- Konu Sahibi ELMA YANAKLI HATUN
-
- #2.401
İnşaallah cnm ya simdi de yeni yeni hareketlenmeye basladi her an aklım orda rabbim korusun insallah allah a emanetizcanım açıklayınca daha ıyı anladım benım ablamda da vardı aynısı ıplık gıbı gorunuyor ultrasonda takılma ıhtımalı var kolu falan takılırsa gelısmez demıslerdı cok sukur oyle bı sıkıntımız olmadı yeğenim masallah turp gıbı kucukken risk cokmus buyudukce takılma rıskı azalıyormus Ins bısey olmaz canım Allahın izniyle
Hepimizde allah a emanetiz rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun insallah baska sığınacak kapımız yokCanım arkadaşım Allah bebeklerimize ömür vermişse hiçbir sıkıntı olmaz ama eğer onu bize bir imtihan kıldıysa yapacak bir şeyimiz de yok malesef. Hamilelikte her bebek tehlikede aslında. Boğazına kordonu dolandığı için normal doğumdan acil sezaryene alınan bi arkadaşım var mesela. Yani hepimizde bir sürü tehlike var. Sen güzel düşün ki güzel olsun her şey. Korkma, bol bol Ya Hafız ismini zikret.
heyecan dorukta :) çok güzel şeyler var hayırlısıyla doğsunlar neler neler alınır :)bugün bebek elbiselerine baktık eşimle birbirimizi zor tutuk almamak için :) çok güzel bir duygu bu gerçekten de :) ama kararlıyım cinsiyet belli olana kadar bir şey almayacağım
bu cuma cinsiyet için doktora gidiyoruz yani 2 gün kaldı
bugün bebek elbiselerine baktık eşimle birbirimizi zor tutuk almamak için :) çok güzel bir duygu bu gerçekten de :) ama kararlıyım cinsiyet belli olana kadar bir şey almayacağım
bu cuma cinsiyet için doktora gidiyoruz yani 2 gün kaldı
ben 3 lü test iin yarın gideceğim. en azından ultrasonda daha ayrıntılı bakmış oluyorlar daha 4 lü var sanıyordumKizlar doktoru 2 li test yapan ama 4 lu teste gerek duymayan var mi aramizda ??
Kizlar doktoru 2 li test yapan ama 4 lu teste gerek duymayan var mi aramizda ??
Benimkinde sadece 2li test yaptı, daha sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim.Kizlar doktoru 2 li test yapan ama 4 lu teste gerek duymayan var mi aramizda ??
Seninkide 4 lu yapmicam sadece 2 lide bakmadigim bir kac seye bakicam dedimiBenimkinde sadece 2li test yaptı, daha sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim.
Zonguldak ta olan var mı aranızda benim doktorumda üçlü test için kan aldı. Bir de renkli ultrason için nisan sonuna gün aldırdı. Renkli ultrasonu heyecanla bekliyorum. Buranın kadın doğum hastanesinde ultrason aletleri çok eski. Kalp atışını bile duyamadıkekrandan gösterdi sadece
Yok biz hiç dinleyemedik makinede öyle bi özellik yok dedi doktor16. Haftadan sonra kalp atisini dinletmiyorlarmis net olarak gordukleri icin doktorum oyle soyledi.
Aynı sorun bende de var. Evde mayaladığım kefiri sabah aç karın içiyorum. İyi geldi bana..Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
kefir denemedim canım iyi geliyorsaAynı sorun bende de var. Evde mayaladığım kefiri sabah aç karın içiyorum. İyi geldi bana..
canım devlette kalp atısını duyurmak pek ıstemıyorar o cihazların bebege ısı verdiğini söylüyorlar nedeni buZonguldak ta olan var mı aranızda benim doktorumda üçlü test için kan aldı. Bir de renkli ultrason için nisan sonuna gün aldırdı. Renkli ultrasonu heyecanla bekliyorum. Buranın kadın doğum hastanesinde ultrason aletleri çok eski. Kalp atışını bile duyamadıkekrandan gösterdi sadece
ben sırf eşimde kalp atışını duysun bebegi görsün diye özele gittim sen de öyle yap istersen en azından bir seferlikYok biz hiç dinleyemedik makinede öyle bi özellik yok dedi doktor
ben sırf eşimde kalp atışını duysun bebegi görsün diye özele gittim sen de öyle yap istersen en azından bir seferlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?