2017 Eylül Anneleri

İnşaallah cnm ya simdi de yeni yeni hareketlenmeye basladi her an aklım orda rabbim korusun insallah allah a emanetiz

Hepimizde allah a emanetiz rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun insallah baska sığınacak kapımız yok

heyecan dorukta :) çok güzel şeyler var hayırlısıyla doğsunlar neler neler alınır :)

Reactions: iiz

Bende cinsiyet ogrenene kadar birsey almamistim pazartesi ogrendim hemen gidip ayakkabiyla sac bandanasi aldim

Benimde kıza benziyo dedi doktor orası boş gibiydi 13 e girdm ama geç döllenme oldugu için 12 hafta sonra degişirmi acaba ya bende bişey almadım degişir falan diye

Kızlar allah sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin detaylı ultrasyon ne zaman baktırlır fiyat aralıgı nedir ben ıkılı ve üçlü test yerıne detaylı baktırmak istıyorum ist avrupa yakası bildiğiniz yer varmı

Kizlar herkese merabllar herkese saglikli huzurlu hamillelikler ve dogumlar diliyorum oncelikle..cift yumurta ikizlerine hamileyimm 12+4gunluk fotolarimiz var dun cekildik ama halla cinsiyetlerini ogrenemedim dr haftaya gel dedi bende bi topikte paylasmistim bide sizle paylasmak istedim anlayan varsa bana yardim edermi cok merak ediyorumda biri bu:) digeride bu tahminleriniz varsa alabilirmiyim

Zonguldak ta olan var mı aranızda benim doktorumda üçlü test için kan aldı. Bir de renkli ultrason için nisan sonuna gün aldırdı. Renkli ultrasonu heyecanla bekliyorum. Buranın kadın doğum hastanesinde ultrason aletleri çok eski. Kalp atışını bile duyamadık ekrandan gösterdi sadece

16. Haftadan sonra kalp atisini dinletmiyorlarmis net olarak gordukleri icin doktorum oyle soyledi.

Ben de de kabızlık sorunu var ama demir ilacı kullanmıyorum vitamin takviyesi imom kullanıyorum genelde onu öneriyorlar sanırım kabızlık için ne yiyip ne içiyorsunuz kızlar
Aynı sorun bende de var. Evde mayaladığım kefiri sabah aç karın içiyorum. İyi geldi bana..

canım devlette kalp atısını duyurmak pek ıstemıyorar o cihazların bebege ısı verdiğini söylüyorlar nedeni bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…