2017 ekim anneleri

Rabbim nasip ederse sağlıkla doğum tarihimiz aynı görünüyo son adetinin ilk günü 17 ocakmiydi
mrb lar evet benimde 17 ocak :). arkadaşlar benimde bulantılarım çok oluyor maalesef. dr bir ilaç verdi onu kullanıyorum. çok bir fayda görmedim ama. ilkinde de böyleydim uzun sürüyor. bir an önce geçer inşallah.

Herkese merhabalar Bugün kalp atışını duyduk ama sevinemedim çünkü kese küçük dedi. Belki büyür bekleyelim dedi. Kese buyumezse ne olur diye sordum bebek gelisemez dedi.2 hafta sonra tekrar gitcez. Böyle bir şey yaşayan var mı

Kaç haftalık canım duydun kalp atışını .

Kesinlikle cnm. Cok normal.. Bende ayniyim.. Uykudan nefret eden ben, oturdugum yerde uyur buluyorum k3ndimi.. Halsizlik, fersizlik.. Bir de 19 aylik kizim var, onun sorumlulugu.. Oyle boyle idare ediyorum yani..
Bide psikolojik mi bilmiyorum durmadan göğsüme bakıyorum salı günü kontrolün var nasıl geçecek zaman bilmiyorum

kızlar merhabalar bende katılmak istedim aranıza :) inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :) ben 10+0 dayım dün kontrole gitmiştim herşey iyi gözüküyormuş inşallah aynı devam eder :)

Kızlar ya benım 6+5 haftalık kalp atışı ıçın erken mı gıtmeye doktora.

ben 6+6 iken gitmiştim doktor 6+1 olarak gördü kalp atışları başlamıştı tabiki belli olmuyor bazı anneler 7 hatta 8. haftaya kadar duymayabiliyor ve stres yapabiliyorlar duymazsam stressiz bekleyebilirim dersen deneyebilirsin canım

Merhaba kızlar, dün doktora gittim... Doktor pıhtı ihtimaline karşı coraspirin yazdı, bende bir sıkıntı mı var diye sordum o da Yok gayet iyi her şey dedi... Sadece düşük olmamasını garantiliyorum dedi, aynı şekilde geçen hafta da progestan yazmıştı... Onu da düşük olmasın diye vermişti... Bir sorun yoksa neden bunları verdi, hiç anlamadım. İlk gebeliğim daha düşük hikayem de yok.. Sizler de kullanıyor musunuz böyle ilaçlar?

Bende coraspin kullanıyorum ama bende pıhtılaşma sorunu var. Sorun yoksa niye vermiş ki ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…