2017 ekim anneleri

Bana dua edin lütfen arkadaşlar. 9.haftaya girdim inatla dr a gitmedim sadece keseyi gördüm bekledim bakalım hafta sonu gideceğim. Allah hepimize bu süreçte yardımcı olsun.ikinci olacak kısmet ederse evlat dünyadaki en güzel şey. Biraz stres oldum nedense bugün. Hayirlisi inşallah

Canım sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz

Siz kan sulandirici iğneye ne zaman başladınız. Ben geçen hafta kan verdim pozitif çıktı. Haftaya gel keseyi görelim ona göre iğneye başlarsin dedi. Çarşamba keseyi gördük o gün iğneye başladım ama bu sefer de kesenin etrafında kanama var diyor. Geçen hafta başlasam belki olmayacaktı sinir oldum doktoru değistircem tabi hamileligim devam ederse

CAnim ben akşam test yaptım pozitif çıkınca doktoru aradım sabah hemen gelin dedi sabah gittik kan verdim oda pozitif çıkınca hemen hastanede iğne olup başlamış oldum zaten gitmeden bu igneyi jeli alicaksin diye telde söylemişti biz alıp gittik canım Rabbim yavrularimizi sağlıkla kucagimiza almamız nasip etsin canım bişey sorcam sana iğne senede agri yapiyo mu bende penesilin gibi agri yapıp yakıyor bir kaç dakka sürüyor bu

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
CAnim gözün aydin ne güzel kesen görünmus bende yarın gidicem ama bilmiyorum görünmez diye korkuyorum bu arada senin en son hcg değerin lac çıkmıştı ki kesen gorundu

Kızlar merhaba bugün sabah kahverengi lekelenme kırmızıya döndü Dr geldik karından ve vajinal ultrason ile kese göremedi. 5+6 haftalık oldu bugün. Kan verdimsonucu bekliyoruz. Dua edin lütfen. Dış gebelik filan dedi Dr Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah onuda kalbime razı etsin

Allah yardımcınız olsun inşaallah her şey yolundadır

İnanmıyorum ya adam resmen bir hafta bekletti beni. Şimdi de kanama var diyor deli olcam. Evet iğne yakıyor ama 5 dk falan sonra geçiyor. Zaten ben kendim yapamıyorum sağlık ocağına gidiyorum haftasonu ne yapcam acaba

CAnim gözün aydin ne güzel kesen görünmus bende yarın gidicem ama bilmiyorum görünmez diye korkuyorum bu arada senin en son hcg değerin lac çıkmıştı ki kesen gorundu
Can'ım ben Reglime 1 hafta kala bthcg yaptırdım 1500 çıktı 2 gün sonra 3000 küsür çıktı. 4+3 günlükken ilk kese göründü 5.4 mm di. Dün gittik 5+1 haftalık dedi kese boyu 12.7 mm çıktı 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi asistan doktor bende soramadım acaba ikiz olabilir mi kese boyu Nasıl acaba

CAnim bencede çoğul gebelik bu Rabbim tekte olsa sağlıkla kucağına aldığın günü nasip etsin hepimize inş

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım Rabbim hoc birimizi evladiyla terbiye etmesin nasip olmayanlara sabrini nasip etsin inş hep dua et şunu unutmayalım yer gök dua yla kuruldu Allah ciğerini yakmasin inş

Canım inşallah bebısın senınledır canım, rabbım korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…