- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi mehtappathem
Ezo26 nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma inş bir şey olmaz.benim ilkinde 12.hafta başladı. Bunda da bugün yeni tuhaf oldum.bazı bunyede hiç olmuyor.Kizlar hala mide bulantısı yok çok korkuyorum bugün bi sitede okudum sağlıklı olan bi gebelikte şimdiye kadar bulantilatinizin başlamış olmasi yaziyodu
Canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruzBana dua edin lütfen arkadaşlar. 9.haftaya girdim inatla dr a gitmedim sadece keseyi gördüm bekledim bakalım hafta sonu gideceğim. Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun.ikinci olacak kısmet ederse evlat dünyadaki en güzel şey. Biraz stres oldum nedense bugün. Hayirlisi inşallah
Konusma bozuklugu , el ayak uyusmasi. Yani sarhos oldum 2 saat boyunca. Snra kendime geldim. Doktor sakin kullanma dediYok canım yapmadı oğlumda da kullandım ben sende Nasil yan etkisi oldu
Hayır. .Ben gittigimde zaten 6 haftalik olmustu. Ama az duyduk kalp atisini cunku daha yeniydi. Ptesi tekrar gidicm duymak icin :)Vajinal muayene ile mi duyuldu kalp atışı?
Saol Allah razı olsun Rabbim bu kez yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsinKorkma inş bir şey olmaz.benim ilkinde 12.hafta başladı. Bunda da bugün yeni tuhaf oldum.bazı bunyede hiç olmuyor.
Anladım canım ben de öyle yapacağım sanırım vajinal muayene istemiyorum çünkü. İnşallah hemen pazartesi olur )Hayır. .Ben gittigimde zaten 6 haftalik olmustu. Ama az duyduk kalp atisini cunku daha yeniydi. Ptesi tekrar gidicm duymak icin :)
CAnim Merhaba bendede kan pıhtılaşması var iki kaybım var bu üçüncü gebeligim ilk ogrendigim günden beri gobekten iğne yapıyorum ve alttan jel kullanıyorum bende çalışıyorum ve 10 gun rapor yazdirdim doktoruma bitsin bi daha almayi düşünüyorum sonuçta hersey meleklerimizin sağlığı icin
Kizlar hala mide bulantısı yok çok korkuyorum bugün bi sitede okudum sağlıklı olan bi gebelikte şimdiye kadar bulantilatinizin başlamış olmasi yaziyodu
CAnim ben akşam test yaptım pozitif çıkınca doktoru aradım sabah hemen gelin dedi sabah gittik kan verdim oda pozitif çıkınca hemen hastanede iğne olup başlamış oldum zaten gitmeden bu igneyi jeli alicaksin diye telde söylemişti biz alıp gittik canım Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almamız nasip etsin canım bişey sorcam sana iğne senede agri yapiyo mu bende penesilin gibi agri yapıp yakıyor bir kaç dakka sürüyor buSiz kan sulandirici iğneye ne zaman başladınız. Ben geçen hafta kan verdim pozitif çıktı. Haftaya gel keseyi görelim ona göre iğneye başlarsin dedi. Çarşamba keseyi gördük o gün iğneye başladım ama bu sefer de kesenin etrafında kanama var diyor. Geçen hafta başlasam belki olmayacaktı sinir oldum doktoru değistircem tabi hamileligim devam ederse
CAnim gözün aydin ne güzel kesen görünmus bende yarın gidicem ama bilmiyorum görünmez diye korkuyorum bu arada senin en son hcg değerin lac çıkmıştı ki kesen gorunduArkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
Allah yardımcınız olsun inşaallah her şey yolundadırKızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
CAnim ben akşam test yaptım pozitif çıkınca doktoru aradım sabah hemen gelin dedi sabah gittik kan verdim oda pozitif çıkınca hemen hastanede iğne olup başlamış oldum zaten gitmeden bu igneyi jeli alicaksin diye telde söylemişti biz alıp gittik canım Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almamız nasip etsin canım bişey sorcam sana iğne senede agri yapiyo mu bende penesilin gibi agri yapıp yakıyor bir kaç dakka sürüyor bu
Can'ım ben Reglime 1 hafta kala bthcg yaptırdım 1500 çıktı 2 gün sonra 3000 küsür çıktı. 4+3 günlükken ilk kese göründü 5.4 mm di. Dün gittik 5+1 haftalık dedi kese boyu 12.7 mm çıktı 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi asistan doktor bende soramadım acaba ikiz olabilir mi kese boyu Nasıl acabaCAnim gözün aydin ne güzel kesen görünmus bende yarın gidicem ama bilmiyorum görünmez diye korkuyorum bu arada senin en son hcg değerin lac çıkmıştı ki kesen gorundu
CAnim bencede çoğul gebelik bu Rabbim tekte olsa sağlıkla kucağına aldığın günü nasip etsin hepimize inşCan'ım ben Reglime 1 hafta kala bthcg yaptırdım 1500 çıktı 2 gün sonra 3000 küsür çıktı. 4+3 günlükken ilk kese göründü 5.4 mm di. Dün gittik 5+1 haftalık dedi kese boyu 12.7 mm çıktı 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi asistan doktor bende soramadım acaba ikiz olabilir mi kese boyu Nasıl acaba
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım Rabbim hoc birimizi evladiyla terbiye etmesin nasip olmayanlara sabrini nasip etsin inş hep dua et şunu unutmayalım yer gök dua yla kuruldu Allah ciğerini yakmasin inşKızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin
Canım inşallah bebısın senınledır canım, rabbım korusunKızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin