- 10 Ocak 2017
- 350
- 120
- 23
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #3.241
ölçümler yine siyah beyaz ultrasonla yapiliyor.sana da gosteriyor doktor elleri ayaklari parmaklari tam mi eksik mi kalp ve odaciklari mide karaciger agzi çenesi....vs orada anlasilmasi mumkun olan organlarina bakiliyor. renkli olarak resim cekip veriyor yüzünü. benimki elini yüzüne kapatmıştı bsy görünmüyordu yüzüne dair poz vermediayrıntılı da bebeği daha mi net görüyorsun her şeyiyle nelere bakıyorlar ben de haftaya perşembe gireceğim ayrıntılı ya :) merak ettim
Kızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdudikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
Markası kumaşı taç tı GittiGidiyor dan aldım 5 bölge destekli olan u şeklinde bulamazsan foto atayımTeşekkür ederim canım bende hamile yastığı almamakta direniyodum ya işe yaramazsa diye. Senin şu büyük olanlardanmı? Markası modeli varsa yazabilirmisin internette çok farklı şekillerde var
benim 21. haftada 430 gr dı ve ıyı bır radyologa gıtmıstım cok ıyı dedıKızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdudikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
rahat mı memnun kaldın mı ben de yarın alacagım artık yatmak iyice zorlaştıMarkası kumaşı taç tı GittiGidiyor dan aldım 5 bölge destekli olan u şeklinde bulamazsan foto atayım
bana da manule mantıklı gelıyor hem küçük hem pratıkKullanan tanıdıklarım ve sitede çoğu kişi manuelle sağımdan daha memnun daha fazla süt geliyor diyorlar bende manuel alacağım
bebegin kalp grafıgıne de baktırdın mı ? sanırım herkese bakmıyrlar sorunlu olanlara ya da 35 yas ustunue bakıyorlar dıye bılyorumYaptırdım canım çok şükür gayet iyi dedi doktorum :) Bundan sonra standart kontroller var sadece testler bitti insAllah, sıra NTS lerde sanırım
bak kopyaladım ınternetten bence senın yıne ılerde gıdıyorKızlar benim haftalarımda olanlar bebeğiniz kaç gr? Benim 735gr olmuş ama doktor zayıf dedi moralimi çok bozdudikkat ediyorum da neden böyle oldu anlamadım hep haftasından önde gidiyordu
inşallah herşey yolundadır ve yüzünü gösterir :) teşekkürlerölçümler yine siyah beyaz ultrasonla yapiliyor.sana da gosteriyor doktor elleri ayaklari parmaklari tam mi eksik mi kalp ve odaciklari mide karaciger agzi çenesi....vs orada anlasilmasi mumkun olan organlarina bakiliyor. renkli olarak resim cekip veriyor yüzünü. benimki elini yüzüne kapatmıştı bsy görünmüyordu yüzüne dair poz vermedi
inşallah gösterir yüzünü :) geçen kontrole gittim ayağıni kafasına kaldırmış ta :) çok acayip duruyordu güldüm baya umarım yolundadır herşey cd verdiler mi sadece resimlerini mi verdiler hatıra kalırdı saklıyorum ultrason resimlerini albüm yapicam :) inşallahkalp odacıklarına kadar gösteriyorlar dua et yüzünü göstersin benimki elini koydu net çıkmadı
Evet internete göre öyle zaten ama doktor niye evham yaptı neden öyle söyledi hala anlayamadım. 1hafta sonra tekrar gideceğim. Dün aradım kontrolde detaylı konuşuruz dedi.Canm bende baktim program var günlük takip ediyrm senin haftana gore kilo 600 700 arasinda olmasi gerekiyormus yani gayet normal
Ya kadının tepkisini bi görsen ben var ya ağlayacaktım zaten. Ve 1ay önce 3 kilo aldım diye bana demediğini bırakmamıştı. Her yerin yağ bağlar Doğum yapamazsın dediDoğum tarihlerimiz aynı görünüyor senle plana göre, benim bebeğimde 700 gr civarında. Doktor herşey normal dedi
Çok tuhaf bi kadın geçen ay sabah akşam türün çok hareket et dedi. Şimdi hiç kalkma yemeği bile eşin yapsın sen yat diyor.24. Haftada 640 gram yaziyor bebek icin neden oyle birsey dedi ki bu doktorlarda bir tuhaf
cd vermediler banainşallah gösterir yüzünü :) geçen kontrole gittim ayağıni kafasına kaldırmış ta :) çok acayip duruyordu güldüm baya umarım yolundadır herşey cd verdiler mi sadece resimlerini mi verdiler hatıra kalırdı saklıyorum ultrason resimlerini albüm yapicam :) inşallah
bakalım bana verecekler mi sorucam ben de kimi özel hastaneler veriyormuş diye duydum sorsaydın keskecd vermediler banaherseyine tek tek bakıyorlar canım ellerine ayaklarına iç organlarına bacaklarının uzunluklarına :)
valla sormak aklıma gelmedi :sbakalım bana verecekler mi sorucam ben de kimi özel hastaneler veriyormuş diye duydum sorsaydın keske
Memnunum canımrahat mı memnun kaldın mı ben de yarın alacagım artık yatmak iyice zorlaştı
sen o doktoru değiştir en ıyısıÇok tuhaf bi kadın geçen ay sabah akşam türün çok hareket et dedi. Şimdi hiç kalkma yemeği bile eşin yapsın sen yat diyor.
bebegin kalp grafıgıne de baktırdın mı ? sanırım herkese bakmıyrlar sorunlu olanlara ya da 35 yas ustunue bakıyorlar dıye bılyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?