• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri

Benim de geç döllenme. O kötü birşey değil ki merak etme. Yumurtlaması bir hafta geç olmuş. SAT ı hesaplarken sadece bir hafta geç olduğu için normal tarihine göre hesaplamayacaksın da 1 hafta ileriden SAT olmuş gibi hesaplayacaksın. Yani bebeğin geri değil bir hafta SAT'ın ileri :KK66: Sıkıntı etme sağlıkla kucağımıza alıcaz allahın izniyle :KK66:

Peki dogumu neye göre olucak çok iyi beslensem bebek bir haftayı kapatırmı yoksa hep böylemi ultrasyonda şuan 11 gerçekte 10 kafam karısıyo ya yanlız olmadıgıma çok sevindim...

Kuzlar 11+2 hamileyim haftaya kontrolüm var 2li tarama testi yapilacak tarama testinde neler yapiliyor sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim

Ben de 7 mart da yaptırdım canım ense kalınlığı falan ölçülüyor ultrasonla bakıp kontrol ediyor kan veriyorsun 5 gün sonra sonuç dedi bekliyorum inşallah herşey yolundadır sonuçları güzel gelir :) gösterirse söyler benim ki yüz üstü yatıyordu göstermedi 16 hafta cinsiyet için çağırdı doktorum :)
Kuzlar 11+2 hamileyim haftaya kontrolüm var 2li tarama testi yapilacak tarama testinde neler yapiliyor sizce cinsiyetini ogrenebilirmiyim

Ben de 7 mart da yaptırdım canım ense kalınlığı falan ölçülüyor ultrasonla bakıp kontrol ediyor kan veriyorsun 5 gün sonra sonuç dedi bekliyorum inşallah herşey yolundadır sonuçları güzel gelir :) gösterirse söyler benim ki yüz üstü yatıyordu göstermedi 16 hafta cinsiyet için çağırdı doktorum :)
Risk oranin kac cikti canim

Canim insallah hic birsey cikmaz sagliklica kucagimiza aliriz ayrintili ultrasyondan mi bakiyor yoksa normal mi umarim gosterir cok merak ediyorum :) tabi once saglikli olsunlarda

Peki dogumu neye göre olucak çok iyi beslensem bebek bir haftayı kapatırmı yoksa hep böylemi ultrasyonda şuan 11 gerçekte 10 kafam karısıyo ya yanlız olmadıgıma çok sevindim...
Hayır canm öyle bişey değil merak etme. Bak mesela benim SAT 1 ARALIK ama doktorum 7 ARALIK olarak hesapla dedi. Bebek geri değil yumurtlamam geç oldu sadece o kdr. Farzet ki regl'in gecikti o ay. Herkesin döngüsü 28 gün değildir. O yüzden oluyor böyle. Çoook normal birşey bu. Mesela normal zamanda yumurtlasaydım benim bebiş 14 haftalıktı ama regl döngüm uzun sürdüğünden 13 haftalık ;) bebeklerimiz normal yani. Bugün ikili testim var inşallah orda da herşey güzel çıkar. Sen yaptırdın mı testini ?

Canim insallah hic birsey cikmaz sagliklica kucagimiza aliriz ayrintili ultrasyondan mi bakiyor yoksa normal mi umarim gosterir cok merak ediyorum :) tabi once saglikli olsunlarda
normal ultrasonla bakıyor daha iyi göreyim diye renkli de gösterdi ben de özele gidiyorum ama 5 gün dedi bizim doktor arayacağım çıkınca sonuç dedi bekliyoruz bakalım inşallah hepimiz alalım sağ salim kucağımıza

1 haftada ne var ki bebek o arayı 1-2 aya kalmaz kapatır zaten. bazen bıraz yavas bazen ılerde gıder. benım normal döllenme ama 1 hafta daha ılerde gelsımı bu önemli değil ki takılma buna

Back