2017 ekim anneleri

Günaydın ekim annelerii :) herkes nasıl bakalım :) dr randevusu için gün sayan bir ben miyim acaba

Peki canim hangi test leri yapmamız önemli bu konuda hiç bilgim yokta
Ben tedavi amacı var mı dıye sormustum2 li 3 lü test için , hayır demıstı sadece bır olasılık. Ben kafamı karıstırmak istemıyorum deyıp yaptırmamıstım. Ayrıntılı test oluyor o onemlı dogum sonrası tedavısı olabılıyor organlara falan bakıyorlar onu yaptırmıstım. Bir de seker yuklemesı yaptırmıstım. Sımdıkınde seker yuklemesı yaptırır mıyım bilmiyorum kafam karısık acıkcası. Ama ayrıntılı kesın yaptırıcam, zaten o da 20 haftalardan sonra oluyordu sankı daha var:)

Bu arada benım bır tanıdıgım 2 oglunda da 2 lı testte yuksek olasılık zeka gerılıgı tespit edilmişti, dogum sonrası 2 sı de cok akıllı zehır gıbıler. Hamılelıgı zehır oldu bosu bosuna, hıc gerek yok bence

Hayırlı olsun canım, ben çok sukur cok fazla mide sıkıntısı yaşamıyorum. Bu konuda yardımcı olamayacağım[/QUOTE]

Sağol canım teşekkür ederim

Hanımlar ben resmen aç dolaşıyorun ya kuru ekmek yiyorum mutfağın kapısından içeri girsem midem bulanıyor. Nasıl geçecek böyle haftalar?

Hanımlar ben resmen aç dolaşıyorun ya kuru ekmek yiyorum mutfağın kapısından içeri girsem midem bulanıyor. Nasıl geçecek böyle haftalar?
Bende oyleyım;( migdem sureklı bunalıyor sureklı ıkı gündür kusuyorum;(içim dişima çıkıyor resmen.

Bende mide bulantısı yaşayanlardanım.. valla bir çözüm de bulamadım.. ac geziyor sayılırım.. ama onemli olan az az sık sık yemeye çalışmak.. tamamen aç kalınca daha kötü oluyor..

Deneme yanılma yöntemiyle korka korka yiyorum çorba vs.
12. Hftaya kadar mı sürüyordu bu bulantılar hanımlar ?

Kizlar bulundugunuz yerdeki ebeye gittiniz degil mi ben onceki kimyasalda da gitmistim doktorun demedigi çoğu şeyi onlar söylüyor

Aile hekimliginde her seyi sorabilirsiniz her zaman ucretsiz tahlil yapiyorlar ucretsiz folikasit ve ilerde decavit varmis onu veriyorlar bulantin var mi bu iyi gelir flan diye mutlaka gidin cocugumuzun da bizimde asilarimizi onlar yapacak

Kızlar günaydın. Hamilelik çatlamalarına karşı şimdiden önlem almaya başladınız mı? Neler yapıyorsunuz?

Merhaba Arkadaşlar,

İnşallah 2017 Ekim'de bebişine kavuşmayı bekleyenler buraya....:))))

Bu güzel Hamilelik sürecinin birlikte yaşayalım ne dersiniz
Bende hamile oldugumu 4 gun once ogrendim. Ekimin 20 si gibi insaallah. Sanada hayirli olsun cnm. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…