2017 ekim anneleri

Canım hayırlı olsun. Bence başka Dr almayi dene bence

doktora gıtmek için bence de erken canım. İstersen kandan baktırıp emın olursun hem de 2 gun sonra tekrar yaptırıp ilerleyişinden de emin olursun. bat ne zaman

doktora gıtmek için bence de erken canım. İstersen kandan baktırıp emın olursun hem de 2 gun sonra tekrar yaptırıp ilerleyişinden de emin olursun. bat ne zaman
Ben de öyle düşündüm en azından bat geçtikten sonra kan testi yaptırırım diye. Bat cumartesi. Bir de folik asit olarak 2ay önce Folbiol denedim ama çok mide şikayeti yapınca eczacı tavsiyesi üzerine bende folic trio daha düşük doz olduğu için onu tercih ettim. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Günaydın kızlar
İki gün izin aldım evde yatiyorum
Aranızda sağlık ocağinda hcgb baktiran varmı evime çok yakın yarın gidip test yaptırıp yükselme nasıl diye merakediyorum
Benim de evime yakın bir sağlık ocağı var 2 ay önce idrar testi negatif olmasına rağmen adet gecikmesi yaşadığımdan dolayı gitmiştim test için aile hekimine. Ertesi gün sonucumu almıştım. Tavsiye ederim

Merhaba kizlarr bugun kanuni arastirma hastanesine gittim tahlilleri yaptırmaya haftaya sali alabilecegini soylediler dojtor alttan ultrasona bakti orda keseyi bi daha gördüm kalp atislar baslamis canli dedi ama kalp sesini duymadim ben 6 hafta 2 gunlukmus bebis birde sey yaziyor 5yA (+) bu neyse artik
kese boyu da heralde 0.53 cm mis

Canım benim masallah kalp atışını gördünüz allah tamamına erdirsin
Darısı bize olsun

Bilgi için teşekkürler bende gidip öğleden sonra vereyim kan bende

Maaşallah canım kalp atışımı da gordugune göre rahatlayabılırsın. Ben de duymadım ama doktorum gordu 6+5 te bakalım 10. hafta gıbı esımle gıdıp karından bakıp goruruz ınsallah dıye dusunuyorum

Ben de haftya alicam sonuclari asil doktoruma goturucem bakalim ne diyecek :)

Hocam rapor alamazsan idari izin al saglik izni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…