- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi mehtappathem
O zaman öyle bir tehlike yok gibi görünüyor 5. Hafta bitmek üzere henüz ama.Düşük dış ve kimyasal da hcglerde dengesizlik oluyor çok yükselmeden düşüyor kanamalar başlıyor Ağrı'n oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman öyle bir tehlike yok gibi görünüyor 5. Hafta bitmek üzere henüz ama.Düşük dış ve kimyasal da hcglerde dengesizlik oluyor çok yükselmeden düşüyor kanamalar başlıyor Ağrı'n oluyor.
Çok sağol canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi :)
Benim ilk gebeliğim tecrübesizlik hadsafhada :)
Sırf meraktan senelerdir okuduğum bildiklerimle idare ediyorum şimdilik, ama insan yaşarken bildiklerinide karıştırıyomuş illa paylaşacak birini arıyormuş cidden burası çok iyi geliyor :)
Takvim.icin tarih aralarına nokta koymayacaksin tire koyacaksin - bundan :)Ya bir de ben takvim ekleyemiyorum neden acaba istenilen formatta yazdığım halde tarihleri
Gerçekten de oyle baska birilerinden birseyler duymak istiyor insan.. terzi sökügünü dikemez hesabi benim ki de.. hemsireyim halbuki ama yine de en ufak seyde sanki hicbirsey bilmiyormus gibiyim.. garip birsey
Takvim.icin tarih aralarına nokta koymayacaksin tire koyacaksin - bundan :)
Amin inş. Bu arada benim ilki sağlıklı çok şükür inş tüm evlatlar da sağlıklı olsun.Saol Allah razı olsun Rabbim bu kez yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin
Son adet tarihin ve ortalama adet döngün kaç gün ki.Kese görününce bitiyor o risklerO zaman öyle bir tehlike yok gibi görünüyor 5. Hafta bitmek üzere henüz ama.
16 ocaktı son adet 30 günde bir oluyor. Benim hesaplarıma göre 5+4 olmalı bugün.Son adet tarihin ve ortalama adet döngün kaç gün ki.Kese görününce bitiyor o riskler
5+3 gibi.Kese göründü mü peki.Yani 6. Haftadasın artık.Benimde 6. Hafta oluyor geç döllenme olmuş16 ocaktı son adet 30 günde bir oluyor. Benim hesaplarıma göre 5+4 olmalı bugün.
Pazartesi için gün verdi ama inşallah görürüz keseyi.5+3 gibi.Kese göründü mü peki.Yani 6. Haftadasın artık.Benimde 6. Hafta oluyor geç döllenme olmuş
Benim geçen hafta bu vakitler 1500 lerdeydi yaklaşık 10 gün öncede 525 Di ve alttan ultrasonla gördük keseyi belirsizdi.Şimdi 7 mm oldu.Ben de 5+5 falan oluyorumPazartesi için gün verdi ama inşallah görürüz keseyi.
Geçen hafta 240 lardaydı değer zaten görünmez dedi hesaplayıp günü verdi.
Sen gördün mü keseyi peki geç döllenmede geç görünüyordu değil mi hatırladığım kadarıyla.
Alttan ultrason hem net hemde hızlı sonuç veriyor.Hiçbir zararı yok ki.Erken dönemlerde bakılıyorKizlar 5+6 da kese karından görünürmü sizce yada deneyimi olan varmi doktor pazartesi günü gel görürüz dedi ama korkuyorum açıkçası alttan ultrason istemiyorum direk gobekten görünsün istiyorum offf yaaa kafamda deli sorular
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yolunda gider her şey. Sakın ol daha küçük gorunmeyebilir.Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Çok üzüldümKızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
4+5 te vajinal usg de görünmedi ama değer 100 lerdeydi daha yeniydi çok. O zaman 2000lerde anca görüncek benimde galiba.Benim geçen hafta bu vakitler 1500 lerdeydi yaklaşık 10 gün öncede 525 Di ve alttan ultrasonla gördük keseyi belirsizdi.Şimdi 7 mm oldu.Ben de 5+5 falan oluyorum
Yani 4+3 gibi gibi görmüş oldum
Canım uzulme demek ki nasibi deilmis. Rabbim sana sabır versin insallah iyi olursun yine bebisin olur. Kendine cok iyi bakKızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun