2017 Eylül Anneleri

Benimki çikolataya tatlıya hiç oynamıyor.Dr um bol su içersen hareketini daha sık hissedersin dedi. Aynen öyle oluyo su içtikten 5dk sonra başlıyo hareketlenmeye.
Düzenli hissederdim hep şimdide sanki arada var bişeyler ama önceki hissettiklerim gibi değil çok mu kafaya taktım ondanmı böyle oldu bilemiyorum alıştım galiba hızlı tekmelerine

Düzenli hissederdim hep şimdide sanki arada var bişeyler ama önceki hissettiklerim gibi değil çok mu kafaya taktım ondanmı böyle oldu bilemiyorum alıştım galiba hızlı tekmelerine
Canim ben de gün icinde çok panikleyip duruyorum senin gibi dün hareketliydi bugun degil sabah hic hareket etmedi fln.. ben de 24. Haftadayim ama normal diye okudum cok yerde hareketlerin düzene girmesi 28. Haftayi buluyormus.. cok da endiselenmemek lazim sanirim onu da hissediyor olabilirler.. en iyisi uzanmak.. benim de cikolata tatli ise yaramiyor ama bazen süt icince sanki hareket artiyor gibi..

Haklısın canım bizim stresimizden de etkileniyorlar

endişe etme canım aynısı bende de oldu ıkı gun cok azaldı hareketleri ben bıraz yorgundum ona bağladım bıraz hareketlendım temızlık falan yaptım derken oda harekete geçti şimdi dışardan bile görünüyor tekmeler canımı acıtıyor bazen merak etme sen hareketli oldukça oda hareket ediyor

Kızlar isim isini ne yaptınız. Ben kızıma bi türlü güzel anlamlı bi isim bulamadim. Kiz isimlerinden fikri olan anlami guzel isim onerisi verir misiniz

Markası kumaşı taç tı GittiGidiyor dan aldım 5 bölge destekli olan u şeklinde bulamazsan foto atayım

Selam canım bende aldım hamile yastığı babyjem markası ama sırt desteği filan var 2 gündür yatıyorum eskisine göre daha rahat ettim valla teşekkür ederim :)

Ben dayanamadım aldım haftasonu canım bakalım şuan için rahat ilerleyen aylarda nasıl olur bakıcaz artık aslında yatakta sert yatak ama sanırım kilo alınca bel ağrısı başladı.

canım bende 20 hafta 5 gunluk hamıleyım bende bugune kadar baya hıssedıyodum ama son 3gundur hareketllerde azalma oldu yanı cok az seyırme olarak hıssedıyorum ve acıkcası bende cok korkmustum . netten baktım ama bu haftalarda hareketsız oluyormus bebek genelde uyuyor yazıyordu ondan dolayı bende rahatladım bıraz . demek sadece bana olmuyormus sız kac haftalıksınız

canım bende 20 hafta 5 gunluk hamıleyım bende bugune kadar baya hıssedıyodum ama son 3gundur hareketllerde azalma oldu yanı cok az seyırme olarak hıssedıyorum ve acıkcası bende cok korkmustum . netten baktım ama bu haftalarda hareketsız oluyormus bebek genelde uyuyor yazıyordu ondan dolayı bende rahatladım bıraz . demek sadece bana olmuyormus sız kac haftalıksınız

Slm guzel anneler bu kan ilaci ve vitamini gunun hangi saatinde iciyorsunuz

Kan ilacını bende sabah aç karnına içip 1 saat süt ürünleri ve çay tüketmiyorum. Gün içinde decavit yatmadan mahnezyum ilacı içiyorum. Arada balık hapıda içiyorum balık yiyemediğim için

Canım benimde 1 haftadır az hareketli yada alıştım hissetmiyorum hareketlerini bende okudum nette bu haftalarda biraz azalırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…