2017 ekim anneleri

Canı. Değerler illa hepimize aynı standartlarda olmuyor benim burda okuyup öğrendiğini geç döllenme oldu senin büyük ihtimalle

Benim adetime 3 gün vardı öylesine idrar testi aldım pozıtıf cıktı sonra kan testi yaptırdım ordada değerim 241 pozıtıf cıktı son adet tarihim 21 ocak
Masallah değerin çok iyi . İki gün arayla kan testi yaptır iki kat ve üstü artış varsa korkma

Amin canım inşallah seninde benim gibi ikinci gebelik sanırım benim 3 yaşında bi kızım var senin çocuk kaç yaşında?
Benim 9 yaşında bir oğlum var canım
Allah bağışlasın kuzuları
Bu dönemde ikinci gebelik yaşayan epeyi hamiş var

Kızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz.ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı icin on gün sonda gel dedi dr.ama daha önceden de dusuklerim olduğu icin çok endişe ediyorum
Masallah korkma canım ne kadar az stres o kadar güzel sonuç inşallah kalp atışını da duyarsınız

Ay maşallah canım bebiş inin kalbini duymana çok sevindim inş bende cuma gidicem :)
Bende çok kötülenince eczaneden metpamid aldık neyse dr.da ok verdi yinede korkudan çok kötü olmadıkça almıyorum bende kilo verdim bu kadar yanma ve bulantıya normal krakerle ömrüm geçiyor Allah yardımcımız olsun hepimizin sağolasın :)

Kızlar kalp atışlarını ne zaman duydunuz.ben 5+4 de keseyi gördüm kalp atışı icin on gün sonda gel dedi dr.ama daha önceden de dusuklerim olduğu icin çok endişe ediyorum
Canim aramizda br gun var bende 5+4 de keseyu gördüm haftaya pazartesi kalp icin cagirdi hakkimizda hayirlisi benimde onceden br kimyasal gebelik oldu

Kizarr benim gittigim doktor elime bi akgit verdi ustunde nerden baksan 20 kadar yapilacak tahlil seyelri yaziyor bi suru sey bunlarin hepsi saglik ocaginda oluyor mu ben daha hic tahlil yaptirmadim sadece ultrasonda keseyi gordu gecen sali gitmistim bu persembe devlet hastanesinden randevu aldim ona gidocem eger saglik Ocakları yapıyorsa hastaneyle ugrasmam hic

Amin canım zaten o tuzlu çubuk krakerler olmasaymış napardım bilmiyorum:)

Merhaba. Progestan kullanan var mı?
Bende aranıza katıldım cok sukur :)) insallah saglikli bir sekilde bebislerimizi kucaklarimiza aliriz

ben kullanıyorum canım. hayırlı olsun

amin

bende kan testi verdim değerim yükselmiş mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…