2017 Eylül Anneleri

ayrıntılı da bebeği daha mi net görüyorsun her şeyiyle nelere bakıyorlar ben de haftaya perşembe gireceğim ayrıntılı ya :) merak ettim
ölçümler yine siyah beyaz ultrasonla yapiliyor.sana da gosteriyor doktor elleri ayaklari parmaklari tam mi eksik mi kalp ve odaciklari mide karaciger agzi çenesi....vs orada anlasilmasi mumkun olan organlarina bakiliyor. renkli olarak resim cekip veriyor yüzünü. benimki elini yüzüne kapatmıştı bsy görünmüyordu yüzüne dair poz vermedi

Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdu dikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu

Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor senle plana göre, benim bebeğimde 700 gr civarında. Doktor herşey normal dedi

Teşekkür ederim canım bende hamile yastığı almamakta direniyodum ya işe yaramazsa diye. Senin şu büyük olanlardanmı? Markası modeli varsa yazabilirmisin internette çok farklı şekillerde var
Markası kumaşı taç tı GittiGidiyor dan aldım 5 bölge destekli olan u şeklinde bulamazsan foto atayım

Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdu dikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
benim 21. haftada 430 gr dı ve ıyı bır radyologa gıtmıstım cok ıyı dedı
bence senınde cok ıyı bagzı doktorar böyle işte bayılırlar korkutmaya nedense anlayamadım. bebek proglamları var ya orda gelişm ve kıloyu söyluyorlar ayrıca youtube vıdeolaındada hafta hafta gebelıklere bak ıcın rahat etsın

Yaptırdım canım çok şükür gayet iyi dedi doktorum :) Bundan sonra standart kontroller var sadece testler bitti insAllah, sıra NTS lerde sanırım
bebegin kalp grafıgıne de baktırdın mı ? sanırım herkese bakmıyrlar sorunlu olanlara ya da 35 yas ustunue bakıyorlar dıye bılyorum

bak kopyaladım ınternetten bence senın yıne ılerde gıdıyor

Bebeğinizin baş-popo uzunluğu 21 cm., ağırlığı ise 600-630 gr. kadardır. (24. haftada)

inşallah herşey yolundadır ve yüzünü gösterir :) teşekkürler

kalp odacıklarına kadar gösteriyorlar dua et yüzünü göstersin benimki elini koydu net çıkmadı
inşallah gösterir yüzünü :) geçen kontrole gittim ayağıni kafasına kaldırmış ta :) çok acayip duruyordu güldüm baya umarım yolundadır herşey cd verdiler mi sadece resimlerini mi verdiler hatıra kalırdı saklıyorum ultrason resimlerini albüm yapicam :) inşallah

Canm bende baktim program var günlük takip ediyrm senin haftana gore kilo 600 700 arasinda olmasi gerekiyormus yani gayet normal
Evet internete göre öyle zaten ama doktor niye evham yaptı neden öyle söyledi hala anlayamadım. 1hafta sonra tekrar gideceğim. Dün aradım kontrolde detaylı konuşuruz dedi.

Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor senle plana göre, benim bebeğimde 700 gr civarında. Doktor herşey normal dedi
Ya kadının tepkisini bi görsen ben var ya ağlayacaktım zaten. Ve 1ay önce 3 kilo aldım diye bana demediğini bırakmamıştı. Her yerin yağ bağlar Doğum yapamazsın dedi dikkat ettim yürüyüş yaptım şuna hamile kalmadan önceki kilomdayım ama beslenmeme çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı yiyorum

cd vermediler bana herseyine tek tek bakıyorlar canım ellerine ayaklarına iç organlarına bacaklarının uzunluklarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…