- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 33
- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.441
çok geçmiş olsun bulantı falan ben de de devam ediyo idrar yolu enfeksiyonu için bol su iç canım geçmiş olsunçok yoruldum artık 4. ayım biticek kusma bulantı geçmedi inşallah geçer canım allah yardımcımız olsun...
ben daha önce baktırmadım canım sormadım cinsiyeti beklemeyi tercih ettım. adete göre 15+2 de ama ultrasona göre 16+0 da göründü ama doktor pat diye söyledi söylemesini beklemıyordum. kendıde dedı beklemeden söyledım degıl mı dıye . anıden söyledı. sonra bak annesi bu da pipi si dedihayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah tam 16 haftalık mı gözüktü ben de çok merak ediyorum :)
Erken değil ki gayet normal 16.haftada annesikızlar inanmyaaksınız daha erke dıyeceksınız ama bebegim hareket edıyor
sabah uyanınca göbegımın sag tarafının ııcnde sankı portakal var gıbıydı.. barız şişmişti. sonra eşimi cagırdım o da gördü ve 1 tane tekme attı ama cok hafıftı yınede galıba bu tekme dedım. sımdıde kayahanın nınnısı nı acmıs eşime bak cok güzel degılmı dıyordum galıba müziğe hareketlendi :) birden içimde kaydı loptopu ıttm kucagımdna hemen karnımı actım eşimde zaten yanımdaydı dısardan bariz kaydıgı görülüyor :) agladım hüngür hüngür heyecandan
hayırlı olsun canım ya merak ediyorum ben de hissetmen de güzel :)ben daha önce baktırmadım canım sormadım cinsiyeti beklemeyi tercih ettım. adete göre 15+2 de ama ultrasona göre 16+0 da göründü ama doktor pat diye söyledi söylemesini beklemıyordum. kendıde dedı beklemeden söyledım degıl mı dıye . anıden söyledı. sonra bak annesi bu da pipi si dedi
bugun 16+0 herkes erken hissedemezsin diyordu ama :)hayırlı olsun canım ya merak ediyorum ben de hissetmen de güzel :)
ilk bebek 20-22 haftadan önce kolay kolay hissedilmez denır yaErken değil ki gayet normal 16.haftada annesimaşallah ne güzel
ben ilk hamililigimde kizimi 21 haftalikken hissettim..ama bu hamileleligimde bebegimi erken hissettimilk bebek 20-22 haftadan önce kolay kolay hissedilmez denır ya
bana dekavit verdi ama ben imom kullanıyorum kan hapı vermedi canım ben kendim dışardan kalsiyum ve magnezyum kullanmayı düşünüyorum ayaklarıma kramp giriyo şimdiden her gün süt içmeme rağmen dişlerim sızlıyo bu araKizlar doktoru sadece elevit veren kan hapi vermeyen var mi
Benim kan değerlerime baktı demirim çok düşük olduğu için Demir ilacı verdi. Normalde bu haftalarda hamilelere pek vermiyoruz değerleri iyi olursa demişti doktorKizlar doktoru sadece elevit veren kan hapi vermeyen var mi
ben de hissediyorum yada bağırsak hareketimi bilmiyorum sağa yatınca :)bugun 16+0 herkes erken hissedemezsin diyordu ama :)
Ben de hissetmiştim ilk hamileligimde normal 16. Haftada hissedilmesi..20-22 de çok geç..çoktan hissediliyor bebiş sağlıkla kavuş inşallahilk bebek 20-22 haftadan önce kolay kolay hissedilmez denır ya
içinde balık kayıyormus gıbıyse o bebek hareketı bende ılk basta ayırt edemedım ama sımdı guclenınce aynı hareket netleştı. 3-4 gun önce balon patlamıs gıbı oldu 2 defa. mınık baloncuk yanıben de hissediyorum yada bağırsak hareketimi bilmiyorum sağa yatınca :)
seninde yakındır ilk hareketler 15 de başladı heralde 1 hafta sonra sende hissedersinhayırlı olsun canım ya merak ediyorum ben de hissetmen de güzel :)
14+5 de daha net hissederim inşallah çok güzel birşey ya :) cinsiyetini de çok merak ediyorum bu aralarseninde yakındır ilk hareketler 15 de başladı heralde 1 hafta sonra sende hissedersin
hala hamile kaldıgım kilodayım bir ara 1 kilo verdım gerı aldım nu yanı 1 kılo ble almadım ve 16. haftadayımKizlar kilo alimlarnz ne durm da bnm 14.hafta btecek hala almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?