2017 Eylül Anneleri

vadı gectı benım sımdı nadıren oluyor merak etme cabuk gecer. pekmez ye canım hafıf yuruyusler yap bol su ıc

sağlık odağına gebelik bildirimi yaptın mı canım yapmadıysan aramazlar yaptığında gün veriyo hatta beni bide aradı kan grubumu sordu bakanlığa bildircem falan diye
Dosya falan dolduruyorlar onu mu diyorsun canım? Oysa eğer onu yapmıştım, hatta bi defada kan tahlili için gittim ama aramadılar sonra

Merhaba güzel anneler. Affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum sizlere. Ben de özellikle birkaç saat lavaboya gitmediğimde idrar yaparken kasıklarda epey bir ağrı oluşuyor. Sizde de böyle bir şey var mı?

Amiin canım. Ayyy hep hayırlısı olsun ama kız olsun dedim içimden şükür yarabbim isim düşündünüz mü siz?
ayyy ne güzel Allah gönlünüze göre vermiş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi..benimde 2. kız olur inşallah.injjilay teyzesi de dua eder sanırım bize ayyy sanki birinciyi doğurdum da,hemen ikinciye geçtim ben

bir kaç saat gıtmedıgım olamıyor cok sıkısıyorum sık sık wc deyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…