- Konu Sahibi mehtappathem
Bende kanama vardi dun simdi ara ara kahverengi lekelenme oluyor bugun kahverengi pihti attim evde dinleniyorum yatiyorum bol bol napayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kanama vardi dun simdi ara ara kahverengi lekelenme oluyor bugun kahverengi pihti attim evde dinleniyorum yatiyorum bol bol napayim
Dojtora dun gittik progestam verdi gunde 1 tane onu kullaniyorum bakalim sordum ayakta kaliyorum ogretmenim vs die bisey olmaz dedi bagda bahcede calisanlar da vR dedi kesede ve etrafinda kanama yok dedo hayırlısı artik canim baska doktora da gitmedimDr a gitmediniz mi ?
Dojtora dun gittik progestam verdi gunde 1 tane onu kullaniyorum bakalim sordum ayakta kaliyorum ogretmenim vs die bisey olmaz dedi bagda bahcede calisanlar da vR dedi kesede ve etrafinda kanama yok dedo hayırlısı artik canim baska doktora da gitmedim
Kizlar Günaydın biz dayanamadık dün akşam hastaneye gittik ve Rabbime şükürler olsun keseyi gördük en azından dis gebelik değil dedi ben bi kere yaşadığım için çok korkuyordum darısı basiniza annişler
Salı günü gidicem hayirlisiylaAllah bağışlasın hayırlı olsun inşallah tez zaman da kalp atışlarını da duyarsın inşallah.. kalp atışı için çağırdığı bir tarih var mı?
Salı günü gidicem hayirlisiyla
Beni doktorum sınava bile yollamadı.Progestan kaç mg kullanıyorsunDojtora dun gittik progestam verdi gunde 1 tane onu kullaniyorum bakalim sordum ayakta kaliyorum ogretmenim vs die bisey olmaz dedi bagda bahcede calisanlar da vR dedi kesede ve etrafinda kanama yok dedo hayırlısı artik canim baska doktora da gitmedim
İnş kuzum burda güzel sağlıklı Haberlerimizi paylaşmayı Allah nasip etsin sen ne zaman gidicen kontrole en son hcg değerin kaçtı haber vermeyi unutmaAynı haftadayız da o yüzden sordum insallah iyi haberlerini bekliyoruz :)
200 mg gunde 1 tane kullaniyorum bu sabah uyandim yine kahverengi lekeler vardi ve kasiklarim acayip gergin arada agri yapıyo bir de belim agriyor nedense olmadi diyorum doktora gideyim bu hafta icine rapor alsyim verirse cok dersim.var ve meslek lisesinfe çalışıyorum dusunun artik ne kadr yoruldugumuBeni doktorum sınava bile yollamadı.Progestan kaç mg kullanıyorsun
Dinlenmen lazım ki.Agrı giriyor mu çok leke gelirken.Agrı olmuyorsa telaşlanma.Zordur tabi arabayla gitmeye bile izin vermedi doktor.Ben de 100 mg kullanıyorum200 mg gunde 1 tane kullaniyorum bu sabah uyandim yine kahverengi lekeler vardi ve kasiklarim acayip gergin arada agri yapıyo bir de belim agriyor nedense olmadi diyorum doktora gideyim bu hafta icine rapor alsyim verirse cok dersim.var ve meslek lisesinfe çalışıyorum dusunun artik ne kadr yoruldugumu
Agridan ziyade kasiklarim cok gergin ayaga kalkinca direk geriliyor yurumekte zorlaniyorum bugun dun boyle bisey yoktu acaba dedim yatip durdukca mi oluyo bu gerginlik.Dinlenmen lazım ki.Agrı giriyor mu çok leke gelirken.Agrı olmuyorsa telaşlanma.Zordur tabi arabayla gitmeye bile izin vermedi doktor.Ben de 100 mg kullanıyorum
İnş kuzum burda güzel sağlıklı Haberlerimizi paylaşmayı Allah nasip etsin sen ne zaman gidicen kontrole en son hcg değerin kaçtı haber vermeyi unutma
4 haftalıktır zaten alttan ultrasonlA görmüştür.Bu değerle Bebek görülmeyeceğini bilmesi lazım doktorun,Tabiki de gözeükmeyecek çok erken.Kızlar lütfen bana yardım edın.Ben en son 22 ocak da adet oldum Ve keseyı çok şükür gördük 1766 beta idi görüldü fakat yurt dışındayım .Bebek yok dedı doktor erken ondan mı dedı acaba kese ve beta iyi dedi .Ben kaç haftalık hamıle oluyorum Ve benek kaçınçı haftada görülüyor.)