- 4 Ocak 2017
- 348
- 584
- 103
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.261
Ya kadının tepkisini bi görsen ben var ya ağlayacaktım zaten. Ve 1ay önce 3 kilo aldım diye bana demediğini bırakmamıştı. Her yerin yağ bağlar Doğum yapamazsın dedidikkat ettim yürüyüş yaptım şuna hamile kalmadan önceki kilomdayım ama beslenmeme çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı yiyorum
Ya kadının tepkisini bi görsen ben var ya ağlayacaktım zaten. Ve 1ay önce 3 kilo aldım diye bana demediğini bırakmamıştı. Her yerin yağ bağlar Doğum yapamazsın dedidikkat ettim yürüyüş yaptım şuna hamile kalmadan önceki kilomdayım ama beslenmeme çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı yiyorum
benden ıstedı doktorum ben baktırdımYok canım baktirmadim.. doktor öyle birseyden bahsetmedi henüz
Kesinlikle değiştireceğim 2aydır asabımı bozuyorsen o doktoru değiştir en ıyısı
Değiştireceğim bende gerçekten öyle. Negatif enerji veriyor bana gidesim gelmiyor zaten.Ben o yüzden 2 doktor degistirdim. Şuan ki doktorumdan çok memnunum. Doktorun seninle konusma tarzı çok önemli bence, son doktorla o yüzden tartismistim, bi de hastanenin bashekimi ve en önerilen doktoruydu.. Zaten hassasiz söz konusu olan bebek olunca yüz ifadesinden bile kıllanıyoruz doktorun. Bi de azarlar gibi olumsuz olumsuz konuşunca deliriyorum ben. Değiştirme şansın varsa başka doktora git bence
senin de canım anneler günün kutlu olsun :)Anneler gununuz kutlu olsun
senın şansına işte .. ultrason boyunca hıc acmadı mı yüzünü ?ölçümler yine siyah beyaz ultrasonla yapiliyor.sana da gosteriyor doktor elleri ayaklari parmaklari tam mi eksik mi kalp ve odaciklari mide karaciger agzi çenesi....vs orada anlasilmasi mumkun olan organlarina bakiliyor. renkli olarak resim cekip veriyor yüzünü. benimki elini yüzüne kapatmıştı bsy görünmüyordu yüzüne dair poz vermedi
yok cnm acmadi bibde arkasini dönmüşsenın şansına işte .. ultrason boyunca hıc acmadı mı yüzünü ?
Benim doktorum istedi eko testi, hem hastanedekiler hem kendisi rutin bi test dedi.12,haftada rand almamı söylemişti ondan sonra normal muayenelerde sorun görse mutlaka söylerdi zaten. Ayrıntılı ultrasonra ekoya 2 gün arayla gireceğim.bebegin kalp grafıgıne de baktırdın mı ? sanırım herkese bakmıyrlar sorunlu olanlara ya da 35 yas ustunue bakıyorlar dıye bılyorum
Benim aşıdan sonra hiç ağrım ateşim olmadı.hatta aradan 4 gün geçikten sonra hatırladım ben aşı olmuştum diye. Ağrıların için Kalsiyum magnesyumunu eksik etme, ben kendimi yorarsam bacak ağrım çok oluyor yürüyemiyorum ağrıdan.Selam kızlar bende şeker testine 2 hafta sonra giricem bugün tetenoz aşısını yaptırdım ateş yapmadı ama dediğiniz gibi şimdiden ağrımaya başladı kolum. Hemşire alkolle silip soguk kompres yap dedi. Kilomu ölçtü 16. Haftadan bu yana 4 kilo almışım sizce çokmu bilemedim. Birde bende bel ağrısı başladı özellikle yataktan kalkarken sizdede oluyormu?
yastığa bende işe yarar mı diye güvenemedim anneme evdeki kumaştan L şeklinde yastık diktirdim içinide doldurttum 5tlye geldi bana :) öyle deneyebilirsiniz. Yatak yumuşaksada ağrı yapıyor en güzel sert koltukta yatmakTeşekkür ederim canım bende hamile yastığı almamakta direniyodum ya işe yaramazsa diye. Senin şu büyük olanlardanmı? Markası modeli varsa yazabilirmisin internette çok farklı şekillerde var
Canım ben o kadar bile hissedemiyorum :/merhaba güzel anne adayları biraz endişeliyimcumartesi günü bebeğim çok hareketliydi, nerdeyse saatte bir hareketlerini hissediyordum pazar günü hiç birşey hissetmedim akşam ufak bir hareket, bugünde sabah çok ufak hareketler ama sanki bebeğimin tekmeleri değildi sizler hareketleri ne sıklıkta hissediyor sunuz? Yersiz mi telaşlanıyorum bilemedim.
Hiç mi hissetmiyorsun? Sürekli hissedince bir gün bile olmasa panik yapıyor insan çikolata yiyip bekliyorum,Canım ben o kadar bile hissedemiyorum :/
yemeklerden 15 dk sonra fln hissediyorum ben onun dışında belli bir düzeni yok bazen sabah uyandigimda bazen aksam otururkenHiç mi hissetmiyorsun? Sürekli hissedince bir gün bile olmasa panik yapıyor insan çikolata yiyip bekliyorum,
Sağol canım cevabın için beklıycen bugun bakalım olmazsa doktorumla konuşucamyemeklerden 15 dk sonra fln hissediyorum ben onun dışında belli bir düzeni yok bazen sabah uyandigimda bazen aksam otururken
Aha aynen ben bnm de öyle oldu tam olarak cumadan beri yok gibimerhaba güzel anne adayları biraz endişeliyimcumartesi günü bebeğim çok hareketliydi, nerdeyse saatte bir hareketlerini hissediyordum pazar günü hiç birşey hissetmedim akşam ufak bir hareket, bugünde sabah çok ufak hareketler ama sanki bebeğimin tekmeleri değildi sizler hareketleri ne sıklıkta hissediyor sunuz? Yersiz mi telaşlanıyorum bilemedim.
Aha aynen ben bnm de öyle oldu tam olarak cumadan beri yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?