyorum bile ağrıdan
Bel ağrısı olan var mi bazen çok ağrıyo belim kemiklerimin iç içe geçtiğini hissediyorum
Hemde ağustos sıcağı zor olacak bizim içinBel ağrısı normal birsey galiba herkes de var ben yataktan zor kalkıyorum buayda boyleysem 8 de felan napcam dedim hatta
kahvaltıdan sonra alıyorum hemen canım dun falan çok kötüydüm etki mi etmiyo bilmiyorum kimagnezyumunu ne zaman içiyorsun? ben güzdüz içtiğimde kramp ve ağrıları hafifletiyor.
kahvaltıdan sonra alıyorum hemen canım dun falan çok kötüydüm etki mi etmiyo bilmiyorum kimagnezyumunu ne zaman içiyorsun? ben güzdüz içtiğimde kramp ve ağrıları hafifletiyor.
Doktorum bana ne magnezyum ne demir hapı vermedi acaba şikayetim olursa mı verir yani zorunlu değil mi? Decavit ve ekstra b vitamini alıyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?