2017 ekim anneleri

Kızlar bugün 4,5 mm çıktı kesem.30 ekleyip 7 ye böldüm daha 5 haftalık olmamışım ben.:) Geriden gidiyor

Ya kizlar sizde de var mi su iki uc gundur acayip acikiyorum ama oyle boyle degil daha saat 6 da koca bir tabak yemek yedim ama oyle boyle doymadim su anda resmen midem kazindi hic bişey yememisim gibi bu nedir yaa henuz bulantim falan yok ama bu kadar sık acikmak normal mi simdi bi kase ceviz badem falan yedim yok kar etmedi

Ben de çok acıkıyordum öğün araları elma mandalina havuç yemeye başladım. Bir de süt. Şimdi gayet iyiyim.

Ben de çok acıkıyordum öğün araları elma mandalina havuç yemeye başladım. Bir de süt. Şimdi gayet iyiyim.
Ben de ayni ama bak nerdeyse simdi yarim ekmek arasi peynirli tost gibi yedim oncesinde ayva yedim hala kaziniyor midemm boyle giderse isim zor kocam yeme icme dayandiramicak bana :)

hoşgeldin canım, hayırlı olsun gebeliğin,
seninde doğum tarihlerimiz aynı kan testi ilemi öğrendin bebişi
Sağol çok teşekkür ederim canım, senin de hayırlı olsun :)
Önce evde test yaptım, çizgiler çıkınca emin olup hemen sağlık ocağına gittik ve 4 haftalık gebe olduğumu öğrendik. Evet seninle aynı tarihteymiş farkettim ben de, Allah sağlıkla kucağa almayı nasip eylesin :)

Merhaba kızlar bende hamişmişim aranıza yeni katıldım inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.belirtileriniz neler benm göğüslerim ve gaz dışında çok bi şikayetim yok. Birde uyku problemim var normalde hamileyken daha çok uyumak gerekmiyor mu ? Benim aksine uyku düzenim bozuldu uyuyamıyorum :/ uyusamda çok sık uyanıyorum benim gibi olanlar varmı

Merhaba bende dün akşam test yaptım hamileyim çok şükür 7 sene sonra gelen mucizem hala inanamiyorum. İnşallah hepimiz hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alırız.

Aynen canım benimde uyku problemi oluştu uyuyamiyorum bide çok sık uyanıyorum

Sult@n merhaba aynı dertlerden şikayetçiyim ben 1 hafta sonra gidicem dr.a senin dr. Özellikle bulantına ne önerecek paylaşımın mısın

Tatlım dün gittik doktora bulantı için metpamid diye bir hap verdi onun dışında bende reflü ve gastrit vardı onlar içinde bi hap verdi rennie pastil ve gavıscon şurup verdi bugün biraz daha iyiyim çok şükür bu arada dün ilk kez kalp atışlarını duyduk dakikada 140 kez atıyodu pıtırcığımın kalbi ama ben hiç bi şey yiyip içemediğim için 1 kilo vermişim doktor normal dedi ilk 3 ay kilo kaybı yaşayan hastalarımız oluyo dedi

Arkadaşlar merhaba hamileliğiniz hayırlı olsun buraya yazcağımı hiç hayal etmezdim. Elhamdülillah ben de hamileyim. Sizlere bir sorum olcak. Son adet tarihim 7 ocak fakat ben geç yumurtluyorum. Kan değerlerim 13.02 1864 15.02 4411 17.02 9546 yükseliş 2 katı. Bugün doktora gittim gebelik kesem göründü fakat geriden geldiğimi söyledi doktor. Sata göre 6.haftaya girdim fakat doktor muhtemelen 5 haftalıksın dedi çünkü gebelik kesem küçükmüş. Haftaya yine gidicem. Kan değerleri bu kadar yüksek olmasına rağmen gebelik kesemin küçük olmasında sorun var mıdır?var mı böyle birşey yaşayan? Ve daha sonrasında bebişini görüp kalbini duyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…