2017 Eylül Anneleri

Başlarda sütü yatmadan içtim çok gaz sancısı yaptı,gündüz içtim mide bulantısı yaptı oda şimdi içemiyorum malesef.Laktozsuz süt içtim oda olmadı.Hamilelikten önce hiç gaz sorunum olmazdı.Drum meyveli soya sütü deneyebilirsin dedi hem onun kalsyum oranı daha fazlaymış.Yoğurt çok yiyemesemde yatmadan önce büyük bardak ayran içiyorum hem iyi uyutuyor.Kahvaltıda da büyük parça sert peynir yiyorum. drum yeterli dedi. Limonlu soda içmeye çalışıyorum aradada.Yazın daha iyi içebiliriz galiba.

bugün gittim doktora zorla kalsiyum yazdırdım, benim kemiklerim ve dişlerim güçlü değil, günde de bir iki kase yogurt anca yiyorum o da yetmiyordur, yazın lütfen dedim, iyice bezdirdim adamı, suya atılıp içilen tabletten yazdı, şimdide acaba içmesem mi, ya kalsiyum fazlalığı olurda bebeğe zarar verir miyim diyorum, ne halt yemeye çalıştığımı bende bilmez oldum

doktora bunuda sordum, doğurana kadar içinde folik asit, iyot, demir, çinko, b12 bulunan takviye edici gıdayı içeceksin dedi, ne diyim? Daha fazla ısrar etmedim, etsem bu kez diyecek ki, çok biliyosunda niye bana geliyosun?

Kızlar nasılsınız? 10gun sonra cınsıyet tahmını ıcın doktor randevum var. Sabah cok erken saate Randevu aldım ama sımdı de sabah kahvaltı yapmadan gıttıgımızde bebegım bacaklarını acar mı yoksa hareketsız mı durur bılemedım. Tecrubelı anne ve anne adaylarından yorum beklıyorum cınsıyet ıcın kahvaltı oncesı mı ıyıdır kahvaltı sonrası mı

Ben de sade içemiyorum ama muz ya da çilekle milkshake yapıyorum. Ancak öyle içebiliyorum. Hem içerisine yoğurt, bal ve dondurma koyduğum için daha çok kalsiyum alabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…