- 11 Nisan 2015
- 359
- 144
- 33
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Ikinci cocugun galibaAile hekimliginde her seyi sorabilirsiniz her zaman ucretsiz tahlil yapiyorlar ucretsiz folikasit ve ilerde decavit varmis onu veriyorlar bulantin var mi bu iyi gelir flan diye mutlaka gidin cocugumuzun da bizimde asilarimizi onlar yapacak
CAnım ben temızlıge 2 haftada bır yardımcı alıyorum. Yemek te yapmaya calısıyorum bir tane de oglum olduğu için.Kızlar evdeki temizlikle aranız nasıl ? yemek yapabiliyor musunuz ?
Benim bu hafta kayınpederde geldi ve kollarımı kaldıracak halim yok... çok yorgunum..Ev temizliği hastası olan ben salmış durumdayım
Yorgunluk normal seviyede benim ama ilk 3 ay temizlik için eşim yardım edecek. Yemek yapmakla pek problem yaşamıyorum çok sükür. Ama herkes durumunu bildiği için neden yapmıyorsun diye yadırgamaz bence. Rahat ol.Kızlar evdeki temizlikle aranız nasıl ? yemek yapabiliyor musunuz ?
Benim bu hafta kayınpederde geldi ve kollarımı kaldıracak halim yok... çok yorgunum..Ev temizliği hastası olan ben salmış durumdayım
Tabi ki normal. Bir uygulama indirdim telefonuma. Orada yazıyor normal olduğu. Hormonlar farklı çalıştığı için.Kızlar günaydın. Ya benım bir sorunum var ;hayatım boyunca yüzümde sıvılce çıkmazdı bu ıkı gündür yüzüm sıvılce doldu acaba hamilelikten mi;(
Ben çoktan duydum zaten. Ama tekrar dinlemek istiyorum7. Haftada duyluyo aslinda kalp sesi.
Hayır canim ilki kimyasal gebelikti baya gitmistim surekli tahlil falan ordan biliyorum maalesef tecrube olduIkinci cocugun galiba
Kızlar günaydın. Ya benım bir sorunum var ;hayatım boyunca yüzümde sıvılce çıkmazdı bu ıkı gündür yüzüm sıvılce doldu acaba hamilelikten mi;(
Ben de kendımı cok cırkın hıssedıyorumAynen canım bende aynı durumdayım bir anda fışkırdılar
CAnım ben temızlıge 2 haftada bır yardımcı alıyorum. Yemek te yapmaya calısıyorum bir tane de oglum olduğu için.
ama yorgunluk uyku halı yogunca varİnşallah 3. aydan sonra gecer diye umitle beklıyorum
Bir arkadaşımdan duydum, arkadaşı 3 çocuk doğurmuş ve 3'ünde de anne kilo almayı bırak doğuma 8 kilo vererek girmiş. 9 ay bulantısı olmuş yani. Ve çocuklar sapasağlam doğmuşlar. Sen vitaminsiz kalırsın yani en kötüsü. Merak etme bebeğine birşey olmaz Allah'ın izniyle.Merhaba bayanlar birçoğunuz gibi bende ekim annesi olucam inş fakat mide bulantısı ve kusmalarım var. Buna sebep cok fazla kaliteli beslenemiyorum fındık ceviz vs iştahım olmuyor yemeği bile zorla yiyorum acaba bebeğime sıkıntı yaratırmı bu durum? Aynısını yaşayan var mı aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
Merhaba bayanlar birçoğunuz gibi bende ekim annesi olucam inş fakat mide bulantısı ve kusmalarım var. Buna sebep cok fazla kaliteli beslenemiyorum fındık ceviz vs iştahım olmuyor yemeği bile zorla yiyorum acaba bebeğime sıkıntı yaratırmı bu durum? Aynısını yaşayan var mı aranızda bebeğim için çok endişeleniyorum
32. Haftada basla demisti bana doktorum.Badem yağını tüylenme yaptığı için tercih etmeyi düsünmüyorum. Zeytinyağı önerisi var. Ama ne zaman başlamak gerekir?
Hmm saglik olsun cnm.Hayır canim ilki kimyasal gebelikti baya gitmistim surekli tahlil falan ordan biliyorum maalesef tecrube oldu
Seninki kac haftalik duyuldu ilk.Ben çoktan duydum zaten. Ama tekrar dinlemek istiyorum
Kesinlikle cnm. Cok normal.. Bende ayniyim.. Uykudan nefret eden ben, oturdugum yerde uyur buluyorum k3ndimi.. Halsizlik, fersizlik.. Bir de 19 aylik kizim var, onun sorumlulugu.. Oyle boyle idare ediyorum yani..Kızlar bugün ben çok kötü oldum elim Ayağım boşaldı bi uyumusum iki buçuk saat normal mi bu bi halsizim kolunu kaldıracak halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?