• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ekim anneleri

Ya bir de ben takvim ekleyemiyorum neden acaba istenilen formatta yazdığım halde tarihleri

Çok sağol canım sağlıkla alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi :)
Benim ilk gebeliğim tecrübesizlik hadsafhada :)
Sırf meraktan senelerdir okuduğum bildiklerimle idare ediyorum şimdilik, ama insan yaşarken bildiklerinide karıştırıyomuş illa paylaşacak birini arıyormuş cidden burası çok iyi geliyor :)

Gerçekten de oyle baska birilerinden birseyler duymak istiyor insan.. terzi sökügünü dikemez hesabi benim ki de.. hemsireyim halbuki ama yine de en ufak seyde sanki hicbirsey bilmiyormus gibiyim.. garip birsey :KK54:

Gerçekten de oyle baska birilerinden birseyler duymak istiyor insan.. terzi sökügünü dikemez hesabi benim ki de.. hemsireyim halbuki ama yine de en ufak seyde sanki hicbirsey bilmiyormus gibiyim.. garip birsey :KK54:

Takvim.icin tarih aralarına nokta koymayacaksin tire koyacaksin - bundan :)

Çok acayip bi süreç gerçekten :) inşallah sorunsuz atlatalım :)
Benim tireleri beğenmedi galiba kk kabul etmiyor :)

5+3 gibi.Kese göründü mü peki.Yani 6. Haftadasın artık.Benimde 6. Hafta oluyor geç döllenme olmuş
Pazartesi için gün verdi ama inşallah görürüz keseyi.
Geçen hafta 240 lardaydı değer zaten görünmez dedi hesaplayıp günü verdi.
Sen gördün mü keseyi peki geç döllenmede geç görünüyordu değil mi hatırladığım kadarıyla.

Kizlar 5+6 da kese karından görünürmü sizce yada deneyimi olan varmi doktor pazartesi günü gel görürüz dedi ama korkuyorum açıkçası alttan ultrason istemiyorum direk gobekten görünsün istiyorum offf yaaa kafamda deli sorular

Pazartesi için gün verdi ama inşallah görürüz keseyi.
Geçen hafta 240 lardaydı değer zaten görünmez dedi hesaplayıp günü verdi.
Sen gördün mü keseyi peki geç döllenmede geç görünüyordu değil mi hatırladığım kadarıyla.
Benim geçen hafta bu vakitler 1500 lerdeydi yaklaşık 10 gün öncede 525 Di ve alttan ultrasonla gördük keseyi belirsizdi.Şimdi 7 mm oldu.Ben de 5+5 falan oluyorum
Yani 4+3 gibi gibi görmüş oldum

Kizlar 5+6 da kese karından görünürmü sizce yada deneyimi olan varmi doktor pazartesi günü gel görürüz dedi ama korkuyorum açıkçası alttan ultrason istemiyorum direk gobekten görünsün istiyorum offf yaaa kafamda deli sorular
Alttan ultrason hem net hemde hızlı sonuç veriyor.Hiçbir zararı yok ki.Erken dönemlerde bakılıyor

Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yolunda gider her şey. Sakın ol daha küçük gorunmeyebilir.

Benim geçen hafta bu vakitler 1500 lerdeydi yaklaşık 10 gün öncede 525 Di ve alttan ultrasonla gördük keseyi belirsizdi.Şimdi 7 mm oldu.Ben de 5+5 falan oluyorum
Yani 4+3 gibi gibi görmüş oldum
4+5 te vajinal usg de görünmedi ama değer 100 lerdeydi daha yeniydi çok. O zaman 2000lerde anca görüncek benimde galiba.

Kızlar ben düşük yapıyorum pazartesi değerim 254 du bugün 110 olmuş sizden ayrılıyorum Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin evladlarinizi
Muhabbet ve ilginiz için teşekkür ederim Allah'a emanet olun
Canım uzulme demek ki nasibi deilmis. Rabbim sana sabır versin insallah iyi olursun yine bebisin olur. Kendine cok iyi bak

Bol bol midem bulaniyor canim gece acliktan ve wc ihtiyacindan kalkmaktan uyku uyuyamiyorum pazartesi kalp atisi icin cagirdi hep bi tedirginlik var uzerimde sizde durumlar nasil

Mrb genç anne adaylari:))bugün dr a gittik 8+3 de bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür.sağlıkla nasip ederse 28 eylül gibi sezeryanda doğum gerceklesebilecegini de konuştuk. Allah hepimize nasip etsin.kendinize iyi bakin:)

Back