2017 ekim anneleri

CAnim Merhaba bendede kan pıhtılaşması var iki kaybım var bu üçüncü gebeligim ilk ogrendigim günden beri gobekten iğne yapıyorum ve alttan jel kullanıyorum bende çalışıyorum ve 10 gun rapor yazdirdim doktoruma bitsin bi daha almayi düşünüyorum sonuçta hersey meleklerimizin sağlığı icin

Hayırlı olsun canım, o kadar dogru orantılı olmayabılır sen gonlunu ferah tut. Gözükmüş sonucte ne guzel:) İnşallah kalp atışını da yakında duydun mu tamamdır
İnşallah canım iple çekiyorum o günü. Rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın :) cevabın için çok teşekkür ederim

Kizlar hala mide bulantısı yok çok korkuyorum bugün bi sitede okudum sağlıklı olan bi gebelikte şimdiye kadar bulantilatinizin başlamış olmasi yaziyodu

Kizlar hala mide bulantısı yok çok korkuyorum bugün bi sitede okudum sağlıklı olan bi gebelikte şimdiye kadar bulantilatinizin başlamış olmasi yaziyodu
Canım arkadaşımın ne bulantısı oldu ne başka bişeyi sadece yorgun gözüküyor. Her hamile bir değil. Her bünye bir değil. Sağlıklı kısmının doğru olduğuna inanmıyorum herkesin bünyesi farklı tepki verir. Ben 6 haftama girdim 3 gündür bulantım var ana yemek asla yiyemiyorum peynir domates salatalık yoğurt besleniyorum. Ama zor bir durum bence sevin haline :))) hepimiz farklıyız:)

Kızlar bulantı illa olacak diye birşey yok
Oğlumda olmadı bunda da yok benim kokulara hassasiyet vardı

Hoşgeldin canım bir gün öncesinden benden allah tamamına erdirsin cümlemizi
Keseyi gordunmu

Hoşgeldin canım bir gün öncesinden benden allah tamamına erdirsin cümlemizi
Keseyi gordunmu
Hoşbuldum canım. Evet aramızda 1 gün var belkide aynı gün doğum yaparız. Evet keseyi geçen hafta cuma günü gördüm. Siz gördünüzmü rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hoşbuldum canım. Evet aramızda 1 gün var belkide aynı gün doğum yaparız. Evet keseyi geçen hafta cuma günü gördüm. Siz gördünüzmü rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Masallah ben daha ultrasona girmedim değer düşüktü kese görmek için Dr pazartesi çağırdı yarın kan testi tekrarlayacagim geç döllenme sanırım oldu
Benim birinci sezeryanla olduğu için sanırım 10 -15 gün önce alır Dr canim

ben önce kan verdim 1034 çıktı. 4 gün sonrada vajinal ultrasonla baktı gördüm keseyi. karından görünmez dedi. 4 martda kalp atışı için çağırdı.

benim tüp bebek olduğu için erken öğrendim.

ben önce kan verdim 1034 çıktı. 4 gün sonrada vajinal ultrasonla baktı gördüm keseyi. karından görünmez dedi. 4 martda kalp atışı için çağırdı.
Masallah masallah ben 14 Şubat'ta 21.60 16 şubatta 58.98 20 Şubatta 254.7 hcgb degerlerim
İnşallah kalp atışını da görürsünüz benim kız kardesimde tüp bebek tedavisi ile oğlu oldu zor bir süreç maddi ve manevi

evet çok zor bir süreç. rabbim isteyen herkese nasip etsin. sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bu benim 3. gebeliğim. diğer ikisini anne karnında kaybettim. kürtaj oldum. bu üçüncü. inşallah rabbim buna sağlık verir kucağıma almayı nasip eder.

Amin canım rabbim kucaginizda göstersin inşallah yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…