• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Bende kanama vardi dun simdi ara ara kahverengi lekelenme oluyor bugun kahverengi pihti attim evde dinleniyorum yatiyorum bol bol napayim

Kizlar Günaydın biz dayanamadık dün akşam hastaneye gittik ve Rabbime şükürler olsun keseyi gördük en azından dis gebelik değil dedi ben bi kere yaşadığım için çok korkuyordum darısı basiniza annişler

Dojtora dun gittik progestam verdi gunde 1 tane onu kullaniyorum bakalim sordum ayakta kaliyorum ogretmenim vs die bisey olmaz dedi bagda bahcede calisanlar da vR dedi kesede ve etrafinda kanama yok dedo hayırlısı artik canim baska doktora da gitmedim

Sen genede kendine dikkat et doktorlar çok önemsemeyebiliyor.. olabildiğince dinlen..uzanma anı hareketler yapma.. su da iç bol.. ve bol bol dua inşallah hcbrsey olmaz:KK16:

Kizlar Günaydın biz dayanamadık dün akşam hastaneye gittik ve Rabbime şükürler olsun keseyi gördük en azından dis gebelik değil dedi ben bi kere yaşadığım için çok korkuyordum darısı basiniza annişler

Allah bağışlasın hayırlı olsun inşallah tez zaman da kalp atışlarını da duyarsın inşallah.. kalp atışı için çağırdığı bir tarih var mı?

Dojtora dun gittik progestam verdi gunde 1 tane onu kullaniyorum bakalim sordum ayakta kaliyorum ogretmenim vs die bisey olmaz dedi bagda bahcede calisanlar da vR dedi kesede ve etrafinda kanama yok dedo hayırlısı artik canim baska doktora da gitmedim
Beni doktorum sınava bile yollamadı.Progestan kaç mg kullanıyorsun

Merhaba arkadaşlar iyi pazarlar,
Doğum ve kontroller için özel hastane mi düşünüyorsunuz devlet mi? Özellikle Ankara'da yaşayan arkadaşlar varsa nereyi tercih edeceklerini paylaşabilirse çok memnun olurum...

Beni doktorum sınava bile yollamadı.Progestan kaç mg kullanıyorsun
200 mg gunde 1 tane kullaniyorum bu sabah uyandim yine kahverengi lekeler vardi ve kasiklarim acayip gergin arada agri yapıyo bir de belim agriyor nedense olmadi diyorum doktora gideyim bu hafta icine rapor alsyim verirse cok dersim.var ve meslek lisesinfe çalışıyorum dusunun artik ne kadr yoruldugumu

200 mg gunde 1 tane kullaniyorum bu sabah uyandim yine kahverengi lekeler vardi ve kasiklarim acayip gergin arada agri yapıyo bir de belim agriyor nedense olmadi diyorum doktora gideyim bu hafta icine rapor alsyim verirse cok dersim.var ve meslek lisesinfe çalışıyorum dusunun artik ne kadr yoruldugumu
Dinlenmen lazım ki.Agrı giriyor mu çok leke gelirken.Agrı olmuyorsa telaşlanma.Zordur tabi arabayla gitmeye bile izin vermedi doktor.Ben de 100 mg kullanıyorum

Dinlenmen lazım ki.Agrı giriyor mu çok leke gelirken.Agrı olmuyorsa telaşlanma.Zordur tabi arabayla gitmeye bile izin vermedi doktor.Ben de 100 mg kullanıyorum
Agridan ziyade kasiklarim cok gergin ayaga kalkinca direk geriliyor yurumekte zorlaniyorum bugun dun boyle bisey yoktu acaba dedim yatip durdukca mi oluyo bu gerginlik.
Yarin rapor alicam artik verirlerse tabi

İnş kuzum burda güzel sağlıklı Haberlerimizi paylaşmayı Allah nasip etsin sen ne zaman gidicen kontrole en son hcg değerin kaçtı haber vermeyi unutma

Ben sadece adet günüm de ölçtürdüm 450 cikmisti.. daha da gitmedim dr a .. mart ayının 7sinde gitmeyi düşünüyorum gittigimde hayırlısı ile kalp atışlarını duymak istiyorum allahn iznyle.. sen benden erkensin haber edersin bende gittigimde kesin haber edecegim :anneadayı:

Kızlar lütfen bana yardım edın.Ben en son 22 ocak da adet oldum Ve keseyı çok şükür gördük 1766 beta idi görüldü fakat yurt dışındayım .Bebek yok dedı doktor erken ondan mı dedı acaba kese ve beta iyi dedi .Ben kaç haftalık hamıle oluyorum Ve benek kaçınçı haftada görülüyor.)

Kızlar lütfen bana yardım edın.Ben en son 22 ocak da adet oldum Ve keseyı çok şükür gördük 1766 beta idi görüldü fakat yurt dışındayım .Bebek yok dedı doktor erken ondan mı dedı acaba kese ve beta iyi dedi .Ben kaç haftalık hamıle oluyorum Ve benek kaçınçı haftada görülüyor.)
4 haftalıktır zaten alttan ultrasonlA görmüştür.Bu değerle Bebek görülmeyeceğini bilmesi lazım doktorun,Tabiki de gözeükmeyecek çok erken.

Back