- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Canım hayırlı olsun. Bence başka Dr almayi dene benceHerkese merhaba bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Bugün de keseyi gördük ama etrafında hafif kanama var dedi. Hemen iğne oldum 5 günde bir olucam ve jel verdi vajinadan. Ayağa kalkma diyor. Öğretmenim ben hep ayaktayim dedim rapor veremem dedi. Sizce başka doktora gideyim mi. Bundan önce de 2 düşük yaşadım pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. İlk hamileligim normaldi ama artık pıhtılaşma sorunum var
doktora gıtmek için bence de erken canım. İstersen kandan baktırıp emın olursun hem de 2 gun sonra tekrar yaptırıp ilerleyişinden de emin olursun. bat ne zamanMerhaba arkadaşlar bir süredir yazılanları takip ediyordum ve aranıza katılmak için can atıyordum. Nihayet ben de dün yaptığım idrar testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim:)) Ama henüz çok erken sanırım daha bat gelmedi bu nedenle doktora gitmek için biraz beklemeyi düşünüyorum. Acaba doğru mu yapıyorum ne dersiniz?
Canım hayırlı olsun. Bence başka Dr almayi dene bence
Ben de öyle düşündüm en azından bat geçtikten sonra kan testi yaptırırım diye. Bat cumartesi. Bir de folik asit olarak 2ay önce Folbiol denedim ama çok mide şikayeti yapınca eczacı tavsiyesi üzerine bende folic trio daha düşük doz olduğu için onu tercih ettim. Sizler ne kullanıyorsunuz?doktora gıtmek için bence de erken canım. İstersen kandan baktırıp emın olursun hem de 2 gun sonra tekrar yaptırıp ilerleyişinden de emin olursun. bat ne zaman
Benim de evime yakın bir sağlık ocağı var 2 ay önce idrar testi negatif olmasına rağmen adet gecikmesi yaşadığımdan dolayı gitmiştim test için aile hekimine. Ertesi gün sonucumu almıştım. Tavsiye ederimGünaydın kızlar
İki gün izin aldım evde yatiyorum
Aranızda sağlık ocağinda hcgb baktiran varmı evime çok yakın yarın gidip test yaptırıp yükselme nasıl diye merakediyorum
Canım benim masallah kalp atışını gördünüz allah tamamına erdirsinMerhaba kizlarr bugun kanuni arastirma hastanesine gittim tahlilleri yaptırmaya haftaya sali alabilecegini soylediler dojtor alttan ultrasona bakti orda keseyi bi daha gördüm kalp atislar baslamis canli dedi ama kalp sesini duymadim ben 6 hafta 2 gunlukmus bebis birde sey yaziyor 5yA (+) bu neyse artik
kese boyu da heralde 0.53 cm mis
Bilgi için teşekkürler bende gidip öğleden sonra vereyim kan bendeBenim de evime yakın bir sağlık ocağı var 2 ay önce idrar testi negatif olmasına rağmen adet gecikmesi yaşadığımdan dolayı gitmiştim test için aile hekimine. Ertesi gün sonucumu almıştım. Tavsiye ederim
Tesekkur ederim canim benimCanım benim masallah kalp atışını gördünüz allah tamamına erdirsin
Darısı bize olsun
Maaşallah canım kalp atışımı da gordugune göre rahatlayabılırsın. Ben de duymadım ama doktorum gordu 6+5 te bakalım 10. hafta gıbı esımle gıdıp karından bakıp goruruz ınsallah dıye dusunuyorumMerhaba kizlarr bugun kanuni arastirma hastanesine gittim tahlilleri yaptırmaya haftaya sali alabilecegini soylediler dojtor alttan ultrasona bakti orda keseyi bi daha gördüm kalp atislar baslamis canli dedi ama kalp sesini duymadim ben 6 hafta 2 gunlukmus bebis birde sey yaziyor 5yA (+) bu neyse artik
kese boyu da heralde 0.53 cm mis
Kaç tanesi 29 tl canım. ben de 45 tl ye mı ne 120 tanelık almıştım yani 4 aylıkmış hala onu içiyorum.Arkadaşlar folik asiti ne kadara alsınız yaa 29 dediler bana
Ben folidore mi ne onu aldim 15 tl idiArkadaşlar folik asiti ne kadara alsınız yaa 29 dediler bana
Maaşallah canım kalp atışımı da gordugune göre rahatlayabılırsın. Ben de duymadım ama doktorum gordu 6+5 te bakalım 10. hafta gıbı esımle gıdıp karından bakıp goruruz ınsallah dıye dusunuyorum
Kaç tanesi 29 tl canım. ben de 45 tl ye mı ne 120 tanelık almıştım yani 4 aylıkmış hala onu içiyorum.
3 ay kullanıcam bende 3 aylık yazıyoBenimki 90 lik adı neydi senin aldığının
Hocam rapor alamazsan idari izin al saglik izniHerkese merhaba bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Bugün de keseyi gördük ama etrafında hafif kanama var dedi. Hemen iğne oldum 5 günde bir olucam ve jel verdi vajinadan. Ayağa kalkma diyor. Öğretmenim ben hep ayaktayim dedim rapor veremem dedi. Sizce başka doktora gideyim mi. Bundan önce de 2 düşük yaşadım pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. İlk hamileligim normaldi ama artık pıhtılaşma sorunum var
Folio markası 2 doktora da gostermıstım cok begenmışlerdi, şimdi azaldı baya, kaçıncı haftada bitiriyoruz folic asidi acaba? Belki 30 luk paket almam gerekebilir bu bitinceBenimki 90 lik adı neydi senin aldığının
Herkese merhaba bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Bugün de keseyi gördük ama etrafında hafif kanama var dedi. Hemen iğne oldum 5 günde bir olucam ve jel verdi vajinadan. Ayağa kalkma diyor. Öğretmenim ben hep ayaktayim dedim rapor veremem dedi. Sizce başka doktora gideyim mi. Bundan önce de 2 düşük yaşadım pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. İlk hamileligim normaldi ama artık pıhtılaşma sorunum var
Herkese merhaba bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim. Bugün de keseyi gördük ama etrafında hafif kanama var dedi. Hemen iğne oldum 5 günde bir olucam ve jel verdi vajinadan. Ayağa kalkma diyor. Öğretmenim ben hep ayaktayim dedim rapor veremem dedi. Sizce başka doktora gideyim mi. Bundan önce de 2 düşük yaşadım pıhtılaşma iğnesi kullanıyorum. İlk hamileligim normaldi ama artık pıhtılaşma sorunum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?