• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Ben de öyle düşündüm en azından bat geçtikten sonra kan testi yaptırırım diye. Bat cumartesi. Bir de folik asit olarak 2ay önce Folbiol denedim ama çok mide şikayeti yapınca eczacı tavsiyesi üzerine bende folic trio daha düşük doz olduğu için onu tercih ettim. Sizler ne kullanıyorsunuz?
Bende folic trio kullanıyorum.İçindeki vitaminler açısından iyi bence

Ezo26 nasılsın
Can'ım şimdi gördüm eşim 3 gün izinde haftasonuyla birlikte.Gece çamaşırıma çamur gibi akıntı gelmiş korktum hemen doktora gittik devlete.Kan aldılar 3228 çıktı.Doktor normal Dedi.Sabah da muayeneye gittim kanama devam ederse riskli demektir Dedi.Ama normal hepsi değerin artışta Dedi.Bende sordum ama 2 kat artmıyor azar azar artıyor degerim dedim.2 günde bir bakıp da strese sokma kendini.Haftada bir bakılır bakma sen 2 kat artmasına herşey normal dedi

Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Allah yardimcin olsun insallah kotu bisey cikmaz. Uzulme her seyin hayirlisi olur insallah. Iyi haberlerini bekliyorz

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun

Benimde bugun oglen kanamam oldu baya kan gekdi hemen dr gittik ultrasonla bakti kesede bisey yok dedi progestan verdi atrma olursa haber ver olmaz azalirsa skinti yok dedi dedim ogretmenim devamli ayaktayim dedim o da sey dedi bagda bahcede calisanlar var bisey olmaz dedi ben de bisey diyemedim

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Canım cok uzuldum hayırlısı olsun uzme kendunı. Rabbim tez zamanda saglıkla versın inşallah

Can'ım evladın var nasılsa tekrar hamile kalırsın sende Rabbim hayırlısını versin.Muallaktayız hepimiz işte 3 ay geçene kadar

Benimde bugun oglen kanamam oldu baya kan gekdi hemen dr gittik ultrasonla bakti kesede bisey yok dedi progestan verdi atrma olursa haber ver olmaz azalirsa skinti yok dedi dedim ogretmenim devamli ayaktayim dedim o da sey dedi bagda bahcede calisanlar var bisey olmaz dedi ben de bisey diyemedim
Bende de oldu o kanama inşallah bi sorun çıkmaz.Uzanman lazım aslında seninde

Hoşbuldum hanımlar :)
Pazartesiye kadar zaman geçmek bilmiyor ya.
Muhtemelen 2000 küsür olmalı o gün değer kese ultrasonla görülür dedi dr. Ama yinede içimde korku var ters giden birşey varsa diye. Progesteronu devam ediyorum kullanmaya. Folic e de devam.
Hamilelik kesinlikle çok uzun bi süreç olacak galiba :) merakla bekliyorum

Muhtemelen 2000 küsür olmalı o gün değer kese ultrasonla görülür dedi dr. Ama yinede içimde korku var ters giden birşey varsa diye. Progesteronu devam ediyorum kullanmaya. Folic e de devam.
Rabbim saglıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah.Progestana ben de devam ediyorum mecbur.Stres bitmiyor hiç malesef

Progesteronu ne icin kullaniyorsunuz acaba ? Herhangi bir sey mi var yoksa onlem amacli mi ? Cok kullanan var da merak ettim açıkçası..

Rabbim saglıklı bir şekilde tamamlamayı nasip etsin inşallah.Progestana ben de devam ediyorum mecbur.Stres bitmiyor hiç malesef
Amin hepimizinki inşallah :)
Bende stres , kanama vs yok çok şükür ama işte bu dönem çok tuhaf sanırım.Var ama varlığını bilmek için dr a gitmekten başka şans yok :) ne olur ne olmaz diye devam ediyorum bende. Düşük , dış yada kimyasal olsaydı anlaşılırmı acaba ya.
Kese görünene kadar kafamda deli sorular :)

Progesteronu ne icin kullaniyorsunuz acaba ? Herhangi bir sey mi var yoksa onlem amacli mi ? Cok kullanan var da merak ettim açıkçası..
Adetim 2 gün geçmişti şüpheleniyordum aynı gün çok hafif kahverengi leke olunca dr verdi pozitif çıkınca test. eski kanamaymış zaten lekede kesildi ama tedbir amaçlı devam ediyorum ben.

Adetim 2 gün geçmişti şüpheleniyordum aynı gün çok hafif kahverengi leke olunca dr verdi pozitif çıkınca test. eski kanamaymış zaten lekede kesildi ama tedbir amaçlı devam ediyorum ben.

Anladm cnm gecmis olsun insallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu sureci.. bende bir düşük yapmıştım.. simdi ki hamileligmde daha dr a gitmedim.. merak ettim ne için kullandığını.. bu tarz belirttiler olmadan da veriyorlar mı diye merak ettim o yüzden sordum.. tekrardan geçmiş olsun :)

Anladm cnm gecmis olsun insallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu sureci.. bende bir düşük yapmıştım.. simdi ki hamileligmde daha dr a gitmedim.. merak ettim ne için kullandığını.. bu tarz belirttiler olmadan da veriyorlar mı diye merak ettim o yüzden sordum.. tekrardan geçmiş olsun :)
Çok sağol canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi :)
Benim ilk gebeliğim tecrübesizlik hadsafhada :)
Sırf meraktan senelerdir okuduğum bildiklerimle idare ediyorum şimdilik, ama insan yaşarken bildiklerinide karıştırıyomuş illa paylaşacak birini arıyormuş cidden burası çok iyi geliyor :)

Amin hepimizinki inşallah :)
Bende stres , kanama vs yok çok şükür ama işte bu dönem çok tuhaf sanırım.Var ama varlığını bilmek için dr a gitmekten başka şans yok :) ne olur ne olmaz diye devam ediyorum bende. Düşük , dış yada kimyasal olsaydı anlaşılırmı acaba ya.
Kese görünene kadar kafamda deli sorular :)
Düşük dış ve kimyasal da hcglerde dengesizlik oluyor çok yükselmeden düşüyor kanamalar başlıyor Ağrı'n oluyor.

Back