- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi mehtappathem
-
Canı. Değerler illa hepimize aynı standartlarda olmuyor benim burda okuyup öğrendiğini geç döllenme oldu senin büyük ihtimalleArkadaşlar merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun buraya yazcağımı hiç hayal etmezdim. Elhamdülillah ben de hamileyim. Sizlere bir sorum olcak. Son adet tarihim 7 ocak fakat ben geç yumurtluyorum. Kan değerlerim 13.02 1864 15.02 4411 17.02 9546 yükseliş 2 katı. Bugün doktora gittim gebelik kesem göründü fakat geriden geldiğimi söyledi doktor. Sata göre 6.haftaya girdim fakat doktor muhtemelen 5 haftalıksın dedi çünkü gebelik kesem küçükmüş. Haftaya yine gidicem. Kan değerleri bu kadar yüksek olmasına rağmen gebelik kesemin küçük olmasında sorun var mıdır?var mı böyle birşey yaşayan? Ve daha sonrasında bebişini görüp kalbini duyan?
Hayırlı olsun canım an testi mı yoksa idrarla mı öğrendin son adet tarihin neGünaydın kızlar :) mutlu pazarlarrr bende cok heyecanlıyım ilk gebeliğim yarın doktora gidicem bakalım :) neler söylüyo
Benim adetime 3 gün vardı öylesine idrar testi aldım pozıtıf cıktı sonra kan testi yaptırdım ordada değerim 241 pozıtıf cıktı son adet tarihim 21 ocakHayırlı olsun canım an testi mı yoksa idrarla mı öğrendin son adet tarihin ne
Günaydın mutlu pazarlar
Sultancim gözün aydın masallah kalp atışını duymussun darısı bizide olsun
Masallah değerin çok iyi . İki gün arayla kan testi yaptır iki kat ve üstü artış varsa korkmaBenim adetime 3 gün vardı öylesine idrar testi aldım pozıtıf cıktı sonra kan testi yaptırdım ordada değerim 241 pozıtıf cıktı son adet tarihim 21 ocak
Benim 9 yaşında bir oğlum var canımAmin canım inşallah seninde benim gibi ikinci gebelik sanırım benim 3 yaşında bi kızım var senin çocuk kaç yaşında?
Nasılsın arkadaşımMutlu pazarlar herkese...
Ay canım cevabın için çok çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin inşAllahCanı. Değerler illa hepimize aynı standartlarda olmuyor benim burda okuyup öğrendiğini geç döllenme oldu senin büyük ihtimalle
Masallah korkma canım ne kadar az stres o kadar güzel sonuç inşallah kalp atışını da duyarsınızKızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz.ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı icin on gün sonda gel dedi dr.ama daha önceden de dusuklerim olduğu icin çok endişe ediyorum
Merhaba canım keseyi gördünüz mu sizMerhaba kızlar, mutlu pazarlar hepinize :)
Tatlım dün gittik doktora bulantı için metpamid diye bir hap verdi onun dışında bende reflü ve gastrit vardı onlar içinde bi hap verdi rennie pastil ve gavıscon şurup verdi bugün biraz daha iyiyim çok şükür bu arada dün ilk kez kalp atışlarını duydukdakikada 140 kez atıyodu pıtırcığımın kalbi ama ben hiç bi şey yiyip içemediğim için 1 kilo vermişim doktor normal dedi ilk 3 ay kilo kaybı yaşayan hastalarımız oluyo dedi
Canim aramizda br gun var bende 5+4 de keseyu gördüm haftaya pazartesi kalp icin cagirdi hakkimizda hayirlisi benimde onceden br kimyasal gebelik olduKızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz.ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı icin on gün sonda gel dedi dr.ama daha önceden de dusuklerim olduğu icin çok endişe ediyorum
Ay maşallah canım bebiş inin kalbini duymana çok sevindim inş bende cuma gidicem :)
Bende çok kötülenince eczaneden metpamid aldık neyse dr.da ok verdi yinede korkudan çok kötü olmadıkça almıyorum bende kilo verdim bu kadar yanma ve bulantıya normal krakerle ömrüm geçiyor Allah yardımcımız olsun hepimizin sağolasın :)
Merhaba. Progestan kullanan var mı?
Bende aranıza katıldım cok sukur :)) insallah saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz
inşallah hep rahat ve sorunsuz geçer :)ilk gebelikte korkular daha çok oluyor
benim bu gebelik kahverengi lekelenmeler ile başladı oğlumda da olduğundan daha rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?